Fudbalska reprezentacija Srbije

• Odgovora: 256
Stranice: « 1 ... 21 22 23 24 25 26 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
  • Pol: Muško
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #220 poslato: 12:47:05, 17.Nov.2014. »
Vala da znaš da je gotova...

FSS zabranio fudbalerima da daju izjave na aerodromu

Kako je rečeno, novinarima koji putuju sa repreezntacijom na Krit, priliku da postavljaju pitanja imaće na popodnevnoj konferenciji za medije u Hanji

Fudbalski savez Srbije zabranio je reprezentativcima da daju izjave novinarima uoči puta u Grčku, gde će nacionalni tim u utorak odigrati prijateljski meč sa selekcijom domaćina.

Kako je portparol Aleksandar Bošković preneo srpskim novinarima, koji će izveštavati iz Grčke, priliku da postavljaju pitanja imaće na popodnevnoj konferenciji za medije u Hanji, na Kritu, gde će se odigrati utakmica.

Srpski fudbaleri po dolasku na aerodrom “Nikola Tesla” izvinili su se predstavnicima "sedme sile", uz objašnjenje da je to stav rukovodstva FSS i da oni moraju da ga poštuju.

Srbija je pre tri dana izgubila od Danske sa 3:1 i šanse za plasman na šampionat Evrope u Francuskoj svela u domen teorije.

Selektor Dik Advokat podneo je ostavku, a ekipu će privremeno voditi selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić.

On za duel sa Grcima može da računa na 19 igrača, s obzirom na to da su se zbog povreda u klubove vratili Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Dušan Tadić, Zdravko Kuzmanović i Milan Biševac.

Na spisku igrača za meč u Grčkoj su:

Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Predrag Rajković.

Odbrana: Branislav Ivanović, Antonio Rukavina, Nenad Tomović, Duško Tošić, Stefan Mitrović, Nikola Maksimović.

Sredina terena: Radosav Petrović, Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Miloš Jojić.

Napad: Lazar Marković, Filip Đuričić, Zoran Tošić, Filip Đorđević, Aleksandar Mitrović, Danko Lazović.

Utakmica između Grčke i Srbije igra se u utorak od 18 sati na Nacionalnom stadionu u Hanji, na Kritu.

http://www.novosti.rs

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #221 poslato: 17:52:32, 17.Nov.2014. »
Citat
Savo Milošević, novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, dobio je zadatak da izabere novog selektora nakon odlaska Dika Advokata. Na sutrašnjoj prijateljskoj utakmici u Grčkoj ekipu će voditi selektor mlade rerpezentacije Radovan Ćurčić, a nedugo nakon toga biće poznato ko će biti trajno rešenje na klupi.

Citat
Karadžić je pravio greške, za neke je kriv sam, za neke... Smatram da su mu oni za koje misli da ga vole, napravili medveđu uslugu, oni su ga doveli dovde, kaže Ljupko Petrović trener APR iz Ruande.

Sve mi je ovo poznato!  :namigivanje:

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #222 poslato: 20:40:20, 17.Nov.2014. »
 :dash:
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #223 poslato: 21:34:40, 17.Nov.2014. »
:dash:
Hehe šta ti je, izervirao te Dik...

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #224 poslato: 23:47:46, 17.Nov.2014. »
Milosevic i Karadzic ima da budu najjaci tim  ;D

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #225 poslato: 00:19:00, 18.Nov.2014. »
Ma idi. Nego šta mislite za Grčka - Srbija...

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #226 poslato: 00:32:04, 18.Nov.2014. »
Ja necu ni da gledam, stedim zivce  ;D

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #227 poslato: 00:52:59, 18.Nov.2014. »
Pa da budemo bar uz igrače...

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #228 poslato: 00:56:00, 18.Nov.2014. »
Ako  ;D  (mah:mah)

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #229 poslato: 22:54:09, 18.Nov.2014. »
Pobeda Srbije na Kritu

Za fudbalsku reprezentaciju Srbije vrlo mučna 2014. godina završena je – pobedom. Nacionalni tim naše zemlje savladao je Grčku pogocima Radosava Petrovića i Nemanje Gudelja. Vreme će pokazati da li je meč na stadionu Platanijasa bio samo slaba uteha, ili možda ipak prvi korak u ozdravljenju srpske selekcije i najava nekih boljih rezultata

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je selekciju Grčke sa 2:0, u prijateljskoj utakmici u Haniji, na Kritu.

Golove su postigli Radosav Petrović u 60. minutu, posle asistencije Zorana Tošića, i Nemanja Gudelj u sudijskoj nadoknadi sjajnim šutom sa oko 20 metara.

"Orlovima" je ovo prva pobeda još od trijumfa nad Jamajkom u prijateljskom meču igranom krajem maja.

Srbija je igrala u kombinovanom sastavu i slavila je pobedu golovima u drugom poluvremenu. Večerašnju utakmicu počela su samo četvorica igrača koja su bila u prvom timu za meč protiv Danske prošle nedelje.

Grčka je u početku meča imala inicijativu, ali je odbrana Srbije bila na mestu. U prvih 45 minuta nije viđena nijedna prava prilika, a utakmica je bila nezanimljiva.

U drugom delu su se obe ekipe razigrale, a Srbija je uspela da postigne dva gola. Prvi je usledio posle prekida, kada je Zoran Tošić centrirao, a Petrović glavom smestio loptu u mrežu.

Grčka je pokušavala, ali nije uspela da dođe do gola Srbije.

Konačni rezultat postigao je Gudelj fantastičnim golom u nadoknadi vremena. On je sa više od 20 metara šutnuo na gol, a golman domaćeg tima nije uspeo da reaguje.

Meč je počeo minutom ćutanja – počast nekadašnjem golmanu Vojvodine Iliji Panteliću. Stadion u Haniji bio je pun, a utakmicu je gledalo oko 3.500 ljudi.

http://www.rts.rs.html

Stranice: « 1 ... 21 22 23 24 25 26 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000