Anketa

Da li posecujete psihologa?

Da
(22.7%)
Ne
(77.3%)

Da li posecujete psihologa?

• Odgovora: 92
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Da li posecujete psihologa?
« Odgovor #50 poslato: 22:29:26, 02.Nov.2009. »
Nisam..josh, ali mi je zao shto se i u srednjoj skoli nisam spustila u njenu kancelariju, pa mnogo puta..

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #51 poslato: 18:32:29, 25.Nov.2009. »
hvala na rijecima utiska, da, tako je sa 26 god kad mi je umrla mama od epi bilo je poput brodoloma zivota, ali ona stereotipna fraza je fakat istinita "sto te ne ubije ojaca te"
tada sam mislila da cu ja za njom a onda sam zastala i rekla sebi- hello, probudi se , za par mj gledat ces to iz druge perspektive, s cim se ne mozes pomiriti moras nauciti prihvatiti
i ili prezivjeti ili ono drugo, treceg nema.nikad u zivotu ne mozes predvidjeti sutra i znati...
snaga volje, samoanaliza i pozitivan stav moj su psiholog :D
Anea, potpuno se slazem sa tobom kada kazes: Sto te ne ubije to te ojaca!To je moja zivotna deviza. Ja sam prezivela isto sto i ti samo sa 19 godina, a da sam pri tom sa 7 izgubila tatu. I kada se to sa mamom dogodilo, potpuno iznenada i neocekivano, mislila sam da je kraj sveta. Medjutim kada se sve to izdogadjalo i samu sebe iznenadila. Naime, samo 6 dana posle toga ja sam izasla na ispit, polozila ga i dala uslov. I to je toliko pozitivno uticalo na mene. Kao prvo, tih sest dana umesto da se prepustim koje kavim mislima ja sam svoje misli zaokupila ispitom, a kada sam ga polozila to je nekako diglo i snagu i moral i veru u sebe.  Dakle sve je u snazi!Iako grozno zvuci svaka stvar pa i ona najruznija donese nesto pozitivno. Npr. u mom slucaju snagu da se nastavi dalje i borbu za samostalni opstanak, a to ujedno donosi i snagu da se nosis sa teskim zivotnim situacijama i da saznas da uvek od loseg ima gore. Zato sada sve moje drugarice u meni traze savetnika.
E sad da se nadovezem na zadatu temu-svakome od nas je cesto potrebna pomoc i strucnog lica, jer niko nema zivot bez stresa manjeg ili veceg.Npr. kada si psihickom snagom jaci od drugih iz tvog okruzenja onda ti nemas kome da se obratis sem strucnom licu, zato smatram da sto si jaca licnost vise ti je potreban strucan savet. Ja licno nisam bila kod psihologa, a vrlo cesto bi mi prijao.A zasto ne odem, pa uvek neki razlog, sada nemam vremena, sada nemam para i druga klasicna obrazlozenja prosecnog Srbina.

*

Van mreže blackgirl

• **
  • 185
  • 1
« Odgovor #52 poslato: 13:03:35, 07.Apr.2010. »
Puno se pominju predrasude kada je psiholog i odlazak kod psihologa u pitanju! Meni se cini da su ljudi skloni da svakog psihoterapeuta poistovecuje sa psihoanaliticarem (Frojdovski tip terapije). Zato bih volela da malo diskutujemo o tome:
Kako vi zamisljate psihoterapeuta?
Koje osobine licnosti bi po vama trebalo da poseduje psihoterapeut (psiholog) kod kog biste vi otisli na razgovor?
I kako vi uopste zamisljate da taj razgovor izgleda?
Zasto uvek istu pesmu sviras kad mozes da biras

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #53 poslato: 19:27:01, 18.Apr.2010. »
imam medju prijateljima ljude iz te branse :)
ali nije potrebno da budes njihov prijatelj da bi stekao utisak da su to ljudi puni razumijevanja,
ja mislim da je u danasnjim okolnostima brzog i stresnog zivota vrlo korisno s vremena na vrijeme porazgovarati sa psihologom.
mislim da ih ljudi miješaju i sa psihijatrima.
ja ih dozivljavam pozitivno u svakom sl (mah:mah)
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže Gagi

• *
  • 73
  • 0
  • Pol: Muško
  • probaj.da.me.ulovish. Samo Kulijana
« Odgovor #54 poslato: 02:36:16, 18.Jun.2010. »
ja posjecujem ga u osnownoj radi graffita ...buduci da crtam mnogo i imam jednu hrpu njih..skolski psihijatar misli da je to preterano i da sam LUD xD ... zato samo morao i da posjetim druge psihiratre koi su bili mnogo prijatni za raazgowor i zato njima samo objasnni zasto crtam te graffiti ..ja putem toga zaradzujem licno za mene ..btw to je i moj hobi ...
« Najnovija izmena:: 02:44:37, 18.Jun.2010. Gagi »
ULICA.To.Je.To.ono.Sto.Znam.ono.Sto.smem.Drugo.Nista.ne.Razumem.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #55 poslato: 11:41:19, 19.Jul.2010. »
Ne posjecujem psihologa, mada to uopste nije losa stvar...sjecam se da sam u osnovnoj skoli isla kod psihologa, al ne zbog sebe, vec zbog brata blizanca jer je on bio jako zivo dijete, pa sam mu pravila drustvo i sjecam se da je bilo jako dosadnooo, mada je ta teta bila jako prijatna i fina..  (*o*)  vjerujem da puno pomaze posebno ljudima koji zele sebi pomoci..a moja su terapija prijatelji, njima se jadam i njihove savjete i dijagnoze prihvatam :D mada znam i ja ponekad posluziti kao dobar slusalac ;)

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #56 poslato: 18:32:43, 19.Jul.2010. »
Ne posećujem psihologa ali nemam ništa protiv, mislim da je danas to ok. Kad bi imala neku posebnu želju da iznesem ili potražim pomoć na takav način, odmah odoh ...

*

Van mreže andjela pizelli

• *
  • 54
  • 0
« Odgovor #57 poslato: 17:35:25, 28.Jul.2010. »
Ne,fala Bogu ,josh uvjek sam dobro "u glavu"...a sto znam...mislim da nemoze..

Vodila sam sina jednom kod psihologa,jer je znao da padne u nesvjest kad vidi krv...ja mislim da je njemu trebao psiholog a ne mom sinu ,obzirom na nacin na koji je on sa njim pricao

*

Van mreže blackgirl

• **
  • 185
  • 1
« Odgovor #58 poslato: 13:19:53, 16.Avg.2010. »
Naišla sam na jedan tekst koji je, po mojoj proceni, kvalitetno napisan a može vam poslužiti u donošenju odluke da posetite psihoterapeuta ili da, ukoliko ga već posećujete, napravite procenu kvaliteta usluge koju vam pruža. Da ne bih prepisival atekst ostaviću link koji vodi do nejga:
http://agencijatim.co.rs/tekstovi.html
Zasto uvek istu pesmu sviras kad mozes da biras

*

Van mreže mazica

• *
  • 60
  • 0
« Odgovor #59 poslato: 00:27:55, 18.Dec.2010. »
Ja sam u osnovnoj skoli isla kod psihologa

Deciji problemi  :)

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000