Natasa Bekvalac

• Odgovora: 9

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže lea_taurus

• *
  • 8
  • 0
  • Pol: Žensko
Natasa Bekvalac
« poslato: 11:15:51, 30.Maj.2012. »
U njoj su ,,dve" i jedna je od najlepsih zena koje koračaju pistom Srpske pop scene... Ima veoma buran život, veoma je aferoidna... Da čujem astrološka mišljenja? :)

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
  • Pol: Muško
Odg: Natasa Bekvalac
« Odgovor #1 poslato: 11:01:53, 01.Jun.2012. »
Ne znam da li vreme rodjenja tacno  ;)

Ne svidja mi se ova kombinacija mars, uran, venera u njenoj natalnoj, moguce da to stvara buru u njenom zivotu
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 16:43:31, 05.Nov.2012. »
moje tumacenje je sledece: spoljasnje ponasanje: okrenuta sebi, samosvesna (sunce u 1.polju) uz izvesne komplekse (losi aspekti) i neslaganje sa ocem. Posto ne potice iz umetnicke porodice (domacica i sportski trener) onda se moze zakljuciti da u porodici postoji neka tajna (neptun u 4.polju). Prvi brak zavrsava razvodom (s obzirom da su ribe na vrhu polja, kao dvojni znak). unutrasnja jaka potreba da se bude voljen- podsvesno tezi tome- venera u 12.polju. brzopletost u razmisljanju i izrazavanju, nagla kraca putovanja. saobracaj- mars konjukcija uran hmmm, a mars vladar 8.polja? usmerenost misli na novac (merkur u 2.polju) ali i olako trosenje- pare se ne zadrzavaju. sto se prihoda tice, vidimo da su povezani sa 10.poljem- njenom karijerom, ali tu je i mracni pluton- tok novca moze biti vezan za neke mocne ljude..
cudno da je jarac na vrhu 5.polja, uz slabo aspektovanog saturna u padu? on bas i ne obecava bogat ljubavni zivot.. s toga i ja sumnjam u tacnost vremena rodjenja.. mada, venera ima izazovan aspekt sa uranom koji donosi buru, nagle ulaske u vezu kao i nagle prekide.. a bas neptun kao vladar polja braka, pa jos smesten u 4.kući- mozda je to ona tajna udaja za supruga u domu?

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #3 poslato: 23:51:28, 21.Jan.2013. »
Mogu li ribe da znače i zemlju iz koje dolazi njen muž, pored vode a i ova venera u lavu u 12 koja predstavlja inostranstvo jer je sada i CG inostranstvo takodje sam znak Lava koji se vezuje za Crnu Goru, dalje venera koja dolazi iz drugog u 12- o koja je u lavu pa scena i u sekstilu sa merkurom iz druge u vagi umjetnost pjevanje od koga i zaradjuje. Mjesec dobar aspekt sa venerom ljepotu ali i energiju jer je mjesec u osmoj pa se lako regeneriše posle emotivnog pada iako je saturn u petoj sa ovom pozicijom mjeseca ne vjerujem da je imala malo veza i još sekstil sa venerom u dvanaestoj prije da su bile tajne inače prekidi iznenada  zbog urana ali i ovaj  mars je problematičan i treća sa uranom i marsom trebalo bi da pazi na vožnju, misli na novac koji troši brzo i vjerovatno zbog ove venere u lošem aspektu sa uranom na krpice, parfeme.

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 13:36:17, 22.Jan.2013. »
sto se venere tice, ona pokazuje sta mi volimo i sta nam se svidja. taj 18. stepen je djavolski stepen, veoma nepovoljan-a posebno sto je venera u 12.polju..
taj neptun ne moze govoriti o muzu koji dolazi pored vode- ali moze da je vencanje bilo tajno, razlozi rastavljanja takodje ostaju tajna, prvi suprug/a uvek ostaje nepoznanica osobi, suze.
u periodu osnovne skole postojala je neka zivotna drama..
« Najnovija izmena:: 13:40:26, 22.Jan.2013. tanja381 »

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 13:41:41, 22.Jan.2013. »
sunce na 2. stepenu- muz sirom sveta poznat u necemu ;)
konjukcija pluton-merkur = ne mora znaciti da je covek psihicki nenormalan, ali MORA postojati trenutak pomracenja svesti- crnilo pred ocima kad osoba ne vlada sobom.

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 13:47:20, 22.Jan.2013. »
vodolija na vrhu 6.- osoba NIKADA neće raditi posao za koji se skolovala, uvek radi kako ona hoce i kad hoce, a vladar uran pokazuje da njene partnere  to ubija (maleficni 22.stepen) u konjukciji sa marsom.
mislim da sam dala analizu i vise nego sto sam planirala da se zadrzim na temi, pozdrav!

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #7 poslato: 13:51:49, 22.Jan.2013. »
To je moja 'slobodna' interpretacija, bebi koraci vezani za astrologiju uglavnom njoj bi trebalo da je postavljena dobro karijera i da preko nje zaradjuje tek vidjeh da je ovaj merkur iz 10- e u drugoj.. I naravno neptun tajno vjenčanje i kada se skine plašt svakako suze ali da li se ova 4- ta gleda kao njen dom ili dom njenih roditelja?

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #8 poslato: 02:43:38, 26.Jan.2013. »
cetvrta se gleda kao njen prvi dom (kod roditelja) ali i stosta jos.. ulazak u brak, izlazak iz braka, vaspitanje i odgoj do 7god..

*

Van mreže pg crna gora

• **
    Urednički tim
  • 538
  • Zahvaljeno: 11 puta
  • 11
« Odgovor #9 poslato: 20:11:00, 22.Apr.2020. »
Ja nju obozavam.. sta je u horoskopu

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000