Veliki brat - VB VIP - novi

• Odgovora: 23
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: Veliki brat - VB VIP - novi
« Odgovor #10 poslato: 20:52:45, 23.Mar.2009. »
VB: "Al nas mrze, al nas ne voledu"
Ponedeljak, 23. mart 2009. 20:17    

Miki ili Mumin? Jedan od njih večeras napušta Kuću Velikog Brata!

Potpuno očekivano, imena dva ukućanina nominovana za izbacivanje su upravo ona imena koja je publika pored malih ekrana imala priliku najčešće da sluša u proteklih nedelju dana – Miki i Milan Mumin.

"Nevaspitan… nekulturan…igra se sa tuđim mozgom…stalno pričaju o hrani…", bile su samo neke od rečenica koje su ukratko opisivale pčelara iz Kupinova i rokera koji živi na Njujork – Beograd relaciji, a koje su bile ponovljene u ispovedaonici pred Velikim Bratom kada su vršene nominacije.

Iako "dosadni" i "već viđeni", a pomalo i "nehigijenski nastrojeni", tek preostalih devet ukućana ove nedelje će se rešiti samo jednog od njih. Drugi ostaje da "zagorča" život ostalima bar još jednu nedelju…

Kada su pročitane nominacije, Mikijev komentar je bio: "Baš me čudi što su nas dvojcu nominovali…ajde mene, ja sam džiber, ali gde tebe Mumine, ti si baš fin dečko", a potom i "al nas mrze, al nas ne voledu…ajde sve da im pojedemo do ponedeljka! ".

Koliko uspešno su "predvideli" svoju budućnost...

(MONDO)

*

Van mreže mysty

• **
  • 144
  • 0
  • Pol: Žensko
  • ILI CUTI,ILI KAZI NESTO STO JE BOLJE OD CUTANJA
« Odgovor #11 poslato: 00:21:56, 25.Mar.2009. »

:D

*

Van mreže maradonce

• **
  • 150
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 22:35:52, 29.Mar.2009. »
VB: Macino "piškiću-kakiću"
Nedelja, 29. mart 2009. 22:27    

Stručnjaci kažu da je zavisnost od cigareta jedna od najtežih. Učesnici rijaliti-šoua Veliki Brat zapali su u veliku "pušačku" krizu, jer su ostali bez cigareta, što je Macu nateralo da postavi ultimatum: ili cigarete ili izlazim!

"Ne želim da robujem ovde! Došao sam u ispovedaonicu da zatražim cigarete. Ako ne bude cigareta ja bih napustio kuću. Nemam živaca da se maltretiram, dosta mi je ovih kretena, poltrona, jajara...a 97 odsto ljudi u kući je takvo! Ja nisam takav", rekao je Maca u razgovoru sa Velikim Bratom u ispovedaonici.

Kada je izašao iz ispovedaonice, Maca se elegantno "ogrebao" za cigaretu iz Milićeve tabakere.

Posle sat vremena, Veliki Brat ga je pozvao u ispovedaonicu i saopštio mu da cigarete može da zatraži u okviru kućnog budžeta. "Onda ja ostajem pri odluci i mogu da izađem za 10 minuta", rekao je Maca, na šta mu je Veliki Brat rekao da razmisli. Maca je uzvratio: "Ja sam već razmislio, izašao bih...".

Procedura u rijaliti-šou je takva da onaj ko želi da izađe to može da uradi za 24 časa, a sudeći prema vestima na zvaničnom sajtu Velikog Brata, Maca se predomislio i ipak ostao u kući.

U međuvremenu, u kući su ponovo tenzije. U glavnoj ulozi ponovo MIra Škorić, koja je opet ustala "na levu nogu" i "bljuje vatru" na sve moguće načine. Njena meta su ponovo Miki i bivša misica Tijana, koje je nazvala "kvazigospodinom" i "objektom", a misicu "pozerkom".

"Dala sam mu cigarete, a on me posle sat vremena pljuje. Ne bi, bre, mogao da sedi sa mnom nigde, a ne da budemo zajedno u kući. Ja sam institucija, bre, imam ime i prezime", sipala je folkerka, a publiku koja je podržava našla je u Kalimeru i Miliću, koji se ranije "zakačio" sa Mikijem i za koga je smislio novi epitet: "džulov".

Mikiju nije jasno zašto ga stalno prozivaju i kaže da ne zna šta je problem sa Mirom Škorić. "Nisam ženu uzeo u usta. Poslednja dva dana sklanjam se od ljudi, seperatisao sam se, ali stalno me napadaju, nazivaju me raznim imenima. Ja stvarno želim da se promenim i da vidim u čemu je problem sa mnom, ali me oni ne vade iz usta. Ne znam šta je toj ženi", zavapio je Miki u ispovedaonici.

Potom je sa Tijanom ćaskao o stanju u kući i upitao se kako je moguće da ona nema kontakt sa ženskim društvom. Evo, Ivana je ok devojka, fina i vaspitana...". Tijana ga je prekinula: "Ona je meni totalno nezanimljiva i dosadna. Nije rekla nijednu rečenicu koja bi nasmejala. Ja ne želim da kontaktiram sa njom, nemamo ništa zajedničko".

Jedan od nominovanih za izbacivanje ove nedelje, Milić Vukašinović ponovo je prekršio pravila kuće. Nakon što je po ulasku, preneo Miri Škorić detalje iz spoljnjeg sveta, sada je opet napravio "grešku u koracima", jer je rekao da je nominovao Mikija. Tačnije, "onu džukeletinu".

Milić je u dvorištu, pred Mirom Škorić, Ivanom i Miom, rekao da ga je Miki izneverio, a da je "najviše učinio za njega u kući kako bi ga ljudi prihvatili". Mia ga je na to upozorila da ne sme da priča o nominacijama.

Videćemo da li će Veliki Brat ostati pri upozorenju da će za svako sledeće kršenje pravila smanjiti glavnu nagradu (50.000 evra) za po 1.000 evra.

(MONDO)
Ako se bojiš usamljenosti, ne ženi se.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #13 poslato: 23:04:10, 31.Mar.2009. »
VB: Sučeljavanje Milića, Mace i Mikija!
Utorak, 31. mart 2009. 22:01    

Uzbudljivo je bilo u utorak uveče u Košutnjaku! U studiju Velikog Brata sučeljeni Milić Vukašinović i Maca i Miki, koji su izašli iz kuće, kako bi odgovorili na optužbe dojučerašnjeg sustanara.

Milić Vukašinović, poslednji izbačeni učesnik rijaliti-šoua, i dalje je besan što više nije u Kući, koja mu je toliko prirasla za srce i čvrsto veruje da ga nije izbacila publika, već neko iz produkcije "Emotion", jer ne želi da ga vidi na mestu pobednika.

Optužuje Macu da je "prodao obraz za 50.000 evra", a Mikija naziva "bravom". Maca mu odgovorio da ga nije video kao protivnika, a Miki uzvratio: "Sve priznajem!".

"Ovo je Macin šou! On je zaposlen u 'Emotionu', vodio je Operaciju trijumf, uvodio je ukućane u VB VIP All Stars. A kada mi je moja Nina ispričala šta je govorio o meni iza leđa u muškoj sobi, ma...! A Miki je brav! Nekad ima blistave momente, a nekad potpuno idiotske, a samo idiot može da dozvoli da idiotski momenti prevladaju", rekao je Milić u studiju.

A onda je Veliki Brat, kojeg je ovo veče "glumila" voditeljka Pinka Tatjana Vojtehovski, pozvao Macu i Mikija da dođu u studio i u živom prenosu uzvrate Miliću na prozivke i uvrede.

"Nina mi je ispričala šta si mi radio iza leđa, kako si huškao Tijanu da me kao loži...Da li je moguće da za 50.000 evra prodaješ obraz!? Da je tri miliona evra u pitanu, pa u redu, ali za ovaj sitniš...! Tako bi i rođeno dete prodao", poručio je Milić Maci.

Maca ga je mirno saslušao, ali se videlo da u njemu ključa, pogotovo kada je Milić pomenuo njegovog sina.

"Ne sećam se da sam o tebi loše govorio. Ne znam zašto misliš da sam imao toliku averziju prema tebi, a kada si ušao u kuću meni je bilo drago i prihvatio sam te jer si mi bio neka vrsta zamene za Peđu d'Boja sa kojim sam bio u prvom šou. Ne znam da sam te uvredio, nisam te ni nominovao, i bio sam zetečen kada si izašao. Ta moja sitna spletkarenja, to sa Tijanom, bila su benigna. Ali, nemoj da mi pominješ dete, ne pominji mi Lava, jer to nije benigno!".

Maca mu je rekao i da ne pominje cifre i podsetio da su ga "svi pljuvali i prošlom Velikom Bratu kada je učestvovao", iako on to nije radio.

Na Milićeve "epitete" da je "brav" i "ljigav", Miki je dočekao komentarom: "Sve priznajem! Jesam ljigav. Kada budem izašao iz kuće planiram da se preselim u Ljig".

Miki, koji je sve vreme na glavi imao šešir koji mu je poklonio upravo Milić, u jednom trenutku je glasno upitao: "A zašto je moj honorar duplo manji, nego ostalih učesnika?", ali odgovor na to pitanje nismo saznali. Umesto toga, čuli smo Milića, koji mu je dobacio: "A što si pristao?".

"Ne volim muškarce koji nemaju muda! Mogli ste sve da mi kažete u lice", rekao je Milić Mikiju i Maci.

U studiju su sve vreme bili i nekadašnji ukućani Sani Armani i Milan Mumin, koji su se dobro zabavljali, slušajući ovu prepirku.

Privremeni Veliki Brat Tanja Vojtehovski dala je svoju dijagnozu sukoba Milića i Mace. "Maci je najteže pao ulazak Milića u kuću i on se potpuno smrzao. Verovatno je pomislio da će mu se desiti ono najgore, kao prošli put, kada je stigao do finala i izgubio od Đanija".

(MONDO)

*

Van mreže rada

• **
  • 163
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 13:23:23, 05.Apr.2009. »
VB: Povratak JK na jedan dan!?
Subota, 4. april 2009. 21:16    

Jelena Karleuša vraća se u kuću Velikog Brata!? Beogradska čaršija šuška da bi popularna pevačica mogla da uđe u kuću u nedelju i tako ponovo u njoj provede 24 sata, kao što je to bio slučaj na početku serijala VIP VB All Stars.

Na njenom sajtu piše da ona u subotu ima koncert u Švajcarskoj, ali je na svojoj Facebook stranici napisala da se "u nedelju ponovo vraća kod Velikog bate". Veliki Brat završava se u ponedeljak, a u nedelju je polufinale.

Nije isključeno da su se čelnici produkcijske kuće "Imoušn" (Emotion) odlučili na ovaj korak kako bi ponovo zabeležili veliku gledanost, koju su imali i prvog dana kada su u kući bili i Nenad Čanak, i Jelena Karleuša, između ostalih.

Ako se to dogodi treba gledati reakciju Mire Škorić, koja je tokom mesec dana rijaliti-šoua gotovo svakodnevno imitirala Jelenu Karleušu.

Kada je posle 24 časa izašla iz kuće Karleuša je u jednom intervjuu izjavila da je Mira Škorić opsednuta likom i delom Jelene Karleuše.

"Mira Škorić nije htela da me imitira, ja sam je naterala. Onda nije mogla da se seti u kom skeču je šta pričala, pa sam je podsećala. Slatko sam se smejala. Imitiranje je najveći oblik laskanja. Mira prelazi granicu, to postaje opsesivno sa njene strane, ali to je meni odličan marketing. Jedva je skupila hrabrost da me imitira", rekla je Karleuša.

(MONDO)

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
    • Facebook
« Odgovor #15 poslato: 01:15:02, 06.Apr.2009. »
VB finalisti: Mira Škorić i četiri musketara
Nedelja, 5. april 2009. 22:12    

Pevačica Mia Borisavljević, bivša manekenka Ivana Škorić i nekadašnja misica a sada model Tijana Stajšić neće spavati u ženskoj sobi Velikog Brata u nedelju uveče, poslednje večeri pred finale u ponedeljak.

Njih tri su imale najmanje glasova publike od svih osmoro finalista. Ivana i Mia su izbačene u paru, a zatim im se pridružila i zgodna Tijana, koja je nekolicini muškaraca u kući zavrtela mozak.

U ponedeljak uveče je finale, a osim Mire Škorić, za 50.000 evra boriće se i reper Dalibor Andonov-Gru, pčelar, kockar i kuvar Miki Đuričić, voditelj Dragan Marinković-Maca i maneken Filip Kapisoda.
Ivana i Mia su izjavile da je učešće u rijaliti-šou Veliki Brat bilo neverovatno i lepo iskustvo, ali da ne bi ponovo ušle u kuću.

Interesantno je da Mia i Ivana nisu imale nijednu nominaciju tokom trajanja rijaliti-šoua VB VIP All Stars. Tijana je dva puta bila nominovana i uspela je da ostane gotovo do samog kraja.

Mia je rekla da je "osetila da će biti izbačena". "Kad sam se jutros probudila, rekla sam: Ljudi, ja večeras izlazim".

Po izlasku iz kuće Ivana je grlila kćerku Andreu, koja nije mogla da zaustavi suze i jecaje, jer je konačno videla mamu posle mesec dana. "Ona i sin su mi najviše nedostajali", rekla je Ivana, koja je stalno u kući govorila o svom mužu i njihovoj velikoj ljubavi.

Ivana je u kući bila neka vrsta "mirovnih jedinica", bila je dobra sa svima i ostaće upamćena njena rečenica: "Dajte, ljudi nemojte više da se svađamo".

Njen favorit za pobedu je Miki. "Miki je kralj! On ima veliko srce! Miki je, na žalost, neshvaćen. Načitan je, inteligentan i na dobro reaguje dobrim a na loše uzvraća duplo gorim", rekla je Ivana.

Mia se, međutim, nije složila sa Ivanom. "Miki je nesrećna osoba i pre svega ne voli sebe. Inteligentan je dečko, ali je tu inteligenciju preusmerio na lošu stranu", ocenila je pevačica, koja ima hit "Kako da ne". Favorit Mie za pobedu je Maca.

Kada je izašla iz kuće, vedra Tijana je davala autograme, ljubila se i grlila sa publikom u kojoj su mahom bili tijendžeri. Devojka voli da se grli, očigledno.

Naravno, negirala je da je bilo dubljih emocija u odnosu sa Macom i Gruom, a nasrtaje Mace na njene...atribute opisala je kao ništa strašno i kao normalnu stvar kad si sa nekim prisan.

"Ja sam se u kući osećala usamljeno, a Maca je, u početku, bio pozitivan, vedar...Bio je mi je potreban neko sa kim bih bila prisna, jer je situacija u kući sasvim drugačija nego napolju", rekla je Tijana.

Ona je rekla i da je odnos sa Gruom bio potpuno drugarski i da sa njim nije flertovala, mada je utisak svih drugih ukućana bio potpuno drugačiji.

"Svakoj ženi prija pažnja muškarca", rekla je Tijana, a potom se iznenadila kada je čula da je prilikom poslednjih nominacija i Maca izgovorio njeno ime. "O Maci mislim sve najbolje, ali me je nominacija iznenadila".

Upitana da li misli da je ostavila utisak devojke koja ne ume da kaže ne, odgovorila je: "Neeee!".

(MONDO)

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #16 poslato: 20:39:13, 06.Apr.2009. »
 Iz VB izbačene tri najlepše

06.04.2009. - 01:03
Đuričić iz nekog razloga bio hendikepiran i pisano mu je samo 1.000 evra nedeljno...
Posle sinoćne eliminacije Mie, Ivane i Tijane, u večerašnjem finalu Velikog brata za naklonost publike, odnosno za 50.000 evra, boriće se Mira Škorić, Dragan Marinković-Maca, Filip Kapisoda, Dalibor Andonov-Gru i Miki Đuričić iz sela Kupinova.

Pevačica Mia Borisavljević, bivša manekenka Ivana Škorić i nekadašnja misica Tijana Stajšić izbačene su sinoć iz Kuće Velikog brata, tako da je Mira Škorić ostala sama da se večeras bori sa petoricom „ljutih gusara”.
Ivana i Mia su u izjavama ocenile da im je učešće u VB bilo „neverovatno i lepo iskustvo”, ali da ga ne bi rado ponavljale.
Mia je, doduše, rekla i da je sanjala da je izbacuju.
- Kad sam se probudila, rekla sam: ljudi, ja večeras izlazim - rekla je ona, dok je Ivana grlila ćerku Andreu, koja je plakala od radosti.
- Andrea i sin su mi najviše nedostajali - rekla je Ivana, koja je je i inače u Kući stalno pominjala muža i njihovu veliku ljubav.
Ona je dodala da očekuje da će večeras trijumfovati Miki.
- Miki je kralj koji ima veliko srce, ali je na žalost, neshvaćen, iako je načitan, inteligentan i na dobro reaguje dobrim, a na loše uzvraća duplo gore - ocenila je Ivana.
Mia se, međutim, nije složila, tvrdeći da je Miki nesrećna osoba.
- Inteligentan je dečko, ali je to usmerio na lošu stranu - rekla je ona, izražavajući uverenje da će večeras pobediti Maca.
Tijana je, izlazeći iz kuće, veselo davala autograme, ljubila se i grlila s publikom. Pritom je negirala posebno duboke emocije u odnosima sa Macom i Gruom i veze je opisala samo kao „naklonosti”, a o Macinim „jurišima” rekla je da su „normalna stvar”, ali da ipak misli da je dozvolila da TV publika vidi previše vidi.
- Bila sam usamljena u Kući, a Maca je bio pozitivan i vedar... - objasnila je mis Tijana, tvrdeći da je odnos sa Gruom bio samo drugarski, mada, kako reče - svakoj ženi prija pažnja muškarca.
Zarade ukućana, kako piše današnji „Blic”, po pravilu su iznosile 2.000 evra za svaku nedelju, a samo je Miki Đuričić iz nekog razloga bio hendikepiran i pisano mu je samo 1.000 evra nedeljno. Mira Škorić ima bonus od oko 30.000 evra, a Maci sleduje dodatak 5.000 evra. Glavna nagrada iznosi 50.000 evra.

izvor
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
    • Facebook
« Odgovor #17 poslato: 23:09:37, 06.Apr.2009. »
VB: "Mrtva trka" između Mikija i Grua
Ponedeljak, 6. april 2009. 23:07    

Finalno veče u Kući Velikog Brata se polako bliži kraju. Finalisti koji se bore za nagradu od 50.000 evra su Miki iz Kupinova i Gru!

Veče je počelo zbacivanjem "gunđala" Mire Škorić. "Svi su bili netolerantni i aljkavi", bile su prve reči pevačice kojoj je tokom proteklih 28 dana po mišljenju mnogih "sve smetalo".

"Imala sam krize jer nikada nisam bila toliko odvojena od ćerke i sestrića", rekla je Mira i pokušala da se odbrani od titule dežurnog gunđala". "Ja nisam glumila" i dodala da je u kući bila "higijeničarka". Na komentare Jelene Karleuše da je Mira njen fan i da su njeni jedini blistavi momenti kada je imitira, rekla: "Nije mi fan"!?, a potom se ispravila i rekla da nisu "međusobni fanovi", ali da poštuje to što Jelena radi.

Mira će ostati upamćena po "epskim" svađama sa Mikijem, naročiti po onoj u kojoj je branila svoju branšu rečima: "Ja bih umrla za Grand i Sašu Popovića!".

Iz razloga što je potpuno neočekivano ispao pre "nekoga ko nije ni kafu skuvao" Grua, drugi izbačeni finalista Dragan Marinković je bio vidno iznerviran i ljut. "Očekivao sam da ću ispasti. Mi koji smo bili unutra imamo izgrađeno mišljenje jedni o drugima, a publika ima predrasude! Bože pravde, pobediće Miki ili Filip", rekao je Maca koji se u jednom trenutku čak brecnuo i na pitanje Milana Kalinića o Tijani.

"Šta me pitaš o drugim ljudima! Ne znam o čenu pričaš", rekao je Maca a potom rekao da ga ne zanima ni da pogleda svoj profil jer on "zna ko je".

"Kažu da ljudi biraju svoj put, ja znam da je to laž ili jedna bajka. U znak zahvalnosti za one koji vole moje priče i koji su bili uz mene, ja sam odlučio da u njihovo ime i svoje deo honorara poklonim domovima za nezbrinutu decu".

Ovog puta crnogorski glasači su "omanuli". Nekoliko minuta pre nego što će napustiti Kuću Filip je u ispovedaonici rekao da misli da će on pobediti. Pogrešio je!

"Drago mi je što sam učestvovao u šou. Razlog zbog kojeg sam učestvovao je izazov i novo iskustvo. Šou je doneo svima nama dobro, mislim da je ovo plus", rekao je Filip i osvrnuo se na vezu sa Ksenijom...i pogrešio ponovo... "Mi smo još zajedno", rekao je Filip iako je Ksenija u jednom gostovanju rekla da nije sa njim i da mu neće dati drugu šansu jer je ušao u Kuću. "To su moje privatne stvari i neću to sad da komentarišem". "Nije džentlmenski".

Bitka za nagradu se nastavlja.

(MONDO)

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #18 poslato: 09:13:07, 07.Apr.2009. »
Najzad Mikijev trijumf u kući Velikog brata

Ovog puta, kako je rekao, nije razmišljao o izlasku, niko ga nije nervirao...
Drvoseča, pčelar i kuvar iz sela Kupinova kod Obedske bare, Miroslav Đuričić-Miki (32), pobednik je rijalitija „Veliki brat VIP All stars” koji je sinoć završen u Košutnjaku. On je u Kući ostao do kraja, nakon što su glasovima publike izbačeni Mira Škorić, Maca, Filip i Gru.

SREMAC - Ispostavilo se da je „treća - sreća”, jer je Miki dosad već dvaput podnosio tretman Velikog brata, ali je odustajao, jednom čak i kad su mu u Kuću doveli oca. U trećem učešću dobio je nagradu od 50.000 evra, mada su mu „kao štos” posle primedbi o malom honoraru, najpre ponudili 25.000 evra.
- Želeo bih da se zahvalim svima i da pozdravim mog dedu - bile su Mikijeve prve reči, uz obećanje da će se truditi da novac potroši „što nekvalitetnije i brže, kao i uvek”.
Ovog puta, kako je rekao, nije razmišljao o izlasku, niko ga nije nervirao. Onda je, u svom stilu, dodao:
- Da citiram Milana Mumina, velikog mislioca iz Novog Sada: sve je dobro dok se čovek ne usere - filozofski je zaključio Miki, dodajući da neće više ulaziti u Kuću, jer mu je trebalo samo 15.000 evra da bi vratio što je ranije prokockao.
Iako je otpočetka izgledalo da će biti dvoboj Mikija i Mace, na megdanu je kao pretposlednji ostao Gru.
- Bilo mi je bitno da ne ispadnem u prvoj nedelji, a posle toga je sve bilo OK - rekao je Gru kad je izbačen, što je potvrdilo Mikija „na tronu”.
On je ocenio da je „bio iskren” i da je „išao srcem”, pa je publika to cenila i držala ga do sinoćnog finala.
Povodom svađe s Mirom i Macom, Gru je objasnio da je Mira previše potencirala narodnjačku „Produkciju Grand”, dok je Maca, kako je rekao, „bio vulgaran”.
Začudo, uz Grua, skoro do kraja održao se i ćutljivi Filip, a favorit Maca, vidno ljut što su ga izbacili, obrecnuo se na voditeljevo pitanje o vezi sa Tijanom.
- Šta me pitaš o drugim ljudima! Ne znam o čemu pričaš - iznervirano je uzvratio.
On je, međutim, izjavio da će deo honorara pokloniti domovima za nezbrinutu decu.
Sinoć je prva, pre Filipa, Mace i Grua, izbačena „higijeničarka” Mira Škorić, koja je ocenila da su u Kući svi bili „netolerantni i aljkavi”, a da je ona „imala krize” jer nikad nije bila toliko odvojena od ćerke i sestrića.
Za mesec dana kroz Kuću su prošli Jelena Karleuša, Jelena Žeželj, Nenad Čanak, Tijana Stajšić, Dalibor Andonov, Ivana Škorić, Dragan Marinković, Mira Škorić, Mia Borisavljević, Milan Mumin, Edin (Kalimero) Aladžuz, Sandra Drašković, Filip Kapisoda i Milić Vukašinović, ali je trijumfovao Miki Đuričić, koji je noćas predvodio žurku.

izvor
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 09:49:37, 07.Apr.2009. »

mozda bi sou trebao da se u buducnosti zove "mikijeva radionica"  ;D

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000