Fudbalska reprezentacija Srbije

• Odgovora: 256
Stranice: « 1 ... 18 19 20 21 22 ... 26 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #190 poslato: 16:51:54, 17.Okt.2014. »
A sta smo mi krivi?
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #191 poslato: 16:57:02, 17.Okt.2014. »
I ja se pitam isto, a vidiš da piše da će da kazne igrače pojedinačno...

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #192 poslato: 18:09:51, 17.Okt.2014. »
 (rzm)
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže mikan

• 732
  • 20
« Odgovor #193 poslato: 23:30:45, 19.Okt.2014. »
Da li se zna novi datum odigravanja?

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #194 poslato: 07:56:37, 20.Okt.2014. »
Da li se zna novi datum odigravanja?
Ništa, još uvek...

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
« Odgovor #195 poslato: 22:01:43, 21.Okt.2014. »
Nije mi jasno zašto je ovo uošte bilo potrebno  (*o*)
Ako sam dobro video treba da idemo i mi kod njih, zamislite kako će onda biti.

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #196 poslato: 10:23:58, 23.Okt.2014. »
Nije mi jasno zašto je ovo uošte bilo potrebno  (*o*)
Ako sam dobro video treba da idemo i mi kod njih, zamislite kako će onda biti.
Da. Vašingtom Post je postavio najbolje pitanje: Zašto je do utakmice uopšte i došlo? UEFA je odmah trebala da nas razdvoji...

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #197 poslato: 10:28:00, 23.Okt.2014. »
Disciplinska komisija UEFA zaseda: Ključ odbrane - transparent

Okidač za prekid je političko-fašistički sadržaj koji je sve isprovocirao - kaže generalni sekretar FSS Zoran Laković

DISCIPLINSKA komisija UEFA u danas, tačno u podne, raspakovaće slučaj prekinute utakmice Srbija - Albanija, a zatim u toku večeri, ili u petak pre podne, doneti odluku o registraciji meča, ali i o kaznama našem i albanskom savezu. Svi izveštaji su poslati u pismenoj formi, FS Srbije je dostavio svoju odbranu u Nion. Ali, izostaće usmena odbrana, ističe generalni sekretar Saveza Zoran Laković.

- Zbog opširnosti slučaja verujem da će odluka biti prezentovana tek u petak - smatra Laković, koji ima prilično iskustva radeći u komisijama evropske kuće fudbala. - UEFA je izvestila oba saveza da će raditi iza zatvorenih vrata, bez prisustva dva saveza, što je zbog specifičnosti i jedinstvenosti slučaja i očekivano.

Na Terazijama 35 su svesni svih pozitivnih i negativnih strana u ovom slučaju, ali jasno su koncipirali odbranu na nepobitnim činjenicama koji nam idu na ruku.

- Apsolutni okidač za prekid je transparent sa političko-fašističkim sadržajem koji je isprovocirao ostala dešavanja - objašnjava generalni sekretar. - Dron je leteo više od tri minuta iznad terena, imajući za cilj da iritirajući publiku dovede do opšte pometnje i haosa. Ja samo pitam šta bi se desilo da je dron leteo još 60 minuta iznad stadiona? Dalje, naš igrač Mitrović je mirno skinuo transparent, bez bilo kakvog interesovanja šta je na njemu. Imao je cilj samo da je preda sudiji...

Da Balaj nije oteo transparent Mitroviću, verovatno bi izostao i upad navijača, zatim i tuča sa igračima Albanije, što je naša crna tačka u ovom slučaju. Naravno, pojavljivanje vinovnika prekida u Đenovi Ivana Bogdanova na terenu, kao i nepobitna činjenica da smo „povratnici u kazni“, drastično otežava poziciju FSS.

- Metež je trajao nešto više od minuta, a zatim su svi igrači bili u tunelu. Srž naše odbrane je u značaju transparenta političko-fašističke sadržine, kao i odluka delegata UEFA, oficira za bezbednost i njihovih nadležnih iz Niona da meč može da se nastavi, što su Albanci odbijali. I na kraju, za naš slučaj je bitno da je UEFA dešavanja u Beogradu prepoznala kao opasan model ponašanja i veliki bezbednosni problem. I ne samo to, već su svim savezima poslali pismo upozorenja na ovu temu - objašnjava Laković.

Kakav će biti epilog, niko ne sme da prognozira, mada se prema raznim izjavama visokih funkcionera UEFA, FIFA i EU može zaključiti da će se doneti neko kompromisno rešenje o kojem smo već pisali: novi meč na nautralnom terenu, visoke novčane, zatim i vremenski uslovne kazne za oba saveza. Ipak je ovo jedinstven slučaj i ima političku-sportsku konotaciju uvezanu u pletenicu korišćenja, sada već ozloglašenih, dronova koji svuda na svetu mogu da ugroze bezbednost slično kao u Beogradu.

Ukoliko se UEFA drži izveštaja i disciplinskih pravilnika, onda nije ni neralno da Srbija dobije meč 3:0, kako su posle meča u savezu i naveli. Za to je potrebno da disciplinci kao inicijalnu kapislu za kasnija dešavanja prepoznaju političku pozadinu albanske strane. Ali, ako se kao osnova uzmu oni otežavajući faktori sa meča kao i sve naše kazne i incidenti u poslednjih nekoliko godina, UEFA može i da izbaci „orlove“ iz kvalifikacija! U svakom slučaju, Srbija se nalazi u izuzetno specifičnom trenutku i nada se samo da će imati fer suđenje.

Izvor: novosti

Najnovija vest:

Zbog obilne dokumentacije odluka UEFA se odlaže za sutra?

Prema informacijama koje dolaze iz Niona, Disciplinska komisija UEFA imaće ispred sebe obilnu dokumentaciju sa dokazima obe delegacije, pa je gotovo izvesno da u UEFA neće žuriti

Saznajte više ovde
« Najnovija izmena:: 11:10:28, 23.Okt.2014. Bojan- »

*

Van mreže Strahinja

• 652
  • 26
« Odgovor #198 poslato: 19:19:35, 23.Okt.2014. »
Da. Vašingtom Post je postavio najbolje pitanje: Zašto je do utakmice uopšte i došlo? UEFA je odmah trebala da nas razdvoji...

Pa to bi bilo najpametnije

*

Van mreže PetarPan88

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #199 poslato: 04:43:15, 24.Okt.2014. »
Da, to se i ja pitam. Kako je UEFA dozvolila da se dogodi mogućnost sastajanja ove dve reprezentacije u grupama?

Zar nisu mogli da nas stave u isti šešir ili šta već.

Mislim da je ovo jedan veliki test koji vrši Evropska unija...

Stranice: « 1 ... 18 19 20 21 22 ... 26 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000