BB kreme

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
BB kreme
« poslato: 18:29:20, 11.Jun.2013. »
Vec neko vreme hit u svetu, BB (blemish balm) kreme su "pocele" da osvajaju i nase trziste.

Ja sam kupila sebi Deborah BB kremu, odgovarat ce mi preko ljeta, jer nijansa 01 bas i nije tako svijetla. Inace, super osjecaj na licu, prekriva kao i puder, fino mirise, SPF 20, tekstura nije previse vodenasta...
Rekla bih da jedino sto je mana, to su nijanse... vuce mi na narandzasto, ili mi se fkt samo pricinjava-ne znam. ;D

Koje ste probale, kakvi su vam utisci?

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: BB kreme
« Odgovor #1 poslato: 17:16:33, 12.Jun.2013. »
Uzela sam catrice, 30 spf, brzo upija, "lakša" nego puder, izjednači ali slabije pokriva nepravilnosti, s' obzirom na cijenu solidna..
inače imam problem vječito imam narandžastu nijansu pudera ili biram pogrešnu nijansu ili je 7, 8€ premalo za puder..

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
Odg: BB kreme
« Odgovor #2 poslato: 17:23:31, 02.Jul.2013. »
Uzimas pretaman, cim je narandzast na tvom licu. Opet, nisam ti ni ja nesto bolja... vazda fulim nijansu... :(

Ovaj Deborah BB krema uzela sam najsvijetliju koja se kod nas ima za kupiti, pa opet mi ko tamna... sreca pa ne stavljam puno, pa se stopi, inace bi uzas bio. ;D Izdrzat ce ovo ljeto, za zimu ne znam hocu li nastaviti sa BB kremama ili ipak vratiti se puderima.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000