Fudbalska reprezentacija Srbije

• Odgovora: 256
Stranice: « 1 ... 20 21 22 23 24 ... 26 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #210 poslato: 13:00:33, 13.Nov.2014. »
Fudbalska reprezentacija Danske stigla je u Beograd gde će u petak protiv nacionalne selekcije Srbije od 20.45 igrati kvalifikacioni meč za plasman na Evropsko prvenstvo 2016.
Ovaj susret biće odigran bez prisustva publike, što je deo kazne koja je Srbiji izrečena zbog incidenta kojim je prekinut duel sa Albanijom.
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #211 poslato: 12:31:30, 15.Nov.2014. »
Danska lekcija Srbiji: Bez nade za Francusku

Zoran Tošić doneo rano vođstvo, a gosti za dva minuta preko Bendtnera i Kjaera obezbedili pobedu i odneli tri boda iz Beograda

Iz tišine Humske 1 sinoć se na trenutak videlo do Francuske. Zoran Tošić upalio je svetlo negde na sredini srpskog fudbalskog tunela i ranim golom poveo "orlove" sa mrtve tačke ka prvoj pobedi u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope. Ali,privid je trajao samo pola sata, kada je Srbija stala, spustila gard, izgubila motiv, prestala da trči. Rezultat svega je bio sasvim logičan. Danska je jurila,stigla i prestigla sve naše nade i šanse na put na Evropsko prvenstvo na kojem nas nema već 14 godina, a kako stvari stoje ni na leto 2016. nećemo videti Francusku. Danci su slavili sa 3:1, odneli kući tri boda,iako su na poluvreme otišli sa minusom od jednog gola.

Bez podrške navijača, u atmosferi u kojoj se svaka lopta, svaki dah i svaki šum čuo razgovetnije nego ikad, bilo je jasno od prvog, ali samo do 25. minuta šta hoće Dik Advokati njegov tim. Jer, toliko je trajala igra Srbije koja je taktički ličila na želju da se stigne do prve pobede u kvalifikacijama. Nažalost, ideja se pretvorila u fijasko u nastavku meča.

Tvrdoglavi Holanđanin počeo je utakmicu opet sa Dankom Lazovićem u špicu napada i izgleda da mu se inat isplatio. Već u 4. minutu bilo je 1:0 za Srbiju, a iz svečane i novinarske lože doleteo je na trenutak navijački duh koji je ubijen pre mesec dana u 41. minutu meča sa Albanijom.

Krila Srbiji dala je u tom 4. minutu akcija sa levog krila. Filip Đuričić uputio je prizeman centaršut u srce šesnaesterca gde je lopta preskočilu Nemanja Gudelja i Kjaera, došla do Zorana Tošića koji je imao večnost da se namesti, pogleda golmana i plasira loptu u mrežu.

Međutim,to je bilo sve od Srbije koja je fudbal igrala u tišini Humske samo prvih 20 minuta. Sve posle toga bilo je povlačenje pred brzim Dancima kojima je samo malo sreće falilo da bodove obezbede već u prvom poluvremenu. Srbija kao da nije postojala na terenu od 28. minuta kada su u sjajne prilike počeli da ulaze Eriksen i Bendtner.

Drugo poluvreme ista priča i najava potopa. Eriksen je zapretio u 49. minutu kada je pored potpuno statičnog Ivanovića loptu poslao do stative.

Bila je to najava šoka koji je ubrzo usledio.Za samo dva minuta Danci su prvo stigli, pa prestigli rano vođstvo Srbije. Prvo je u 61. minutu Niklas Bendtner naplatio sve promašaje do tog trnutka pošto je iskoristio sporu reakciju Ivanovića, lošu odbranu i odbijenu loptu Stojkovića posle šuta Eriksena i lako doneo izjednačenje gostima.

Nije prošlo ni celih 60 sekundi, a gosti su već obezbedili pobedu, pošto je u šesnaestercu Srbije, pored uspavane odbrane našeg tima najviši u skoku bio bek Danaca Simon Kjaer koji je ućutkao i ono malo navijača u svečanoj i novinarskoj loži.

Dik Advokat možda broji svoje poslednje dane na klupi Srbije pošto će mu prijateljski mečsa Grčkom na Kritu sledećeg utorka možda biti oproštaj od "orlova". Svoju tvrdoglavost pretvorio je u suvu taktičku stihiju već 65. minutu kada je sve karte bacio na napad i Aleksandra Mitrovića. Stativa koju je Danko Lazović pogodio u 64.minutu bila je samo optička varka i trzaj očajnika, jer je Danska već u sledećem napadu uradila isto, kada je Ankersen pogodio prečku.

Jedna stara danska poslovica kaže: "Kasno je da učiš da plivaš kada ti voda dođe do brade". Put fudbalske reprezentacije Srbije od sinoć počinje da liči na pokušaje davljenika da se dokopa obale. Propušteno u Jermeniji, pa ukaljano protiv Albanije i ovaj fijasko od sinoć teško da će svoja bolja izdanja imati na sledećem ispitu u Portugaliji u martu 2015, ili u Danskoj u junu. Srbija je sve dalje od Francuske. Kao i u prethodnim godinama u kojima smo bili samo gledaoci velikih događaja. Retko kad učesnici.

SRBIJA-DANSKA1:3 (1:0). Strelci: Tošić u 4 – Bendtner 61, 85,Kjer u 62. minutu.Stadion Partizana. Igrano bez prisustva publike. Sudija: Čunejt Čakir (Turska)7.
SRBIJA: Stojković 5 - S. Mitrović 5, Biševac 5, Ivanović 5, D. Tošić 5,- Matić 6, Gudelj 5, Đuričić 5,5, - Tadić 5,5, Z.Tošić 5,5, Lazović 5,5.
DANSKA: Šmajhel 6- Bjeland 6,5, Kjaer 7, Boilsen 6,5, Ankersen 6,5 (od 70. Jakobsen-), - Kvist 6, Eriksen 6,5, Kahenberg 6,5 (, - Kron-Deli 6,5, Vibe 6,5, Bendtner 7,5.

http://www.novosti.rs/294.html:

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #212 poslato: 12:40:30, 15.Nov.2014. »
Komedija na terenu  ;D

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #213 poslato: 12:43:51, 15.Nov.2014. »
Ono je žalosno, dotakli smo dno, nema dalje...

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #214 poslato: 12:54:10, 15.Nov.2014. »
Dik  ;D

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #215 poslato: 17:52:35, 15.Nov.2014. »
FSS: Hvala Advokatu; Dik: Žao mi je

Fudbalski savez Srbije zvanično je potvrdio odlazak Dika Advokata sa mesta selektora, koji je preuzeo odgovornost za loše rezultate.

Advokat je napustio "orlove" nakon poraza od Danske 3:1, u trećem meču kvalifikacija za EURO 2016. u kojima je Srbija osvojila samo jedan bod iz tri meča.

FSS nije naveo ko će da zameni Advokata u predstojećem prijateljskom meču sa Grčkom koji je na programu u utorak u Grčkoj. Spekuliše se da su opcije Dejan Stanković i Radovan Ćurčić.

FSS se zahvaljuje Diku Advokatu na saradnji u prethodnom periodu, tokom koje je pokazao najviši mogući nivo profesionalizma i kooperativnosti, izražavajući u istom trenutku i razočaranje što je saradnja sa iskusnim trenerom na ovaj način morala da bude prekinutaNaša organizacija želi sve najbolje Diku Advokatu u narednom periodu, na privatnom i profesionalnom planu. U istom trenutku, prekinuta je saradnja i sa asistentima dosadašnjeg selektora, trenerima reprezentacije Bertom van Lingenom i Željkom Petrovićem, kojima se takođe zahvaljujemo na svemu urađenom, navodi se u saopštenju FSS.

Advokat je odluku doneo zaključivši da on sa pomoćnicima ne može da promeni ništa na polju samopouzdanja i timskog kvaliteta reprezentacije Srbije.

Veoma mi je žao što se naš zajednički posao ovako završio. Preuzimam odgovornost za sve što sam uradio na stručnom planu u prethodnom periodu. Pritisak koji smo imali bio je jasno vidljiv i bio je ujedno i prevelik za ovu ekipu. Kao nikada u dosadašnjoj karijeri, suočio sam se sa problemom koji nisam mogao da rešim. Smatram da sam doneo časnu odluku, za mene veoma tešku. Srbija mora odmah da krene dalje, nekim boljim putem. Reprezentaciji Srbije želim sve najbolje u budućnosti, uvek ću je smatrati delom sebe i od srca ću navijati za nju. Takođe, izražavam izuzetnu zahvalnost rukovodstvu FS Srbije, svim igračima reprezentacije i članovima Stručnog štaba, na podršci i odnosu u prethodnom periodu, poštujući da su uvek bili uz nas i na svemu što rade za srpski fudbal. Svojim ponašanjem, učinili su me ponosnim u periodu rada na mestu selektora Srbije, rekao je Dik.

http://www.b92.net/.php

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #216 poslato: 20:28:39, 15.Nov.2014. »
Za sta mu se zahvaljuju?  ;D

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #217 poslato: 13:21:03, 16.Nov.2014. »
Pa žao čoveku što su se Danci poigravali sa nama...tvrdoglavi Dik...

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #218 poslato: 15:32:36, 16.Nov.2014. »
I mekoglavi Karadzic    :smehotres:

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #219 poslato: 01:37:09, 17.Nov.2014. »
'Čiča miča i gotova priča!'  :namigivanje:

Stranice: « 1 ... 20 21 22 23 24 ... 26 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000