Da li i kako preci preko prevare?

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže kakashi

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Muško
Da li i kako preci preko prevare?
« poslato: 09:01:18, 21.Feb.2013. »
Sa devojkom sam 6 godina, a pre 2 dana sam saznao da me je prevarila pre 2 godine ( ljubila se sa drugim deckom )...ona tvrdi da me voli i sada me non stop zove, hoce da prica sa mnom itd... Zeleo bi da joj oprostim, ali joj vise ne verujem i ne znam da li cu ikada moci da joj verujem, trenutno ne znam sta osecam prema njoj, da li je mrzim ili volim....

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
Odg: Da li i kako preci preko prevare?
« Odgovor #1 poslato: 14:45:30, 22.Feb.2013. »
Sedite pa razgovarajte u miru i dobroj atmosferi..

*

Van mreže univerzums

• **
  • 202
  • 6
  • Pol: Žensko
« Odgovor #2 poslato: 22:47:55, 22.Feb.2013. »
ne znam stvarno kako bih odreagovala,jer nikad nisam bila u toj situaciji,ja sam se ustvari uvek vodila tom nekom politikom da ako neko zeli da me prevari,nek to uradi strucno , tako da ja to nikad ne saznam,tako da,mozda se i nekad desilo (*o*)
al ako ste  toliko zajedno,treba da porazgovarate,razumem da si ti sad verovatno pun besa,i sumnje...al ako je volis pokusaj da to nekako zajedno resite....desavaju se u vezi i mnogo gore stvari od poljubca ...
meni bi mozda recimo bio problem,ako je ta osoba (s kojom me je neko prevario) iz mog okruzenja,ako je srecem stalno itd....

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 11
« Odgovor #3 poslato: 22:49:19, 22.Feb.2013. »
   Svakako morate razgovarati, kad ju vidiš trebao bi znati da li ti je stalo do nje ili nije.
Ali da ju mrziš ne bi sada uopče sada o tome pisali. Vidjet češ šta je u stvari bilo i kolikodaleko je to otišlo. Da li joj je iskreno stalo do tebe. Morate oboje reći na miru šta imate i tada češ znati kako da postupiš. A povjerenje će se vratiti s vremenom, i to ona mora da zasluži.
Pozdrav.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000