Kritike, pohvale, primedbe, predlozi za ovaj deo foruma

• Odgovora: 50
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže andjela pizelli

• *
  • 54
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Kritike, pohvale, primedbe, predlozi za ovaj deo foruma
« Odgovor #40 poslato: 13:38:25, 29.Jun.2011. »
mene najvise interesuje astrologija sa njenim sinastrijama i jako mi je zao sto je tumacenje zakljucano,mozda bi neko u letu ipak ponesto i protumacio a samim tim privlacili bi se i clanovi koji u to vjeruju..al ok,politika je politika

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
  • Pol: Muško
« Odgovor #41 poslato: 21:56:11, 03.Jul.2011. »
pizeli
pa gde si ti svih ovih meseci?  :)

Ona tema koju si otvorila u sinastrijama nije zakljucana http://mojforum.net/index.php/topic,8722.0.html  ???
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #42 poslato: 12:32:08, 06.Avg.2011. »
mene najvise interesuje astrologija sa njenim sinastrijama i jako mi je zao sto je tumacenje zakljucano,mozda bi neko u letu ipak ponesto i protumacio a samim tim privlacili bi se i clanovi koji u to vjeruju..al ok,politika je politika
Ima puno tema u kojima moze da se tumaci i nekoliko nas se trudi da izadje u susret  (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #43 poslato: 16:22:55, 07.Avg.2011. »
I moja komsinica je htela da vas pohvali ali nije registrovana pa evo ja u njeno ime kazem da ste najbolji i da dosta toga zanimljivog ima u astro delu  (e*e)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #44 poslato: 14:49:18, 08.Avg.2011. »
Hvala Tikice i pozdravi komsinicu :flowers:

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #45 poslato: 21:44:53, 21.Avg.2011. »
Imam problem, sporo mi ide učenje astrologije, nemam strpljenja ili vremena, ne znam
Razum Vas da nemate vremena za pitanja svih nas
Iskreno do Vas sam stigla da bih otkrila neke bitne stvari vezane za moj emotivni život, samo par konkretnih pitanja, preko astrologije, znam da po nekima, to nije pravi put, ali ja više ne znam, kako?, i gde?, a sve ostalo mi se kod Vas mnogo sviđa, to sam otkrila posle tek i drago mi je što sam tu
Možete li mi reći gde mogu da postavim samo par pitanja vezanih za uporednu kartu u potpisu, ako nemate vremena, razumem, družićemo se vezano za druge zanimljive teme kod Vas, uputite me na neko drugo mesto gde mogu da rešim taj užas od priče, ne da ga se odreknem, ne mogu, ne umem, samo mi treba par savete,...., psihologu se spremam da pišem, ali priča je dugačka, fali mi vremena, ......, kod ovih uživo sam već puno puta bila  :-[
jako se stidim, nemojte de me kritikujete molim Vas, hvala puno unapred

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #46 poslato: 15:07:58, 22.Avg.2011. »
Mila91  :h055: niko nece da te grdi. Drago nam je sto ti se dopada nase drustvo i forum, a sve sto te interesuje u vezi astrologije mozes pitati ovde:
http://mojforum.net/index.php/topic,2711.20.html

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #47 poslato: 19:14:01, 22.Avg.2011. »
Mnogo hvala  :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #48 poslato: 20:55:58, 22.Avg.2011. »
Imam problem, sporo mi ide učenje astrologije, nemam strpljenja ili vremena, ne znam
Mi smo spremni da vam pomognemo.
Pisite u odgovarajucim temama, pokusajte i sami da proniknete jer sam siguran da ce vam tada drugi vise izaci u susret. Takodje, u temi skola astrologije mozete da pitate i najprostija pitanja bez ustrucavanja.  :smesko:

Za uporednu kartu smo se dogovorili, a takodje imate i deo foruma psihologija u kome mozete da pokrenete temu i siguran sam da cete dobiti jako kvalitetne savete od svih forumasa.
Necemo da vas kritikujemo. Drago nam je da ste tu sa nama jer je sa carobnjacima sve lakse.  :namigivanje:

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
« Odgovor #49 poslato: 11:55:57, 31.Avg.2011. »
Iskreno do Vas sam stigla da bih otkrila neke bitne stvari vezane za moj emotivni život, samo par konkretnih pitanja, preko astrologije, znam da po nekima, to nije pravi put, ali ja više ne znam, kako?, i gde?, a sve ostalo mi se kod Vas mnogo sviđa, to sam otkrila posle tek i drago mi je što sam tu
Možete li mi reći gde mogu da postavim samo par pitanja vezanih za uporednu kartu u potpisu, ako nemate vremena, razumem, družićemo se vezano za druge zanimljive teme kod Vas, uputite me na neko drugo mesto gde mogu da rešim taj užas od priče, ne da ga se odreknem, ne mogu, ne umem, samo mi treba par savete,...., psihologu se spremam da pišem, ali priča je dugačka, fali mi vremena, ......, kod ovih uživo sam već puno puta bila  :-[
jako se stidim, nemojte de me kritikujete molim Vas, hvala puno unapred
I meni je islo sporo u pocetku  ;)  Sve najvaznije mozes da nadjes na forumu ako se potrudis.Pozz  ;)
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000