Da li sam cool fobija

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Amater55

• *
  • 25
  • 0
  • Pol: Muško
Da li sam cool fobija
« poslato: 02:42:33, 19.Nov.2012. »
Pozdrav, imam uzasan neki strah uvijek da li sam cool, da li sam kao ostala omladina.Muci me jedno pitanje. Odem ponekad kod svoje rodice koja mi je komsinica (2koljeno) 30 godina je starija, cuo sam komentar : "Zasto ides, kod nje pa ona je dosta starija"?. Molim vas dajte mi odgovor kakav moj odnos treba da bude prema ljudima starijimo od sebe mnogo godina, da li ih je normalno posjecivati.Svaki odgovor je od pomoci ? Hvala  :o :-\

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
  • Pol: Žensko
Odg: Da li sam cool fobija
« Odgovor #1 poslato: 01:01:26, 20.Nov.2012. »
Pozdrav, imam uzasan neki strah uvijek da li sam cool, da li sam kao ostala omladina.Muci me jedno pitanje. Odem ponekad kod svoje rodice koja mi je komsinica (2koljeno) 30 godina je starija, cuo sam komentar : "Zasto ides, kod nje pa ona je dosta starija"?. Molim vas dajte mi odgovor kakav moj odnos treba da bude prema ljudima starijimo od sebe mnogo godina, da li ih je normalno posjecivati.Svaki odgovor je od pomoci ? Hvala  :o :-\

Zasto bi bila outsider ako posjecujes starije ljude?? ???
Ne razumjem kakav problem je, ako se razumjes sa starijima. Ljudska bica smo, trebali bismo se sa svima druziti :)
Ja naprimer volim se druziti isto sa starijima, ipak su nesto dali preko zivota.

*

Van mreže Amater55

• *
  • 25
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #2 poslato: 01:07:42, 20.Nov.2012. »
Eh to volim cuti, jednostavno i ja sam takav al' ima smijesni ljudi kojima je to cudno. (e*e)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #3 poslato: 01:16:12, 20.Nov.2012. »
Zasto si ti toliko nesiguran u sebe? Zapitaj se,zasto se moras uklapati u standarde koje je postavio neko ko je jednako nesavrsen kao i ti sam.
Budi ono  sto jesi i radi ono sto ti srce zeli,a ne da povladjujes drugima da bi bio cool.Cool su ne oni koji se trude da budu "kao sva omladina",vec oni koji su svoji.Poradi na samopuzdanju.
Zasto je bitno da li je i koliko je neko stariji od tbe,da bi se druzio sa njim?Neces biti cool ako te vide sa tom osobom?Razmisli o tome koliko pametnijih stvari mozes da cujes/naucis od nekog starijeg i iskusnijeg od sebe.Ako ti zelis da se druzis sa nekim ,za to ne treba da postoji barijera.
Smijem li da pitam,koliko ti je godina?
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #4 poslato: 08:09:44, 20.Nov.2012. »
I ja sam za to da treba biti svoj, pa i po cijenu da te proglase da nijesi cool. Takvi su današnji tinejdžeri, razumijem te... Mnogi se sprdaju ako te vide da šetaš predveče sa roditeljima ili babom..., a druženje sa duplo starijima je najnormalnija stvar na svijetu, zašto bi pravili razlike. Tinejdžeri, a i malo stariji od njih su puni kompleksa i predrasuda, a upravo time što nećeš raditi ono što se očekuje od tebe, bićeš cool osoba prvo sebi, a za druge je lako.  ;)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000