Spoljasnja lepota u natalnoj karti

• Odgovora: 172
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Spoljasnja lepota u natalnoj karti
« Odgovor #70 poslato: 19:53:26, 08.Jun.2010. »
Citat
al kazu,da okolinu,pogotovo muski svet :-),ostavljam bez daha
Klasicna prica Plutona u I polju  :) dalja prica zavisi od aspekture tog Plutona... Sam Saturn u I ne daje nuzno ozbiljne i hladne ljude.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #71 poslato: 00:03:01, 09.Jun.2010. »
Klasicna prica Plutona u I polju  :) dalja prica zavisi od aspekture tog Plutona... Sam Saturn u I ne daje nuzno ozbiljne i hladne ljude.

Jeste,ne moraju biti ružni,ozbiljni i hladni -nije da se hvalim,ali..mislim... :smehotres:

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #72 poslato: 11:38:35, 09.Jun.2010. »
Ovaj pluton u prvoj ume da da osobi suzdrzanost i distanciranost od drgih pri upoznavanju.Makar kod mene, kako godine prolaze sve vise se distanciram od onih koje ne poznajem, tek nakon odredjenog vremena provedenog sa nekim popusti njegov uticaj.Ako je do plutona sto pretpostavljam da jeste

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #73 poslato: 12:08:22, 09.Jun.2010. »
Ja imam Saturna i Plutona u 1kuci u Vagi,i trebalo bi po svemu sudeci da imam nekav oziljak na licu,al nemam. Venera u 4oj u Jarcu,Mars u 12oj u Devici.... E sad,mnogo mrzim da se hvalim,al ajd,po svemu ovome bi trebalo da sam samo simpa,i ozbiljna,da se retko smejem,a ipak je to totalno kontra. Iz nekog razloga ne mogu postaviti moju natalnu,:-),al kazu,da okolinu,pogotovo muski svet :-),ostavljam bez daha,i ako ja ne smatram da sam tako lepa kao sto me drugi vide. Isto tako poznajem momka koji je u dupla vodolija,ima u 1kuci Veneru i Marsa u Ovnu i veoma je ruzan,ali ima rupice na licu kad se nasmeje,pa se moze reci da je vrlo malo simpatican.Tako da nema pravila,mislim.
Pluton je zadužen za taj pogled i oči.  :smesko:

To nije sve jer se za sve to ne gleda samo prva kuća...
Mars - Venera jedan lep zemljani trigon koji daje jednu zadovoljnu crtu, osmeh...   a i Mesec prima dva trigona tako da postoji opravdanje zato što drugima tako delujete...

Ožiljak ne mora biti na licu, može biti i na glavi zbog nekog pada kada ste bili mali, beleg ili neki mladež karakterističan na glavi...

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #74 poslato: 12:35:30, 09.Jun.2010. »
hmmm, pravo zanimljivo mi zvuci... bas me zanima kako ja izgledam po natalnoj karti? Kako koja planeta utice na moj fizicki izgled.  ???
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #75 poslato: 16:47:49, 09.Jun.2010. »
Seksipilan osmeh i skladna gradja tela...

Hvala na komplimentu jer ja jesam takva  (mah:mah)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #76 poslato: 02:31:17, 10.Jun.2010. »
ja imam plutona u prvoj...asc sco..pa dobih zift crnu kosu,jake obrve,prodorne zle,skoro crne oci i te oziljke...jedino mi je oblik ociju bademast...a na raka sam bled...inace roditelji su smedji pa ja odudaram potpuno....a podocnjaci? ja ih imam jake,kompletno uokvirene oci modro...to je neptun waljda,ali ne znam odakle me on sad odredjuje?
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #77 poslato: 14:48:49, 11.Jun.2010. »
Kad je u pitanju fizicki izgled, zanima me da li je Pluton zaduzen za mladeze i da li Pl mora biti na ASC ili u aspektu sa njim kod osoba koje recimo imaju dosta mladeza?
Ja imam dosta mladeza, narocito po tijelu, stomaku i donjem dijelu ledja...Srecom, oni su sitni i zanimljivo su poredjani, pa cak nekako djeluju i kao ukras na tijelu...Imam i dva mladeza na vratu, koja su ljudima jako simpaticna :)
Medjutim, ne znam kako da kroz natal objasnim ta 'obiljezja' na mom tijelu ??? Pluton mi je u Vagi u 3.kuci...Ne bih rekla da je on sa te pozicije zaduzen za ovo..?

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #78 poslato: 15:31:08, 16.Dec.2010. »
Alicia i plutonac,kako mislite da vas neko analizira bez postavljene karte?  :)

Kad je u pitanju fizicki izgled, zanima me da li je Pluton zaduzen za mladeze i da li Pl mora biti na ASC ili u aspektu sa njim kod osoba koje recimo imaju dosta mladeza?
Ja imam dosta mladeza, narocito po tijelu, stomaku i donjem dijelu ledja...Srecom, oni su sitni i zanimljivo su poredjani, pa cak nekako djeluju i kao ukras na tijelu...Imam i dva mladeza na vratu, koja su ljudima jako simpaticna :)
Medjutim, ne znam kako da kroz natal objasnim ta 'obiljezja' na mom tijelu ??? Pluton mi je u Vagi u 3.kuci...Ne bih rekla da je on sa te pozicije zaduzen za ovo..?
Mozda jer je u konjukciji sa saturnom?
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #79 poslato: 17:25:29, 16.Dec.2010. »
Alicia i plutonac,kako mislite da vas neko analizira bez postavljene karte?  :)

Kad sam postavljala pitanje, imala sam natalnu u potpisu. Svakako ima je i sad medu natalnim kartama clanova.  ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000