Fudbalska reprezentacija Srbije

• Odgovora: 256
Stranice: « 1 ... 17 18 19 20 21 ... 26 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
  • Pol: Muško
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #180 poslato: 10:28:10, 14.Okt.2014. »
Kad na mesto selektora dodje trener kojeg i zaslužuju naši orlovi...
Ja sam za Radomira, ali teško...

Advokat: Meč protiv Albanije važan, ali ne i presudan

Selektor Srbije Dik Advokat rekao je da je utakmica protiv Albanije od velike važnosti za nacionalni tim, ali ne i presudna za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

"Imam dobar osećaj da će Marković igrati sutra, to su pokazali pregledi. Moramo da odigramo pametnije nego protiv Jermenije, posebno bolji moraju da budu pojedinci", naglasio je Advokat.

"Svi znamo da je utakmica protiv Albanije od velike važnosti, ali nije finalna. Imamo kvalitet, samo moramo da spustimo emocije. Fudbal je jedino što nas zanima, želimo da pružimo dobru partiju, a dešavanja van terena nas ne interesuju. Razmišljamo samo o tri boda", rekao je Advokat na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je istakao da će napraviti nekoliko izmena u odnosu na meč protiv Jermenije, ali da neće menjati sistem igre.

"Neću promeniti formaciju. Vidim da je prisutan veliki pritisak u javnosti, odigrali smo jedan meč, a mediji komentarišu kao da je poslednji i presudan. Iznenađen sam, ponašamo se kao da Srbija mora da pobedi svaku utakmicu, a rezultatom u Jermeniji možemo da budemo zadovoljni s obzirom na dešavanja na terenu", naveo je Advokat.

Za razliku od selektora, kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da utakmica protiv Albanije odlučuje o mnogo toga.

"Ne smemo da srljamo, moramo da odigramo glavom, ne srecem. Imamo veliki pritisak, ali moramo pozitvno da reagujemo na njega. Albanija ima dobar tim, biće veoma motivisani i rasteraćeni, ali naš cilj su tri boda", rekao je Ivanović.

On je istakao da kritike medija koja su bile upućene igračima zbog kiksa u Jerevanu moraju da učine nacionalni tim jačim i boljim.

"Moramo da sazrimo, kada pobeđujemo sve je drugačije. Svaka kritika na mene utiče da postanem bolji, moramo da smirimo tenzije, ali ako pružimo 100 odsto, ne postoji mogućnost da izgubimo od bilo koga. Ovo je možda i najteži momenat ovog mladog tima i nadam se da će to probuditi inat kod nas. Ključna stvar je da ne primimo gol", rekao je Ivanović.

Utakmica Srbija - Albanija igra se sutra od 20.45 na stadionu Partizana.

IDEMO ORLOVI...

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/1721640/Advokat%3A+Me%C4%8D+protiv+Albanije+va%C5%BEan%2C+ali+ne+i+presudan.html

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #181 poslato: 11:46:56, 14.Okt.2014. »
Antić neće biti izabran dok je Tole tu...  znaš šta se dešavalo...

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #182 poslato: 11:59:08, 14.Okt.2014. »
Znam sve. Nego šta misliš za večeras...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #183 poslato: 12:20:24, 14.Okt.2014. »
Loše ćemo da odigramo, a rezultat možda dobijemo ili remi  :namigivanje:
« Najnovija izmena:: 12:23:27, 14.Okt.2014. Founder »

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #184 poslato: 12:30:24, 14.Okt.2014. »
Uh, mora da dobijemo... (mah:mah)

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #185 poslato: 23:00:37, 14.Okt.2014. »
Utakmica Srbije i Albanije prekinuta je nakon više od sat čekanja zbog upada navijača Srbije pred kraj prvog poluvremena i koškanja igrača dva tima pošto se iznad terena pojavila zastava Albanije koju je nosila manja letelica na daljnsko upravljanje.
To što je fudbaler Srbije Stefan Mitrović dohvatio zastavu izazvalo je reakciju fudbalera Albanije, a potom je na teren upalo nekoliko navijača Srbije koje je ubrzo izbacila policija. Zvanično je saopšteno da je utakmica prekinuta, a za sada nije poznato kakav će biti konačni epilog i eventualne kazne.
Izvor
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #186 poslato: 09:54:02, 16.Okt.2014. »
Po svim pravilima UEFA 3:0 za nas....

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #187 poslato: 11:51:11, 16.Okt.2014. »
10 godina neka ih izbace iz svih takmicenja  ;)
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #188 poslato: 21:36:33, 16.Okt.2014. »
Ceo svet je video šta se desilo. To nema veze sa sportom...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #189 poslato: 16:39:17, 17.Okt.2014. »
Evropska fudbalska unija (Uefa) je spremna da oštro kazni ne samo Srbiju i Alabaniju zbog incidenata na meču te dve selekcije u Beogradu, već i igrače pojedinačno, a najteže sankcije mogle bi da budu odredjene Loriku Cani, prenose u petak italijanski mediji.
Reprezentacija Srbije bi mogla da bude kažnjena s nekoliko utakmica bez prisustva navijača, dok će Albaniji verovatno biti odredjena visoka novčana kazna zbog odbijanja njenih igraca da se vrate na teren, prenose italijanski listovi.
Kako piše list Mesadjero, utakmica će se verovatno igrati ponovo, ali na neutralnom terenu, i bez navijača, a različita su predvidjanja o tome da li će se igrati od početka ili će meč biti nastavljen od 41 minuta, kada je prekinut.

UEFA bi kapitena albanske reprezentacije Lorika Canu mogla da zbog nasilnog ponašanja kazni najstrožom kaznom: od šest do 18 meseci zabrane igranja.
Ako bi mu bila odredjena ta kazna, prema novim pravilima UEFA, Cana ne bi mogao da igra ni za reprezentaciju Albanije, ali ni za svoj klub - italijanski Lacio.

UEFA će razmatrati 23. oktobra odredjivanje kazni dvema reprezentacijama, a kasnije će raspravljati o sankcijama protiv igrača pojedinačno.
UEFA će razmotriti sankcije za igrače, pošto pregleda televizijske snimke utakmice i incidenata, koji su joj na njen zahtev dostavljeni, prenose mediji.

(http://www.beta.rs, 17.10.2014)
« Najnovija izmena:: 16:42:27, 17.Okt.2014. Founder »

Stranice: « 1 ... 17 18 19 20 21 ... 26 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000