Dodaj sve - telenor

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Dodaj sve - telenor
« poslato: 14:39:33, 01.Dec.2012. »
Tarifni dodatak za pripejd korsnike telenor mreze

DODAJ SVE je ponuda koja vam pruža SVE što vam je potrebno za komunikaciju po vašoj meri: minute u Telenor mreži, NEOGRANIČENE poruke (SMS) u domaćem saobraćaju i NEOGRANIČEN internet.
Bonusi u svim ponudama traju 7 dana od dana aktivacije i mogu se kupovati neograničen broj puta.
Postani novi korisnik i dobijaš prvi DODAJ SVE besplatno.

Ako ste nov pripejd korisnik, pored ovih ponuda očekuje vas i specijalna promocija!
Aktivirajte Telenor pripejd karticu i dobićete mogućnost da tokom trajanja kampanje besplatno aktivirate najveći dodatak DODAJ SVE, sa 300 dodatnih minuta, NEOGRANIČENIM porukama i NEOGRANIČENIM internetom!
Pozovite Moj Meni *111# , aktivirajte ponudu Dodaj Sve besplatno i uživajte u bonusu narednih 7 dana.

Stanje svih bonus servisa na vašem pripejd računu možete da proverite kad god želite, jednostavnim pozivanjem koda *131#.

Uz dodatak DODAJ SVE dobijate 50 MB saobraćaja koji možete da koristite u punoj brzini od 512 Kb/s. Kad potrošite saobraćaj u maksimalnoj brzini prenosa, do kraja sedmog dana od dana aktivacije dodatka, možete da nastavite da pristupate internetu bez dodatne naplate, sa smanjenom maksimalnom brzinom od 32 Kb/s za postavljanje sadržaja, odnosno na 64 Kb/s za preuzimanje.
Princip poštenog korišćenja neograničenih poruka (SMS) u domaćem saobraćaju podrazumeva pravo na 3.000 SMS poruka za 7 dana.
Prilikom korišćenja promotivnih minuta ne naplaćuje uspostava veze, a tarifiranje se vrši po minutu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: Dodaj sve - telenor
« Odgovor #1 poslato: 14:40:23, 01.Dec.2012. »
Unapređeni tarifni dodatak Dodaj sve tokom praznika

Telenorovi pripejd korisnici od danas dobijaju unapređeni tarifni dodatak Dodaj sve koji im donosi neograničeni broj poruka ka svim mrežama, neograničeno surfovanje po šest puta većim brzinama od dosadašnjih i 300 minuta razgovora u mreži.
U prazničnom duhu, svim novim pripejd korisnicima Telenor poklanja prvo korišćenje dodatka sve do kraja januara 2013. Svako sledeće aktiviranje košta 210 dinara (sa PDV-om) i važi sedam dana od datuma aktivacije.
Pripejd korisnici, u zavisnosti od svojih navika, na raspolaganju imaju dodatke Dodaj priču, Dodaj priču i poruke i Dodaj sve. Oni obezbeđuju znatno nižu prosečnu cenu razgovora i poruka, i napravljeni su sa željom da korisnici mogu da misle samo na svoju komunikaciju sa dragim ljudima.

Aktiviraju se veoma brzo i jednostavno na servisu „Moj Meni“ besplatnim pozivanjem koda *111#.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000