Jeste da je tema Mo 0 Ma pa se nadam da je ok ako ovde napisem nesto i o drugim aspektima izmedju Mo 180 Ma.
Kako se manifestuje kod zena ,a kako kod muskaraca?
Licno imam aspekt Mo 90 Ma i bez obzira sto mi je Mo u biku(tako da je jaci od Ma),a Ma u devici osecam ovaj izazovni aspekt.
Pre svega u zelji da se stiti zenski rod u smislu netrpljenja nepravde bilo koje vrste.Mozda na nekom nivou kako kazu privlacimo i muskarce(Ma) (dok to ne prevazidjemo) koji su nesposobni da se nose sa emocijama dublje vrste kao i da ih uopste slobodno pokazuju.
Kod mene taj aspekt nije jako jak i sreca je da je Mo u biku(8k),tako da putem analize i rasclanjivanja bola na sitne delove uspevam da prevazdjem. Izmedju ostalog evo analize jednog takvog privucenog primerka.
E sad kod muskarca koji ima Mo 180 Ma(Ma se nalazi u Jarcu-tako da je veoma jak imoram naglasiti da je Ma isto u 90 sa Saturnom tako da i to utice) moze se manifestovati namernim (mada je mozda lepse verovati ) nesvesnim,povredjivanjem recima, svako put kad se emocije podignu na visi nivo.Neverovatna potreba da se sruse necije emocije i dotuku,a opet sa druge strane potreba da se stalno bude uz nekog. Velike kontradiktornosti u iskazivanju emocija (180) u jednom trenu neznost u drugom (bukvalno posle 30 min) totalna suprotnost i vredjanje samo da bi se povredilo.Uvek pri bilo kojoj analizi treba traziti dispozitore da bi se videlo gde ce prica dalje odvesti...jer ne mora da znaci da ce se svako sa ovim izazovnim aspektom tako ponasati.
Mislim da je najteze prevazici taj sablon privlacenja Mo/ma muskaraca,a kako se astrosimbolika obicno uvek izivi ,mozda ce to na kraju biti neki muskarac koji Mo/Ma apekt ima jer ga je neko daavno povredio..,imao neku povredu,ali to sve dolazi kad se stvari prevazidju i izive,kao i kad postanemo zreliji.