Ukljesteni znak - ukljesteni znaci

• Odgovora: 79
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Ukljesteni znak - ukljesteni znaci
« Odgovor #40 poslato: 18:57:30, 28.Feb.2010. »
Obratite paznju kad citirate neku poruku. Trudimo se da poruke budu pregledne. :mig:

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
« Odgovor #41 poslato: 16:11:52, 22.Mar.2010. »
Odavno nikog na ovoj temi. Evo imam ja jednu interesantnu situaciju, ukljestene 2 i 8 (ne u mom natalu), s tim da druga pocinje u jarcu a zavrsava u ovnu, dakle, ukljestena vodolija a u njoj Venera (retrogradna) na 10 stepeni i jupiter na 16 stepeni. U 8 je umetnut lav i nema planeta.
Ako uzmemo da je II kuca proces vrednovanja; koliko cijenimo sami sebe, nas odnos prema onom sto smatramo bitnim, sto zelimo... Venera i jupiter bi u ovoj situaciji znacili da ce tek u kasnijim godinama osoba spoznati vrijednost ljubavi i srece, ili? A jos k tome, sve je to u vodoliji, dakle i neki liberalniji osnov spoznaje... da li bi to moglo znaciti neku tajnu pricu, nesto sakriveno, mozda prava ljubav  tek  kasnije u zivotu?

Ovo je neki status sa zakasnjenjem,neka velika ljubav posle duzeg vremena mozda nesto vezano za decu, veliki dobitak novca ili nekog statusa vezanog za karijeru,posao.Da li ima istine?
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #42 poslato: 22:40:29, 22.Mar.2010. »
Bas me interesuje kako vam se cine ovi ukljesteni znaci u mom I i VII polju?
"Olaksavajuca okolnost" je sto bar nema planeta u njima  ;)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #43 poslato: 09:37:10, 23.Mar.2010. »
Odavno nikog na ovoj temi. Evo imam ja jednu interesantnu situaciju, ukljestene 2 i 8 (ne u mom natalu), s tim da druga pocinje u jarcu a zavrsava u ovnu, dakle, ukljestena vodolija a u njoj Venera (retrogradna) na 10 stepeni i jupiter na 16 stepeni. U 8 je umetnut lav i nema planeta.
Ako uzmemo da je II kuca proces vrednovanja; koliko cijenimo sami sebe, nas odnos prema onom sto smatramo bitnim, sto zelimo... Venera i jupiter bi u ovoj situaciji znacili da ce tek u kasnijim godinama osoba spoznati vrijednost ljubavi i srece, ili? A jos k tome, sve je to u vodoliji, dakle i neki liberalniji osnov spoznaje... da li bi to moglo znaciti neku tajnu pricu, nesto sakriveno, mozda prava ljubav  tek  kasnije u zivotu?
Dugo očekivani materijalni ili duhovni dobitak ali u nekom partnerskom (ljubavnom, poslovnom) odnosu..

Bas me interesuje kako vam se cine ovi ukljesteni znaci u mom I i VII polju?
"Olaksavajuca okolnost" je sto bar nema planeta u njima  ;)
Meni deluje kao da su u pitanju nejasni odnosi i da nema potpunog razumevanja na planu partnerstva. Postoji mogućnost da se krene sa nekom tajnom vezom (tajnim ortackim poslom) i da medjusobni ciljevi ne budu slični...
Dobro je što Sunce trigon Uran obećava pozitivnu realizaciju taman i da se ova nedovoljno aspektovana Venera prodrma :-)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #44 poslato: 10:56:13, 23.Mar.2010. »
Citat
Meni deluje kao da su u pitanju nejasni odnosi i da nema potpunog razumevanja na planu partnerstva. Postoji mogućnost da se krene sa nekom tajnom vezom (tajnim ortackim poslom) i da medjusobni ciljevi ne budu slični...
Dobro je što Sunce trigon Uran obećava pozitivnu realizaciju taman i da se ova nedovoljno aspektovana Venera prodrma :-)
Uglavnom je bas ovako kao sto si naveo.
Sto se ortackog posla tice vrlo je moguce da bi bilo tako ali sam na vreme uvidela da od ortakluka treba da se cuvam.
Meni je zanimljivije moje I polje sa ukljestenim Ribama jer sebe ne prepoznajem u opisu ASC Vodolije vec se sve cesce prepoznajem u opisu Riba ( interesovanje za umetnost, masta, kreativnost, okrenuta ka sebi i unutrasnjem istrazivanju) ali mi je Vodolija dobra maska kada zelim da sakrijem senzibilnost i emocije  ;D
eto, laicko povezivanje price o ukljestenim poljima kroz moj natal  :mig:

- samo da dodam: od "prodrmavanja" neaspektovane VE sam odustala  ;D

« Odgovor #45 poslato: 20:31:33, 24.Mar.2010. »
Cime se bavi ova osoba,s obzirom da joj je ta  retro Ve vladar 10 k i 5k zivo me zanima?

Sorry na tako dugom cekanju odgovora, tek sam sada vidjela pitanje :)
osoba se bavi pravom i pisanjem

« Odgovor #46 poslato: 20:36:01, 24.Mar.2010. »
Dugo očekivani materijalni ili duhovni dobitak ali u nekom partnerskom (ljubavnom, poslovnom) odnosu..

Hvala puno :) i ako smijem jos pitati - to je kao neko naknadno (u kasnijim godinama) duhovno ostvarenje kroz, mozda, ljubav? I da li je moguce da je tranzitni jupiter preko te konjukcije to otkljucao/pokrenuo?

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #47 poslato: 00:08:24, 25.Mar.2010. »
Nisu mi bas sasvim jasni ovi uljesteni znaci ??? Koliko mogu da vidim osnovna karakteristika tog ukljestenog znaka jeste da je on pomalo sputan i da pocinje djelovati vremenom....

Nisam sigurna, ali cini mi se da je mani vaga ukljestena u 3 kuci, a ovan u 9. Ne znam moze li se kroz ovaj ukljesteni ovan u polju visokog obrazovanja objasniti moje, nazalost, prolongirano studiranje :(
Sto se treceg polja tice, ne znam da li da ocekujem ta kratka putovanja u dr.polovini zivota ili se mozda odnosi na to da cu, opet, malo kasnije, sjesti za volan ( inace, davno sam polozila vozacki ispit, ali vec 4 godine ne vozim ).

Moze li mi neko reci, sto je to pozitivno sto moze proizaci iz nekog ukljestenog znaka-uopste?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #48 poslato: 13:49:44, 28.Mar.2010. »
Hvala puno :) i ako smijem jos pitati - to je kao neko naknadno (u kasnijim godinama) duhovno ostvarenje kroz, mozda, ljubav?
Peta kuća nije samo ljubav  :) Morate uzeti sve u obzir. Ja sam vam dao neko svoje mišljenje na "prvu loptu".

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #49 poslato: 13:51:21, 23.Maj.2010. »
Ako imamo ukljesten znak u nekom polju, sta je onda vladar tog polja? Da li vladar ukjestenog znaka ili vladar znaka u kom pocinje to polje ili nesto trece?

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000