Anketa

Da li ste posesivni?

Uvek
(16.7%)
Cesto
(13.9%)
Retko
(52.8%)
Nikad
(16.7%)

Posesivnost !!!

• Odgovora: 119
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 12 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Posesivnost !!!
« Odgovor #80 poslato: 16:52:51, 24.Dec.2009. »
:o Krajnje bolesno i nepodnosljivo! Tek sada mi je jasno s cim se suocavaju osobe koje kraj sebe imaju posesivnog partnera! :;

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #81 poslato: 18:08:33, 26.Dec.2009. »
vec sam napisao da jesam posesivan u odredjenoj meri ali nisam sebe prepoznao u tianinoj poruci  (*o*)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #82 poslato: 22:27:58, 26.Dec.2009. »
vec sam napisao da jesam posesivan u odredjenoj meri ali nisam sebe prepoznao u tianinoj poruci  (*o*)

Pricamo uopsteno o posesivnosti, svako iz svog ugla, ne analiziramo tebe  ;D  :mig:
Dobro je sto se nisi prepoznao, u suprotnom bi imao dovoljno dobar razlog da se "debelo" zabrines.

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #83 poslato: 21:42:41, 27.Dec.2009. »
Posesivnost je crta ličnosti ispoljena u dominantnom, posedničkom i paternalističkom ponašanju prema drugim ljudima, posebno onim koje posesivna osoba doživljava kao bliske, a slabije, podređene, tj. submisivne.(Wikipedija)

nekad mi se ucini,da ovu crtu ispoljavam prema sinu (*o*)...strasno!!!

*

Van mreže miodrag-vr

• **
  • 128
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #84 poslato: 14:00:30, 16.Jan.2010. »
kad malo bolje razmislim svi imaju tu crtu posesivnosti  (*o*)

*

Van mreže tiana2

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #85 poslato: 21:10:14, 16.Jan.2010. »

Tiana odlicno si opisala..na kraju se bojis svoje senke, mislis da zidovi imaju usi, a samoj sebi ne verujes...pomisljas da si svo zlo ovog sveta, samo se preispitujes. Brak sa takvom osobom je bukvalno "Zlatno kavez" jer simpaticno je da pored njega ne moras da radis,tebe ne treba da vidi svet po mesec dana,jer on ce ti sve obezbediti...kupice namirnice i sve sto ti je potrebno. I kada se zapistis od ucmalosti ti ces za njega biti najlepsa i najdivnija osoba na ovom svetu,a pritom kad god dodje kuci prvo ce uzeti fon da proveri koga si poslednjeg zvala, ispitace te sta si svaki cas tog dana radila, ne bi li uocio nesto sumljivo,a zaboravlja cinjenicu da te je zvao svaki cas, tj na 15 min kako bi ti rekao da te voli i da mu bas sad nedostajes.Tvoje drugarice ce biti i njegove drugarice...trudice se bar jedan dan nedeljno da proseta sa njima ne bi li saznao vazne inofrmacije o tvojim aktivnostima,a tvoji roditelji ce mu biti saveznici, jer je pre toga napravi podlogu koliko si ti sustinski jedna losa osoba,neradnik i on celu kucu zajedno sa tobom nosi na ramenu. :D
Kratako opis jednog posesivca :)

hm, nisam sigurna da li cu sad direktno odgovoriti lilki, na njen zadnji post, al probaću da se nadovezem. I meni je palo na pamet da moj dragi pokusava da me zarobi.  :; cudni neki porivi. jednom je mene i moju drugaricu izveo na veceru, ali samo zato da bi je propitivao da li sam imala nekoga u periodu kada smo bili posvadjani. Takodje je zeleo da isceprka da li sam izlazila sa njom i nekim njenim drugovima. kad se to smaranje od izlazka zavrsilo konstantovao je kako je ona suvise brzo odgovorila da ja nisam imala nikoga, sto je zapravo dokaz da sam imala (sad mi je to smesno, al onda me je izludjivalo). Takodje je nesto slicno ispitivao i moga brata, pa cak i mojoj rodbini izrazavao svoje sumnje, dok su ga belo gledali, cak su se i zezali ne kapirajuci da on to ozbljno misli (*o*), a sto se poruka i mobilnog tice, bio je veoma inventivan, npr posalje poruku iz druge sobe, pa kao , ako je odmah pogledam to je zato sto ocekujem poruku svog ljubavnika, a ako ne ustanem odmah, to je zato sto se plasim da je to moj ljubavnik, ako mi se isprazni baterija, prekinula sam razgovor jer je pozvao moj ljubavnik, ha ha...pa onda je trazio da mi ceprka po posti, te dobio napad histerije sto mu nisam dozvolila, "jer je nekulturno citati tudju postu", skakao je po stanu ko mahnit. tad sam ga ostavila, prvi put....

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #86 poslato: 19:57:23, 17.Jan.2010. »
Od pocetka pratim temu i htela bih jos nesto da napisem
iako znam da posesivnost moze da unisti ljubav i da je prisutna i u ovoj vezi  (*o*)  (*o*) ljubav je jaca od svega inlove
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #87 poslato: 22:39:22, 17.Jan.2010. »
iako znam da posesivnost moze da unisti ljubav i da je prisutna i u ovoj vezi  (*o*)  (*o*) ljubav je jaca od svega inlove

Sa ovim se ne mogu sloziti. Iako (jos jednom kazem) nisam imala posla sa posesivnim partnerima, pa ne mogu da govorim iz iskustva, dovoljno je samo procitati post koji je Lilka iskuckala i malo se zamisliti nad njim... Koja ljubav moze da pobedi to maltretiranje?

*

Van mreže tiana2

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #88 poslato: 10:07:42, 18.Jan.2010. »

A ko je u vasem slucaju posesivan, ti ili on, i kako se to manifestuje?

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #89 poslato: 19:34:44, 31.Jan.2010. »
On je posesivan ali nemam te strahove sto je Lilka napisala (*o*)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 12 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000