Spoljasnja lepota u natalnoj karti

• Odgovora: 172
Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Spoljasnja lepota u natalnoj karti
« Odgovor #100 poslato: 15:28:15, 31.Maj.2012. »
Koje planete utiču na rast tj. visinu? Merkur u blizancima čini mi se daje visinu, a Pluton umanjuje rast, je li tako?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #101 poslato: 16:03:03, 31.Maj.2012. »
Jupiter generalno utice na ekspanziju,sirenje,rastenje,dobro postavljeno Sunce(visina,korpulentnost),Merkur,Mjesec(u rastucoj fazi).Pluton i Uran daju extreme,od visokih do niskih,nema neke sredine.Gleda se Asc,naravno.Polozen u vazdusni ili vodeni znak,najcesce daje visinu.Kod muskaraca Mars u Blizancima,Strijelcu,Vodoliji obicno daje visinu,slicno je i sa Venerom kod zena.Ve u Vagi obicno daje skladnu do malo visu gradju,dok Ve u Biku obicno daje nabijene i zdepaste osobe.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #102 poslato: 21:04:23, 31.Maj.2012. »
Kad smo kod JU, kod mene je on vladar ASC-a, neaspektovan, neko mi je rekao da on u takvom polozaju daje debljinu, posto sam jos uvijek mrsava kada bih mogla ocekivati to debljanje, negdje kad dodju jupiterove godine ili ce mozda uticati na neko drugu vrstu sirenja, nekako mi je najnormalnije da utice na fizicki izgled kao vladar ASC?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #103 poslato: 21:41:09, 31.Maj.2012. »
Kad smo kod JU, kod mene je on vladar ASC-a, neaspektovan, neko mi je rekao da on u takvom polozaju daje debljinu, posto sam jos uvijek mrsava kada bih mogla ocekivati to debljanje, negdje kad dodju jupiterove godine ili ce mozda uticati na neko drugu vrstu sirenja, nekako mi je najnormalnije da utice na fizicki izgled kao vladar ASC?

Generalno,ako si Strijelac u podznaku,ne sumnjam da kod tebe nije podstakao "sirenje".Strijelcevi su obicno visi,zilaviji,odlican metabolizam, istaknuta muskulatura,samim tim imaju fin potencijal za sport.Zanima me u kojim se znacima nalaze tvoji Ju i Ve?
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #104 poslato: 08:43:18, 01.Jun.2012. »
Ouroboros, ti se baš razumiješ u astrologiju, svaka ti čast :) Pored Čarobnjaka i Plutonca, ti si ovdje najveći stručnjak :D

Ja sam podznak rak, što daje sklonost debljini, ali pošto mi je Mjesec u jarcu, to je valjda ublažilo situaciju, pa sam skladne, malo oble građe, 173 cm, 60 kg.

Vladar 7. kuće Saturn mi je u 5. kući  u konjukciji sa Suncem i Plutonom, znači li to da će moj muž biti korpulentan i plav? :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #105 poslato: 09:14:36, 01.Jun.2012. »
Ouroboros, ti se baš razumiješ u astrologiju, svaka ti čast :) Pored Čarobnjaka i Plutonca, ti si ovdje najveći stručnjak :D

Ja sam podznak rak, što daje sklonost debljini, ali pošto mi je Mjesec u jarcu, to je valjda ublažilo situaciju, pa sam skladne, malo oble građe, 173 cm, 60 kg.

Vladar 7. kuće Saturn mi je u 5. kući  u konjukciji sa Suncem i Plutonom, znači li to da će moj muž biti korpulentan i plav? :)

Hvala puno,Bielenda.Bas me nahvali  ;D

Taj Rakonja na Asc globalno gledano daje sirenje,jelte,obline kod zena,limfaticnu konstituciju.Licno,imam drugaricu koja je takodje Skorpija/Rak,ali je njen Mo u Sco,pa opet Pl u Sco,tako da je visoka i mrsava,manekenski tip.Kao sto si rekla,dosta je tu i do dispozitora.Jarac daje vitkost,nekad bas koscatost i mrsavost.A posto ti je Sa u Skorpionu,vjerujem da je to balansiralo situaciju.A posto Ve kod zena djelomicno utice na opis fizickog izgleda i konstitucije,tvoja je u Djevici,a Djevica je u svemu umjerena,tako da sumnjam da si ikad imala/da ces imati problema sa kilogramima :)

Suprug je opisan Saturnom,i Plutonom posto je Sa u Sko.E sad,meni to vise mirise na nekog "tamnijeg",buduci da je i Sa umijesao svoje prste.A ako gledamo sa strane Pl,on daje ili tamne ljude sa tamnim ocima,ili plavokose sa prodorno zelenim ocima.Disciplinovan,drzi do svoje rijeci,odmjeren,ne prica mnogo,temeljan.Vise je mirniji tip,koji trazi nesto trajno,tako da ocekuj stabilan brak iz ljubavi,koji ce doci malo kasnije u zivotu(Jarac ga je odlozio).Upoznacete se na nekom prijemu,drustvenom dogadjanju(u simbolici 5.kuce).

Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #106 poslato: 09:28:49, 01.Jun.2012. »
Hvala ti puno, srce si :h055:
Da, vjerovatno poslije 30 godine će biti brak, jer imam dosta odlagača, a već mi je 28 tako da neću još puno čekat ;)
Veliki pozdrav za tebe (mah:mah)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #107 poslato: 09:40:34, 01.Jun.2012. »
Hvala ti puno, srce si :h055:
Da, vjerovatno poslije 30 godine će biti brak, jer imam dosta odlagača, a već mi je 28 tako da neću još puno čekat ;)
Veliki pozdrav za tebe (mah:mah)

I drugi put  :-*  (mah:mah)
Natalna

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
  • Pol: Muško
« Odgovor #108 poslato: 10:44:35, 01.Jun.2012. »
Danas sam srela osobu koja ima oci kakve nikad nisam vidjela, toliko svjetle da imas osjecaj da gleda kroz tebe kad te pogleda. Moram priznati da sam se prepala. Sta bi moglo dati osobi takve oci? Znam da su za boju bitni polozaji So i Mo, ali bas tu neku prozirnost u ocima, moze li neko da pomogne?
Mozda je negde u natalnoj toj osobi naglasen neptun ili ima neki specifican polozaj neptuna  ;)
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #109 poslato: 19:26:11, 01.Jun.2012. »
Generalno,ako si Strijelac u podznaku,ne sumnjam da kod tebe nije podstakao "sirenje".Strijelcevi su obicno visi,zilaviji,odlican metabolizam, istaknuta muskulatura,samim tim imaju fin potencijal za sport.Zanima me u kojim se znacima nalaze tvoji Ju i Ve?

Ju se nalazi u skorpiji na 12-om stepenu, a Ve u vagi 2.59 (ne znam da li je to 2. ili 3. stepen).

Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000