Mesec konjukcija kvadrat opozicija Mars

• Odgovora: 33
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže frozen

• *
  • 82
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Muško
Mesec konjukcija kvadrat opozicija Mars
« poslato: 11:04:39, 07.Mar.2009. »
Mesec konjukcija Mars

Nestrpljivi ste i drustveno beskompromisni; mada ste osetljivi na kritike, mozete biti nestrpljivi kada je rec o osecanjima drugih ljudi. Odvazni ste i prihvatate velike rizike. Ovaj aspekt naglasava snagu volje, kreativnost i osobine vodje.

autori: Marion Marc i Dzoan Mekevers

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Mesec konjukcija kvadrat opozicija Mars
« Odgovor #1 poslato: 08:07:32, 29.Jul.2009. »
Jeste da je tema Mo 0 Ma pa se nadam da je ok ako ovde napisem nesto i o drugim aspektima izmedju Mo 180 Ma.
Kako se manifestuje kod zena ,a kako kod muskaraca?
 Licno imam aspekt Mo 90 Ma i bez obzira sto mi je Mo u biku(tako da je jaci od Ma),a Ma u devici osecam ovaj izazovni aspekt.
Pre svega u zelji da se stiti zenski rod u smislu netrpljenja nepravde bilo koje vrste.Mozda na nekom nivou kako kazu privlacimo i muskarce(Ma) (dok to ne prevazidjemo) koji su nesposobni da se nose sa emocijama dublje vrste kao i da ih uopste slobodno pokazuju.
Kod mene taj aspekt nije jako jak i sreca je da je Mo u biku(8k),tako da putem analize i rasclanjivanja bola na sitne delove uspevam da prevazdjem. Izmedju ostalog evo analize jednog takvog privucenog primerka.
E sad kod muskarca koji ima Mo 180 Ma(Ma se nalazi u Jarcu-tako da je veoma jak imoram naglasiti da je Ma isto u 90 sa Saturnom tako da i to utice) moze se manifestovati namernim (mada je mozda lepse verovati ) nesvesnim,povredjivanjem recima, svako put kad se emocije podignu na visi nivo.Neverovatna potreba da se sruse necije emocije i dotuku,a opet sa druge strane potreba da se stalno bude uz nekog. Velike kontradiktornosti u iskazivanju emocija (180) u jednom trenu neznost u drugom (bukvalno posle 30 min) totalna suprotnost i vredjanje samo da bi se povredilo.Uvek pri bilo kojoj analizi treba traziti dispozitore da bi se videlo gde ce prica dalje odvesti...jer ne mora da znaci da ce se svako sa ovim izazovnim aspektom tako ponasati.
Mislim da je najteze prevazici taj sablon privlacenja Mo/ma muskaraca,a kako se astrosimbolika obicno uvek izivi ,mozda ce to na kraju biti neki muskarac koji Mo/Ma apekt ima jer ga je neko daavno povredio..,imao neku povredu,ali to sve dolazi kad se stvari prevazidju i izive,kao i kad postanemo zreliji. (mah:mah)

*

Van mreže frozen

• *
  • 82
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 14:52:51, 13.Okt.2009. »
mislim da je priroda aspekta mars konjukcija mesec isto sto i kvadrat i opozicija samo sto je jaci

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 15:31:21, 15.Nov.2009. »
Mesec konjukcija Mars

Nestrpljivi ste i drustveno beskompromisni; mada ste osetljivi na kritike, mozete biti nestrpljivi kada je rec o osecanjima drugih ljudi.

Ima istine

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 18:18:13, 20.Nov.2009. »
Napisite vasa iskustva ...mislim na one koji imaju taj aspekt ili na neke druge ljude koje vi licno poznajete. Kako se kod njih/vas manifestovalo?

*

Van mreže frozen

• *
  • 82
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 13:47:00, 15.Jan.2010. »
Los odnos ove dve planete donosi povrede, bes, ljutnju, krvarenja, rane i opasnosti za oci.Treba izbegavati operacije ili bilo kakva secenja jer su posledice vrlo lose. Kod zena donosi povredjivanje od strane muskarca, abortuse, carski rez i uopste ugrozenost reproduktivnih organa.

Tocak sudbine

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 21:59:53, 31.Maj.2010. »
"Mislim" da ja imam taj aspekt,takodje mi je nagalaseno da izbegavam operacije,(skalper-rez,da mi to uvek bude poslednja solucija),da se pazim vatre,vatrenog oruzija i "vatrenih tipova"(da izbegavam sukobe sa muskarcima).Hvala Bogu,nista do sad me od toga nije snaslo.Imala sam doduse nedavno operaciju bas reproduktivnog dela ali,opet hvala Bogu sve je ok,nikakvih problema nije bilo.(osim tezeg budjenja ali to nema veze sa "nozem"-rezom)
Da cu imati "okrsaje" sa prijateljima(Mars mi je u XI kuci)medjutim,temperamentna sam i impusivna ali ne pamtim dal sam se u zivotu posvadjala,(pritom mi je i Merkur u Skorpiji)vecina mojih prijateljstva je staro vise od 20 godina i "cetvorostruka" sam kuma.
No,ipak,sve je to od-do

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 23:13:47, 31.Maj.2010. »
A sta je sa opozicijom Meseca i Marsa(inace meni je Mesec u Ovnu a Mars u Vagi ;D)?

*

Van mreže bezvazdusna

• *
  • 63
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 00:25:22, 26.Jul.2010. »
Konjukcija Mo i Ma po meni ima vise mana nego prednosti. Ova konjukcija donosi probleme sa ocima, los odnos sa majkom, predispozicija je za surovost. Naime, pojedini svetski zlocinici su imali ovaj aspekt. Daje rizike od operacija, narocito kod zena, donosi abortuse, jer Mo predstavlja majcinstvo, pa nije dobro kada se nadje u konjukciji sa agresivnim Marsom.
Ovo treba prihvatiti sa rezervom, ali ova konjukcija u pojedinim slucajevima daje opasnost od nasilne smrti, narocito ako je u Ovnu ili Jarcu. Da ne bi bilo kako plasim nekog ja imam ovu konjukciju u Jarcu i uopste se ne plasim nasilne smrti  ;D... treba najmanje tri pokazatelja za to, tako da sve zavisi od kompletnog horoskopa.
Ono sto je ovde dobro jeste velika moc regeneracije, pa se ljudi sa ovim aspektom lakse oporavljaju kada dodje do neke povrede, bolesti ili operacije.
Nemam vise razloga da ne verujem nego da verujem!

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #9 poslato: 01:11:38, 26.Jul.2010. »
mars (ovan) kvadrat mjesec (strijelac) :D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000