Ok. H-E-L-P!!! 
Sta treba da uradim? Stvarno cu poludeti ovako vecno sama!
7k ti pocnije jako blizu algola...moguce je da ti na nekom nesvesnom nivou seces sve ono sto ne valja u tvom zivotu,sto je super al s druge strane moguce je da bas time seces i samu sebe svoje emocije,da ne bi bila povredjena. Povredjene cemo biti kako kog okrenes i mi cemo povredjivati(od toga se ne mozemo zastiti nikako ako zelimo da zivimo) samo je pitanje da li cemo uzivati na tom putu ili ne. Muskarci koji ti prilaze su muskarci koji su slabiji od tebe...na prvu loptu deluju jako(Ma u vagi) medjutim svi ti tako na prvu loptu(na sta te tera ta konj.Ve i Ur) mislim da nisu bas za tebe. Jer tu lezi zabluda. Kada pogledamo dalje dispoz.tog Ma je Ve u strelcu,a Ju je u strelcu,sto znaci da bi trebala da forsiras njega.
Jel ovo znaci da bi trebao da ima naglasen JU u svom natalu, dakle AC, MO ili SO u strelcu ili JU u 1k ili nesto sl.?
A mene uvek privuku 'slabiji' i nezniji od mene...ako nisu "slabiji" onda ja dobijam tu "prednost" time sto je on mladji(evo, upravo se muvam sa nekim momkom koji je 5 godina mladji od mene, upoznali se na odmoru...ma uzas...ja imam 25 a on 20...totalno mi je to smesno i sramota me je pomalo da flertujem s njim iako obostrana privlacnost definitivno postoji)
a sto se tice astroloskih kombinacija, uvek me privuce naglasena Vodolija ili UR(ima li ocitije od toga, moja VE(voli) u konjunkciji sa UR+MO u Vodoliji...dakle, najlepse da on ima SO u Vodoliji, pa da dodje na moj MO

)...obicno i oni sa necim u Strelcu, to si bila u pravu(odgovara mi njihov razuzdan i slobodan avanturisticki duh)...Jako su mi privlacne i naglasene Ribe(pogotovo SO, valjda zbog mog MO koji je skoro u Ribama a i ICa u Ribama) a mogu ti reci da su mi i oni sa naglasenim Bikom privlacni i da su me privukli u proslosti...jedino kod njih moze malo da mi bude problem njihova nefleksibilnost i tradicionalnost....
A kada je rec o onome sto je seksi...tu definitivno mogu da potvrdim da su mi oni koji imaju nesto(SO ili AC) u Raku, tako da padnu u mog ukljestenog raka u 8k jako seksi, bas onako u simbolici 8k...
DAkle meni bi najvise odgovarao neki bik+strelac+vodolija+rak kombo?
Taj Ju se nalazi u tvojoj 2k,kuci vrednosti. U konj.je sa Ne. Mozda ce taj neko biti mladic iz tvoje okoline(ribe 4k),neko ko ce znati da te ceni. Mislim da ce on(gledam derivatne kuce) imati veze sa nekim nasledstvom,zbog tog Ju koji je u sedistu,kao i zbog So u tvojoj 2k a njegovoj 8k.To isto moze biti mladic(tako ces isforsirati i zeznuti tog slabog Ma u vagi) koji je bik u horoskopu,sto zbog dc-a u biku ,sto zbog So u 2k. On i ako ne bude bik,moze da ima dosta planeta u tom znaku...Vrlo je moguce je da ce on tebi prici jer je vladar 7k u tvojoj 1k.
Mo ti je na 29 stepeni vodolije i opet je tu ona kotradiktornost jer i Mo i Ve te teraju da sve bude brzo,a ako se to dogodi dolazi se do pogresne procene...Zato pokusaj da sacekas tu neku drugu loptu,da bi se doslo do tog Ju i zelim ti puuno srece 
hvala puno na pomoci...a bas je istina to za 'prvu loptu'...jer ja izgleda ni jednu drugu ne priznajem

Dakle, treba da se naucim strpljenju!