Zetaniche - Affiliate network / program

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Stacy90

  • *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
Zetaniche - Affiliate network / program
« poslato: 09:28:05, 07.Jun.2017. »
Pozdrav svima!

Nisam sigurna koliko vas ovdje ima koji se bavite affiliationom, ali dozvolite mi da predstavim jedan od načina zarade u online svijetu - promovisanje offera putem affiliate mreže.

Zetaniche je performance mreža koja je osnovana 2015. godine od strane iskusnog tima koji se bavi ovim poslom više od 15 godina. Zetaniche je većinski orijentisana na tržište Balkana i zemlje okruženja i pruža vam mogućnost da promovišete neke od ekskluzivnih proizvoda u kategorijama health, beauty, weight loss, dating.

Pretpostavljam da oni koji rade sa affiliationom znaju da je konkurencija u nekim od HQ zemalja velika i da je tržište na neki način prezasićeno. Zetaniche vam nudi rad sa ekskluzivnim proizvodima u gore pomenutim kategorijama, u zemljama u kojima nema toliko konkurencije, a potencijal tih zemalja je veliki i mogućnost zarade je iznad prosjeka.

Zetaniche isplate vrši se putem wire, Paxum i Payoneer. Minimalni iznos za isplatu putem wire je 100€, a 50€ za ostale metode isplate. Isplate se vrše mjesečno, polugodišnje i godišnje, ali nudimo i mogućnost sedmičnih i dvosedmičnih isplata za affiliate koji ostvare minimalnu zaradu od 1000€, odnosno 1500€ za taj period.

Ono što bih da naglasim je da su sve landing pages proizvoda prevedene na lokalne jezike kako bi se proizvod što bolje približio ciljanoj publici, i to je sasvim sigurno jedna od olakšavajućih okolnosti za naše affiliate. Procenat isplate na digitalne proizvode kao što su Adult Dating je 50% CPA, dok na fiziče proizvode kao što su Nilsmoke, Turbomax i slično isplata je između 20% i 30%. Neke od naših proizvoda možete provjeriti u sekciji "Offers" na našem websajtu.

Takođe jedna od prednosti je account management i podrška na lokalnom jeziku.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem kontakt detalja koji se nalaze na stranici Zetaniche.

Zetaniche se trudi da iskoristi potencijal koje naše tržište ima i da budemo što bolji na tom polju. Svi koji žele da učestvuju u našem razvoju, a pritom uvećavaju svoje prihode, više su nego dobrodošli da nam se pridruže.


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
9 Odgovora
2717 Pregleda
Najnovije: 21:28:45, 30.Jan.2009.
forward
0 Odgovora
1095 Pregleda
Najnovije: 11:04:08, 26.Nov.2009.
Ch
0 Odgovora
811 Pregleda
Najnovije: 16:44:55, 30.Jan.2011.
crvena