Telenor internet..

• Odgovora: 16
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
  • Pol: Žensko
Telenor internet..
« poslato: 22:37:40, 06.Nov.2012. »
Pozdrav svima..Pre 4 dana kupila sam pripejd paket Telenorov..Prva 3 dana je radio super..Medjutim od jutros ga nemam..Uzela sam nov racunar-lap top..Nesto sam cackala sinoc programe,gledala sta treba da se instalira..I da li sam nesto pritisla ,jer jutros kada sam ga upalila nesto se instalirao windows..pisalo je STEP 3 ...Da li su mi se parametri poremetili od toga i gde bi mogla da pogledam to?Molaim za pomoc stvarno mi je hitno..A njih sam zvala bila sam stalno na cekanju po 20 min.. (*o*)

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
Odg: Telenor internet..
« Odgovor #1 poslato: 23:26:47, 06.Nov.2012. »
Ako imas windows 7 mislim da njihov internet jos nije optimizovan?

Nema tu nekog posebnog podesavanja
Posalji besplatan SMS poruku sa sadržajem „STA“ na broj 9000 da vidis koliko ti je MB ostalo za pocetak  ;)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 15:37:29, 07.Nov.2012. »
Pogodio si,windows 7 imam -"Lenovo"G770 ..Nije telenor u pitanju,dobila sam ih,sve je ok..mb imam..Ali i oni sami su mi rekli da je neki program koji koci sve..Bili su u pravu,posto mi je kompjuter nov,ja nisam imala mira dok ga ne iscackam..Instalirala sam nesto ,sto je nakon toga sutradan kada sam upalila komp,prestalo da radi..Pisalo je STEP 3 ,kad se ukljuci komp..Posle kada sam ukucala "histori"..Izaslo mi je upozorenje,bas tacno kada je prestalo da radi..Tacno instalacija tog programa,ili sta sam ja vec cackala....Pise "Superfetch"Stoped working..FAILED WINDOWS UPDATE..nesto sam tu cackala..I kad sam usla u tu opciju ne mogu da obrisem.. Nesto oko windowsa je problem..Neke drajvere sam cackala,kako pise tamo..

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #3 poslato: 16:42:06, 07.Nov.2012. »
Da li ste uspeli da resite problem?

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 19:23:15, 07.Nov.2012. »
Ovako,posavetovali su me da resetujem to sto nisam dobro instalirala..Kad ugasim racunar,pa pritisnem F8 ..i onda u "restore setings"..izasao mi je tacan datum kada je prestao internet da radi ..To sam resetovala..Kada sam ga upalila ponovo nije se vise komp dugo palio..Obicno je pisalo.."windows unpluged..58 sec.."i to je bas dugo trajalo dok se upali..To mi je sad ok..Ali kada se upalio i dalje nije bilo neta,ali je pisalo sa strane.."new updates are avaliable".."instal updates for your computer"..59 important updates are available ,4 optional updates are available"....59 important updates selected 165.0MB...Sada neznam da li smem to da cackam?

*

Van mreže filozof

• 697
  • 34
« Odgovor #5 poslato: 20:35:17, 07.Nov.2012. »
Oni su vam verovatno preporucili da uradite restore u neko prethodno stanje sistema kada je internet radio i to je sasvim u redu
Znaci odradite to ako niste dobro uradili a onda uradite resetovanje i interneta, znaci iskljucite ga skroz pa ga ponovo ukljucite
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 14:44:46, 11.Nov.2012. »
Problem resen..Hvala vam;D

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #7 poslato: 00:41:21, 14.Nov.2012. »
I sta je bio problem?  :)

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #8 poslato: 18:18:23, 15.Nov.2012. »
Sve to sto mi je receno,pao je sistem,bio je potreban i instalacioni disk,koji su moji zaboravili..Drajveri su isto bili problem..Koliko sam se uplasila,vise nista ne instaliram napamet.. ;D :D

*

Van mreže filozof

• 697
  • 34
« Odgovor #9 poslato: 18:58:02, 16.Nov.2012. »
Od sada samo nas konsultuj na vreme i nece biti problema  :)
Nada je san budnih.
Aristotel

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000