Ukljesten Lav u 9 kuci i Vodolija u 3. kuci. S obzirom da je u vrlo vaznim poljima i da zaista odredjuje put mog zivota. Krenucu u "povrsnu" analizu.Jer iz ovih kuca mozemo da saznamo mnogo toga.
Deveta kuca padajuca
Prirodni znak: Strelac
Prirodni vladalac: Jupiter
Kuca zivota
Deveta kuca pokazuje vas um, ego. Ukazuje na veroispovest, zakon, nauku, ideale, visoko obrazovanje, filozofiju, psihologiju, snove i vizije. Ukazuje na daleka putovanja, strance, poslove sa strancima, trgovinu, velike poslove, uvoz i izvoz. Oznacava crkvu , svestenstvo, rodjake, unuke, intuiciju.Blagostanje, bogatstvo, sreca kroz porodicu, karijeru. Ovo je kuca sudbine.
U 9. kuci vidimo da je vladar Mesec, prirodni vladar Juputer, vladar ukljestenog znaka Sunce i suvladar Merkur.
Mo(Bik) u 6 120 Sa, Ju0Ma0Verteks u 8(Raku), Sunce( Devica-na Zosmi) u 10. 0 RMe 120Mo
Treca kuca padajuca
Prirodni znak: Blizanci
Prirodni vladar: Merkur
Kuca neposrednih odnosa, Svest
Treca kuca pokazuje neposrednu okolinu u kojoj zivite, vasu bracu i sestre, kao i sve oblike komunikacije, kao sto su govor i pisanje.Ukazuje na saobracajna sredstva, ukljucujuci tu i sva kraca putovanja. Ona pokazuje prilagodljivost vaseg uma za primanje novih ideja, vasu sposobnost da budete u vezi sa okruzenjem i vase vestine koje se uzimaju zdravo za gotovo. Ona ukazuje na svesni ili objektivni deo vaseg uma i na vase osnovno skolovanje.
U trecoj kuci vidimo da je vladar Saturn, prirodno vladar Merkur, vladar ukljestenog znaka Uran i suvladar Neptun.
Sa u 9( Lav) 120 Ne(Strelac) i 90 Mo (Bik), Me u 10 (Devica), Uran u 12 (Skorpija) 180 Mo i 60 Me0So itd
Skolovanje mi nije bas bilo od presudnog znacaja, sto se vidi Sa Saturnom u 9...isla mi je tesko,tesko sam pamtila.Medjutim vladar ukljestenog je u 10 kuci gde ja kroz posao(strana firma, putovanja) u "kasnijim godinama" nakon Saturnovogg povratka dobijam svest o tome i kroz posao dobijam mogucnost ucenja i nadogradnje. Isto tako i zelju i volju za mnogim oblastima, ucenjem,pa se apsolutno posvecujem sebi.Zavrsila sam treci stepen,ali zbog posla sam morala da zavrsim i cetvrti u 30 godini zivota,a i dalje se nosim mislju o visoj skoli.Kao i polaganje za auto, putovanja.Sve sto nisam odradila na vreme, sacekalo me kasnije

Da ne duzim mnogo i previse filozofiram. Iz mog primera se vidi da mi je sudbinski preodredjeno da sve zasluge, obrazovanje i "srecu" sve ono sto bi mene ucinili jakom i zrelom osobom stize u kasnijim godinama