Izgleda je plutonac odustao da diskutuje sa tobom
neće više ni on, video sam da se uloguje, ali ne postuje ništa
Bas me briga sto nece, ja ti odgovaram na pitanje, valjda vidis da stalno to potencira
Više puta sam napisao i citirao Bibliju (moderatori su vredno brisali citiranje Biblije zato, verovatno, nisi imao prilike da pročitaš odgovor) da je lično Isus Hrist dao zapovest da se dobra vest o Božjem Kraljevstvu propoveda po čitavom svetu i da se prave učenici i to isključivo od kuće do kuće. Dakle propovedanje od kuće do kuće nisu izmislili savremeni Jehovini svedoci već prvi Jehovin svedok, sam osnivač hrišćanstva-Isus Hrist.
Da li bi tebi bilo prijatno da ti nekoliko njih iz razlicitih vera dolaze na vrata? I budu takvi kao sto ste vi?
Mnogi su pokušali da čine isto što i Jehovini svedoci, ali su ubrzo odustali. Šta misliš zašto?
Pitao sam te nesto, da li bi bila guzva da svi stojimo ispred necijih vrata?
Smrtni, nesavršeni čovek nije u stanju "ni koracima svojim da upravlja" a ne da reši problem gladi, bolesti, ratove, smrt...Jehova i njegovo kraljevstvo će rešiti sve probleme!
Kazes vi cete resiti pa onda kazes neki jehova a onda niste u stanju?
Ako niste u stanju koracima da upravljate sta trazite na tudjim vratima?
Covece da li citas sta pises, pises da vi pomazete nekom za vecni zivot a sad kazes da ne spasavas od smrti??
Jesi li normalan?
Kazes ne razlikujete se pa sto onda ucis druge ljude tome?
Ako su u pitanju odgovori na temelju Biblije onda sam sasvim siguran da su tačni, jer je autor Biblije sam Kreator Jehova a ne čovek. Bog ne može da laže!
Mogu i ja da ti dajem filozofske odgovore, odgovaraj ono sto te pitam
Znaci uverenje je da si u pravu, da citas ono sto je apsolutna istina i da si ti najpametniji
Glupo je sto si iskljuciv i ogranicen, tu ti vec nema pomoci