Ja bih u ovom slucaju tu osobu potpuno otpisala sto tebi ne preporucujem jer nismo iste
Kada je takva situacija onda ne znam ni sta mi ona misli a ne znam ni kakve su joj namere
Licno sam primijetila da to radi i drugima,problem je u njoj,ne znam da li je svjesna sta radi.Doduse,u zadnje vrijeme se primirila i nema takve ispade.Ali prvi kad se dogodi,dobice jezikovu juhu.Ja sam u stanju da tolerisem osobi neko vrijeme,jer znam da,kad otpisem nekog,nema vise povratka.Licno,iza njene maske vidim gomilu kompleksa i neostvarenih teznji.Mislim da je njena namera da namiri svoj ego,i time popuni rupe u njemu koje su napravili kompleksi.Kao sto sam rekla,moze to jos jednom uraditi,pa ce me cuti.
@Bielenda,nazalost tako je.Meni se cesto desava da se razocaram u ljude oko sebe,u vecini prepoznajem pakost i zavist,naravno,narocito kod zena.Ja ne znam kako je na takav nacin posmatrati svijet i ljude oko sebe,jer nisam ni pakosna ni zavisna.Zadivoljna sam sobom,sto se upravo ogleda kroz moj odnos sa drugim ljudima.