Ljubavni horoskop za ljeto 2013

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

  • ***
  • 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Ljubavni horoskop za ljeto 2013
« poslato: 14:37:46, 30.Jun.2013. »

Ljeto je u punom zamahu, a vi ste spremni za nove ljubavne poduhvate bilo u novoj ili u postojećoj vezi?
Ovo ljeto možda će početi usporeno što se romansi tiče, ali ne brinite - biće tu puno mogućnosti za uživanje u ljubavi jednom kad Merkur završi svoju retrogradnu fazu do 20. jula. Čak i uprkos tome prvi dio ljeta neće biti dosadan i bez avantura, barem za neke znakove.


Ovan
Ovnovi, vas baš boli briga što je Merkur retrogradan – Venera je u vašoj petoj kući romanse i tu priliku ne bi trebalo da propustite! U razdoblju od 28. juna do 22. jula iskoristite priliku i prihvatite poziv na sastanak od osobe zbog koje vam srce brže kuca, jer će osjećanja i hemija među vama biti prejaki da biste čekali da Merkur odradi svoje. Ipak, nekakve konkretnije naznake o tome što će i kakva će to biti veza (trajna ili kratkog vijeka) vidjećete tek nakon 20. jula. Sa Venerom koja vam daje "vjetar u leđa" ovo ljeto i avanture pred vama – definitivno će se isplatiti, pa makar bile i na kratke staze. Mars, vaša vladajuća planeta ućiće u sektor romantike 27. avgusta, što znači da će vam i ostatak ljeta biti savršen za potragu za fizičkim i emotivnim zadovoljstvima. Uz ovakve aspekte, da li treba napominjati da će i zauzetima cvjetati ruže u vezi?
Bik
Najljepše vrijeme za uživanje u ljetnjoj ljubavi neće početi sve do 22. jula... ali čekanje će se svakako isplatiti! Onda vam neće samo Merkur ići u korist, već će vam i Venera, vaša vladajuća planeta ljubavi, ući u petu kuću zabave i prave ljubavi. Ovaj godišnji prolazak daće vam, sve do 26. avgusta, poseban šarm i ljepotu kojom ćete neodoljivo privlačiti pripadnike suprotnog pola. I što je još bolje za vas - 2. avgusta Venera i Mars (kosmički ljubavnici) naći će se u seksi zagrljaju. To će vam pomoći u uživanju u strastvenoj komunikaciji s jednom određenom osobom na koju ste bacili oko, a nakon toga sve su šanse na vašoj strani da dođe i do konkretnije strastvene fizičke akcije! Što se zauzetih tiče, ovog ljeta uživajte u ljubavi koja će vas ispunjavati. Na ljetovanju će biti puno prilika da ponovo oživite strasti u vezi ili u braku – iskoristite tu priliku!
Blizanci
Početkom ljeta osjećaćete se seksi, ali istovremeno i pomalo zbunjeno. Mars je u vašem znaku sve do 13. jula, što će pomoći da se pojača vaš seksepil. Nažalost, Merkur – vaša vladajuća planeta – biće retrogradan sve do 20. jula, a to bi moglo dovesti do emotivne zbrke, kao i slanja i primanja pomalo čudnih i zbunjujućih seksualnih signala s jednom ili čak nekoliko osoba suprotnog pola. Ups! Međutim, ne brinite, vaše ljeto neće u potpunosti proći u tim "povuci-potegni" situacijama. Već 16. avgusta će Venera ući u vašu petu kuću romanse i ostati tu sve do 11. septembra, pa ćete u tom periodu imati mnogo prilika da složite stvari na području ljubavi i osvojite onu osobu koju već neko vrijeme posmatrate. I za zauzete važi slično. U prvom dijelu ljeta moglo bi dolaziti do nesporazuma s partnerom i biće teško pronaći zajednički jezik. Međutim, sredinom avgusta situacija se mijenja, pa nemojte da prenaglite i previše ozbiljno shvatate probleme iz perioda prije toga.
Rak
Ljubav za vas u posljednje vrijeme znači transformaciju, a lijeni ljetnji dani to neće promijeniti. U aprilu značajno mjesečevo pomračenje u sektoru romanse mnogim Rakovima je donijelo priliku za promjenu, završetke starih veza i nove početke. Sada se Saturn, planeta restrikcija, ali i obaveza, nalazi u vašoj petoj kući prave ljubavi, što znači da se ponovo nalazite u periodu karmičkog "čišćenja" kad su u pitanju ljubav i emocije. Kad je u pitanju ljubav ovog ljeta svemir ne želi da se pomirite s dovoljnim ili nečim prosječnim, kad zaslužujete mnogo više. Ponekad moramo neko vrijeme da provedemo sami kako bismo znali da prepoznamo ono što zaista tražimo i što nam je zaista potrebno. Ako ste u vezi, ovo ljeto će značiti obnavljanje, ponovno povezivanje i stvaranje novih zajedničkih iskustava ili pak konačan prekid. Kako god bilo, konačno ćete shvatiti šta tačno želite u vezi i to ćete ostvariti!
Lav
Početkom ljeta mnogi Lavovi neće biti tipični pripadnici svoga znaka. Vi ste obično među najdruštvenijim znakovima zodijaka i ne pada vam na pamet da propuštate najvažnije partije i događaje u godini. Međutim, od 26. juna do 20. jula Merkur će biti retrogradan u najskrivenijem kutku vaše astrološke karte i zato će vam više odgovarati (ili vam biti potrebna) samoća. Povlačićete se više u sebe, ali to ne znači ništa loše. Ipak, znog toga, prilika za ljubav u tom periodu neće biti baš previše, a i u trajnim vezama moglo bi doći do monotonije i pomalo zasićenja... Tračak nade pružiće vam Venera koja će se u vašem znaku zadržati od 27. juna do 22. jula, koja će ipak olakšati sušno razdoblje. Ako ste singl – srodnu dušu mogli biste pronaći na mirnijim mjestima – knjižarama, planinarenju ili čak na mirnoj jutarnjoj kafi u gradu.
Djevice
Device, s obzirom na to da vama vlada upravo Merkur, početkom ljeta osjećaćete se kao da ovo zaista nije dobar period za vas. Od 26. juna do 20. jula moglo bi doći do mnogo nesporazuma i pogrešno protumačenih riječi u vašem životu, posebno po pitanju društvenog života. Na svu sreću planete će se namjestiti u vašu korist već sredinom ljeta. Od 22. jula i sve do 16. avgusta Venera će biti u vašem znaku, što znači da ćete upravo vi biti znak koji će najviše provlačiti pažnju suprotnog pola. Vaša privlačnost biće neosporna, a samopouzdanje će vam biti dodatna pomoć u rješavanju pitanja vezanih za ljubav – za zauzete to znači da će partner teško moći da vam odoli, dok bi one koje su same moglle da smognu snagu da prve privuku muškarca svojih snova. Spoj uticaja Venere i Marsa 2. avgusta mogao bi "zakuvati" da vam se jedno prijateljstvo konačno pretvori u ljubav. Ako ste u vezi, 26. jula mogli biste osjetiti male trzavice u vezi, ali sve ćete to lako prevladati.
Vaga
Pun Mjesec u vašoj petoj kući prave ljubavi 22. jula bi mogao da osvijetli i situaciju na romantičnom polju. Ako ste u svježoj vezi, moglo bi vam se dogoditi da stvari počnu da se odvijaju mnogo ozbiljnije nego što ste to željeli ili planirali. Ovo će biti emotivno razdoblje i za osobe u dužim vezama, ali i singl osobe bi mogle takođe da se strmoglave u emotivno i seksualno intenzivnu vezu. Biće to vrijeme prvih izjava ljubavi i zaista ćete to osjećati. Za one koji se pak trenutno nalaze u vezi koja ih pomalo guši, pun Mjesec mogao bi još dodatno pojačati emocije i napetost, toliko da ćete osjetiti nevjerovatnu želju da pobjegnete iz te veze što brže možete. Još jedan pun Mjesec pojaviće se u istom dijelu vaše astrološke karte 20. avgusta – što je zaista rijedak događaj. Ako se velike ljubavne promjene ne dogode u julu, onda će one u avgustu biti neizbježne.
Škorpija
I ovog ljeta Škorpije će se na romantičnom polju osjećati kao da ih neka viša sila konstantno testira . Sa Saturnom u vašem znaku , i sa svim ovim proljećnim pomrčinama koje su bile u vašem znaku i sektoru partnerskih odnosa - prilagođavanja i promjene u postojećim vezama čine se neizbježnim . Ovog ljeta pokušavaćete da sredite svoja osjećanja i odluke vezane za partnera. Na svu sreću sredinom i prema kraju ljeta , konačno ćete se osjećati kao da vam je zaista krenulo u području ljubavi. Venera će biti u znaku Škorpije od 11. septembra, a 18. septembar kad se Venera i Saturn povežu, zajedno s potporom povezanosti Venere i Plutona , znaćete da će vaša vječna ljubav zauvijek trajati. Slobodnim Škorpijama ljeto će po pitanju ljubavi, takođe, krenuti usporeno . Na njihovom radaru ništa neće iskakati od prosjeka , ali zato će im se pred kraj ljeta i u ranu jesen stvari dobrano zahuktati!
Strijelac
Ovog ljeta vi ćete biti znak koji može očekivati jači fokus na erotične stranu života . Dobro, rano ljeto možda neće biti baš uzbudljivo zbog uticaja retrogradnog Merkura u vašoj osmoj kući duboke intimnosti, ali zato Jupiter, vaša vladajuća planeta ulazi u ovo isto područje 25. juna i tamo će ostati cijele godine, pa će ponešto umanjiti usporavajući uticaj Merkura. Tokom prvih nedjelja ljeta fokusiraćete se na razmišljanje o vlastitoj intimnosti i pomjeranju vlastitih granica po tom pitanju. Ovo je savršeno vrijeme da pobijedite svoje moguće strahova povezane za vezivanje za druge osobe ili pak istraživanje vlastite seksualnosti. Za one koji nemaju tih problema ovo će svejedno značiti razmišljanja o novim pomacima i isprobavanju stvari u koje se nikada prije niste upuštali. Mars takođe ulazi u 8. kuću 13. jula, a Merkur se okreće 20. jula - a to će biti savršeno vrijeme da sve o čemu ste razmišljali sprovedete u stvarnost . Bilo da ste zauzeti ili slobodni - oslobodite svoju erotičnu stranu i isprobajte nešto što još nikada niste!
Jarac
Energija koju ćete imati ovog ljeta i koju ćete posvećivati svom partneru biće naprosto nevjerovatna. Jupiter, planeta obilja i širenja, ušao vam je u sektor veza 25. juna i tu će ostati, ne samo do kraja ljeta, već cijele godine. Očekujte puno zajedničkog rasta i optimizma između vas i vašeg partnera. Za početak očekujte malo zbrke i zbunjenosti, jer će od 26. juna i sve do 20. jula Merkur biti retrogradan u istom području vaše astrološke karte. I vi i vaš partner imaćete sklonost da preterujete i preuveličavate tih par nedjelja, pa se više potrudite da zaista saslušate što vam druga polovina kaže. Takođe, od 24. jula, pa sve do 27. avgusta Mars će biti u vašoj sedmoj kući partnerskih odnosa, što znači da ćete biti posebno angažovani na polju odnosa ili oko supružnika. I slobodni će biti puno aktivniji. Iako slove kao hladniji znak u Zodijaku, ovog ljeta Jarčevi bi mogli otvoreno pristupati pripadnicima suprotnog pola – a znate kako se kaže: "Ko ne rizikuje, ne profitira", što znači da bi vam ovo ljeto moglo biti veoma uspješno po pitanju letnjih ljubavi. Hoće li one potrajati? To ćete morati da vidite na jesen.
Vodolija
Vi bi mogli da budete preiscrpljeni za ljubav u narednim nedjeljama i mjesecima, budući da će vam planete zakuvati radno ljeto. Ipak, biće lijepih prilika za romantične trenutke i ako dobro odigrate svoje karte moći ćete zaista da uživate u njima i u ljubavi. Od 26. juna do 20. jula Merkur, vladar vaše pete kuće ljubavi i romansi, biće retrogradan. U ovom periodu moguće je da će vam se u životu ponovo pojaviti bivša ljubav koja će tražiti drugu šansu. Velika je mogućnost da se radi o nekome s kim ste radili – ili još uvijek radite. Bez obzira na to, ova situacija mogla bi izazvati napetost s partnerom kod osoba koje su u vezi, dok će se neki od slobodnih Vodolija objeručke ponovo baciti u vezu. Da li se isplati "ponovo podgrijavati" stare emocije, to će se vidjeti tek kasnije. Ako ste u vezi, od 27. jula do 22. avgusta Venera će prolaziti kroz vašu sedmu kuću partnerskih odnosa, što će poboljšati harmonične odnose s partnerom.
Ribe
Ovog ljeta za Ribe sve će se vrtjeti oko ljubavi. Ako će iko imati uzbudljivo ljeto, onda ste to vi! U vašoj petoj kući ljubavi i romansi imate zavidnu nisku planeta – počevši od Jupitera, planeta obilja i ekspanzije. On se tu smestio 25. juna (ponovo nakon 12 godina) i tu će ostati godinu dana. S Jupiterom u vašoj petoj kući, ako ste slobodni – ovo je najbolje vrijeme da upoznate neku novu zanimljivu osobu (ili zavedete staru zanimljivu osobu) i ludo se zaljubite. U tom istom području sve do 20. jula nalaziće se i retrogradni Merkur, a on će samo dodatno začiniti stvari. Moglo bi vam se dogoditi da se dvije muške osobe (bivša i nova ljubav) posvađaju ili čak potuku zbog/oko vas. To je posebno moguće s obzirom na to da vam Mars – planeta ratnik – ulazi u petu kuću 13. jula. Očekujte puno uzbuđenja i vrućine, bilo da se zateknete na suncu... ili u krevetu! Bivših ljubavi trebalo bi da se čuvate i oni u dužoj vezi ili braku, a jednom kad izbjegnete tu prepreku ljeto bi moglo i dalje biti itekako vruće kad se s partnerom prepustite talasima ljubavi i seksualnih uzbuđenja.
 
nezavisne.com

Kako ide za sad?  8)


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
0 Odgovora
1289 Pregleda
Najnovije: 19:36:56, 15.Okt.2009.
maraja
0 Odgovora
1919 Pregleda
Najnovije: 20:31:17, 28.Jul.2010.
Alicia
2 Odgovora
1845 Pregleda
Najnovije: 21:44:57, 10.Jan.2013.
kasper