Nesigurni muskarci

• Odgovora: 16
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Nesigurni muskarci
« poslato: 20:04:35, 17.Dec.2012. »
Otkrijte da li ste u vezi s nesigurnim muškarcem!

Možda i nećete znati da ste sa nesigurnim muškarcem, dok ne shvatite prekasno. Otkrijte odmah da li vrijedi ostajati s njim.Postoji veliki broj nesigurnih muškaraca a mnoge žene i ne znaju da su s jednim od njih.Nesigurni muškarci obično su veoma osjetljivi i izuzetno fini, ali vremenom počinju da manipulišu vama i izdaju naredbe, a sve pod maskom pristojnosti.

Da li vas on tretira kao princezu?

Ako je odgovor potvrdan, nema sumnje da ste u vezi s jednim takvim.Onda, za nekoliko mjeseci vam kaže kako misli da prijatelji imaju loš uticaj na vas i kako bi bilo dobro da se manje viđate s njima.Pošto to kaže na vrlo dobronamjeran način, vi posumnjate da je on sigurno u pravu i poslušate ga.Onda će biti potpuno slobodan da vam isto to kaže za posao, pa za kupovinu, da bi vam na kraju od svih sadržaja života, ostao samo on.Biće vam veoma teško da priznate sebi da se zabavljate s takvim dečkom. Kada to napokon odlučite, shvatićete da ste bili opasno izmanipulisani.

Zašto se oni tako ponašaju?

Nesigurni muškraci su u stvari užasno ljubomorni, ali to neće da priznaju. Zapravo, učiniće da se osjećate kao da ste vi loši u vezi.Oni se ponašaju kao žrtve za vašu sreću i nameću vam osjećaj krivice.Nesigurni muškarci uvijek će pokušavati da sputaju vaše napredovanje i prije nego što to shvatite, počećete da izbjegavate prijatelje i provodite sve vrijeme s njim.Riječ je o tome da bi potpadate u submisivno stanje od strane nesigurnog čovjeka.Jedan od najlakših načina da prepoznate nesigurnog muškarca je da pratite njegovo ponašanje dok vodite normalan ljubazan razgovor s drugim muškarcem.Siguran muškarac sigurno neće biti uvrijeđen, niti će se osjećati ugroženo.Međutim, nesiguran će se ponašati potpuno čudno i biti netrpeljiv prema tom muškarcu.Nesigurnost je duboko ukorijenjena u takve muškarce i zasniva se na tome da osoba ima nisko samopoštovanje.Ako je stalno u grču da ćete ga ostaviti, on neće imati drugog izbora, nego da vas izmanipuliše da ostanete.

Vi ga ne možete promijeniti i zato je najbolje da bježite glavom bez obzira.Međutim, ako vam se čini da na drugim životnim poljima nije toliko nesiguran, dajte mu šansu da pokaže kako može biti i bolji čovjek, jer se možda samo plaši da vas ne izgubi.

http://www.nezavisne.com/zivot-stil/ljubav-seks/Otkrijte-da-li-ste-u-vezi-s-nesigurnim-muskarcem-131781.html

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
Odg: Nesigurni muskarci
« Odgovor #1 poslato: 20:12:10, 17.Dec.2012. »
Uh, ja sam uvek bezala od nesigurnih  :D  Ipak ako on nije siguran, nije samopouzdan nije to za mene, idemo dalje  :flowers:

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #2 poslato: 12:21:13, 18.Dec.2012. »
Ovde je najbolje resenje pobeci, sto pre to bolje.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #3 poslato: 12:24:07, 18.Dec.2012. »
Ovde je najbolje resenje pobeci, sto pre to bolje.

Slažem se, pobjeći prije nego nas dovede na ivicu ludila. ;D

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #4 poslato: 12:29:15, 18.Dec.2012. »
Slažem se, pobjeći prije nego nas dovede na ivicu ludila. ;D

E ovo si dobro rekla bielenda, dovede te dotle da poludis i nista sem toga  ;D

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #5 poslato: 18:12:22, 19.Dec.2012. »
Ma kad je nesiguran ne znas ni sta ti misli, ni sta planira, kome treba takav muskarac ajde realno   :flowers:

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #6 poslato: 19:26:25, 19.Dec.2012. »
.....ja mislim da su svi muškarci, a i žene, po malo nesigurni nekada  (*o*)
kada im pružite osećaj sigurnosti, ne prisustvom, to davi, nego privrženošću, poverenjem.....te nesigurnosti se prevazilaze  :)

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #7 poslato: 14:33:38, 20.Dec.2012. »
kada im pružite osećaj sigurnosti, ne prisustvom, to davi, nego privrženošću, poverenjem.....te nesigurnosti se prevazilaze  :)
Ranije sam tako i ja razmisljala dok nisam iskustvom naucila da je ipak jako bitno da bude siguran u sebe i svoje postupke  (*o*)  Zna sta hoce, zna sta nece i vec pravi svoj pravac u zivotu..   i u redu ako ce moja ljubav da mu pomogne ali nesigurnost za muskarca je po mom misljenju negativna osobina itekako  (*o*)

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #8 poslato: 17:34:59, 20.Dec.2012. »
Ranije sam tako i ja razmisljala dok nisam iskustvom naucila da je ipak jako bitno da bude siguran u sebe i svoje postupke  (*o*)  Zna sta hoce, zna sta nece i vec pravi svoj pravac u zivotu..   i u redu ako ce moja ljubav da mu pomogne ali nesigurnost za muskarca je po mom misljenju negativna osobina itekako  (*o*)

možda si upravu  (*o*) , ali ja onda još uvek nisam upoznala te sigurne u sebe ???
pouzdane jesam, ali one sa jasnim ciljem, ne.....možda je problem zapravo u meni, ili hajde dalje, u nekim ženama poput mene

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #9 poslato: 18:37:40, 24.Dec.2012. »

U pravu si mila, slazem se ovde sa tobom...Valjda zavisi od per do per zivota, nekad stv nadodju takvi per da se druga osoba ucini nesigurnom, nekad sa razlogom, nekad mozda bez.Mada se daju te stv prevazici ako nesigurna osoba-(muskarac u ovom slucaju) zeli.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000