Panicni poremecaj

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Saki123miki

• *
  • 3
  • 0
  • Pol: Žensko
Panicni poremecaj
« poslato: 15:13:28, 05.Jun.2013. »
Nova sam na forumu nadam se da ce te svati ti moj problem vec dve god imam problem sa panicnim poremecajem neznam ni kako ni zasto je i dalje strah prisutan jer se lecim atidepresivima manje od dve god ako neko ima isti problem kao ja molim vas za savet kako se sa tim nositi jer se na :(lazim u zacaranom krugu iz kojeg nemogu ni napred ni nazad nesmem da se krecem sama nesmem kuci da ostanem sama jednostavno nemogu normalno da funkcijonisem mlada sam imam dvadeset i sejs god majka sam dvoje dece u braku sam imam podrusku od supruga to je nesto sto mi puno znacii ali dosadilo mi je da se borim nemam snage postala sam cak i ljubomorna dokk gledam druge mlade zene kako zdravo zive kako se ne boje kako su slobodne a ja uu fujjjjj gadim se sta me je snaslo kako nazad iz ovoga pomozi te mi

*

Van mreže Džudi

• **
  • 212
  • 10
Odg: Panicni poremecaj
« Odgovor #1 poslato: 22:22:24, 22.Jun.2013. »
Ukoliko idete kod psihijatra i uzimate AD, verovatno uzimate i još neki lek-ansiolitik.

Panični poremećaj ili napad panike zna da bude jako neprijatan, govorim iz iskustva, ali se vremenom stvari poprave.

Jednostavno, nauči se da se živi sa tim, mada on spada u izlečive psih.poremećaje. Razgovarajte o problemima sa svojim najbližim, verujem da će shvatiti. Posećujte redovno psihijatra i nemojte prekidati terapiju na svoju ruku.

Takođe, pronađite neki hobi koji će vam odvući misli od panike i svih simptoma koje je prate.

Puno sreće i pišite.
Život je sastavljen od dana za plakanje i od dana za smejanje...

*

Van mreže Vesna psy

• *
  • 72
  • 1
Odg: Panicni poremecaj
« Odgovor #2 poslato: 13:59:03, 15.Sep.2014. »
Jako je bitna informisanost! Moras pronaci literaturu koja ce Ti mnogo jasnije pribliziti problem! Sledeca stavka na kojoj moras poraditi je samopouzdanje! Veruj mi ono ima kljucnu ulogu u napadima! Okruzi se pozitivni ljudima! Okupiraj svoj mozak drugim stvarima, npr. hobi...Bice sve u redu. Bitna je spoznaja da od ove dijagnoze niko ne umire, samo je neprijatan osecaj, koji proizvodi Tvoja psiha! Samo napred!!POZITIVNO

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000