3DMark05 Program

• Odgovora: 9

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
  • Pol: Muško
3DMark05 Program
« poslato: 18:01:11, 09.Sep.2013. »
Dobro veče! Kada su mi uvažili reklamaciju i zamenili bateriju na Lap-Top-u, instalirali su mi program 3DMark05. Da li da ga aktiviram i da li bi to nešto promenilo... (mah:mah)

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: 3DMark05 Program
« Odgovor #1 poslato: 22:57:42, 09.Sep.2013. »
Ne znam sta je tu problem?  :)

Ako hoces da koristis program koristi ga, ako neces nemoj  :)

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
« Odgovor #2 poslato: 20:49:22, 10.Sep.2013. »
Hahaha... :) Kratko i jasno. Ok, važi se...Pozdrav i svako dobro !
PANTERA - This Love  (mah:mah)

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #3 poslato: 22:02:28, 10.Sep.2013. »
Ja bih ovog banovao  ;)

Stvarno je tesko da kazes sta hoces a onda mi da ti kazemo resenje.
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
« Odgovor #4 poslato: 01:46:30, 11.Sep.2013. »
Nema problema, "banuj me". Ja ne znam šta nije jasno u mom pitanju. Kratko i jasno sam napisao "Čemu služi 3Dmark05 program" jer ne znam, nije me rodio komp. Ne znam šta tu nije jasno...To je taj i taj program, služi za to i to...lepo objasniš. A šta sam ja dobio kao odgovor od prethodne "dotične persone": "ako ti se svidja koristi ako ne, nemoj" a lepo se vidi da ne poznajem program. Ako je to odgovor korisniku koji voli i poštuje i preporučuje ovaj forum kao najbolji, onda svaka čast...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 17:30:19, 11.Sep.2013. »
Ja sam pre Maestra video tvoju temu i nisam odgovorio iz sličnog razloga.

Koliko znam taj program je freeware tako da tu nema aktivacije.
Inače, program je benchmarking tipa, više o tome.

Bateriju ćeš da testiraš time koliko dugo radi laptop, da li se pravilno puni itd.

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
« Odgovor #6 poslato: 18:41:49, 11.Sep.2013. »
Pod 1: Malo bi trebalo da se ugledaju na vas (tebe) kako lepo komunicirate i odgovarate korisnicima. Pod 2: Program je neko instalirao na svoju ruku u Beogradu (verovatno ASUS-ovo predstavništvo) tako da ja samo treba da kliknem "Run". Jer je taj koji je instalirao, švrćkao po LT-u i video da ima dosta serija i filmova jer koliko sam ja još tada video program služi baš za to i za igrice. A za bateriju...Znam moram da otvorim temu.
Inače to je bilo oktobra 2012, nisam dirao ništa, a samo sam pitao da li bi izazvalo neke promene na kompu uopšte i to je sve. Veliki pozdrav...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #7 poslato: 22:11:11, 12.Sep.2013. »
Imaš ono što je potrebno na zvaničnom sajtu i tu ti je lepo objašnjeno šta je minimum performansi da bi program korektno radio: http://www.futuremark.com/benchmarks/3dmark06/

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
« Odgovor #8 poslato: 00:22:47, 13.Sep.2013. »
Dobro g-dine Founder, najbolji ste, hvala vam puno. Ako mogu nešto da Vas zamolimi: Upoznat sam sa Uslovima Korišćenja foruma, ali ako može da se promeni moje korisničko ime, da zamolite urednike da stavim svoje pravo ime Bojan. Ja mnogo volim Čarobni Forum, ne samo oko pomaganju korisnicima nego sve uopšte. Znači BOJAN ako bi moglo super...:)

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #9 poslato: 14:57:41, 19.Sep.2013. »
Nema problema, "banuj me". Ja ne znam šta nije jasno u mom pitanju. Kratko i jasno sam napisao "Čemu služi 3Dmark05 program" jer ne znam, nije me rodio komp. Ne znam šta tu nije jasno...To je taj i taj program, služi za to i to...lepo objasniš. A šta sam ja dobio kao odgovor od prethodne "dotične persone": "ako ti se svidja koristi ako ne, nemoj" a lepo se vidi da ne poznajem program. Ako je to odgovor korisniku koji voli i poštuje i preporučuje ovaj forum kao najbolji, onda svaka čast...
Lepo smo u pravilniku napisali da je potrebno da se lepo objasni problem, procitaj svoju prvu poruku  ;)

Ja hocu da pomognem ako se lepo pokrene tema, ovde ne znam sta da odgovorim

Dobro g-dine Founder, najbolji ste, hvala vam puno. Ako mogu nešto da Vas zamolimi: Upoznat sam sa Uslovima Korišćenja foruma, ali ako može da se promeni moje korisničko ime, da zamolite urednike da stavim svoje pravo ime Bojan. Ja mnogo volim Čarobni Forum, ne samo oko pomaganju korisnicima nego sve uopšte. Znači BOJAN ako bi moglo super...:)
Pitanje i odgovor pod 27.
Nazalost i da moze Bojan je zauzeto  ;)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000