Toma ili Boris

• Odgovora: 37
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
Odg: Toma ili Boris
« Odgovor #20 poslato: 14:36:33, 19.Maj.2012. »
Citat
Zato cuti i ne pisi svasta da ti se ljudi ne smeju 

dozvoliću ljudima da se smeju, bolje nego da budu tužni  (mah:mah)

Citat
Podaci Republičkog zavoda za statistiku ukazuju da je u istom mesecu prosečna plata u Albaniji bila 380 evra, Bugarskoj 390, a u Rumuniji 480 evra. Istovremeno, zarade u Makedoniji bile su 380 evra, BiH 450, Crnoj Gori 530, Hrvatskoj 800 i Sloveniji 1.000 evra.

"statistika je kao bikini, puno otkriva, a ništa ne pokazuje"
zašto ne odeš da živiš u neku od navedenih zemalja?, obzirom da je tamo bolje
aj' sada opet nešto smešno, prosečnom, čak, Francuzu je skoro, pa, jednako teško kao prosečnom Srbinu, to sam videla
a, inače, u jednom se slažem, mani se o ovome vikendom, ne priča  :) , ima zabavnijih tema
« Najnovija izmena:: 15:03:54, 19.Maj.2012. mila91 »

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #21 poslato: 17:47:15, 19.Maj.2012. »
Mila je iz njihove stranke ili nesto slicno cim ih ovoliko brani i to bez argumenata  :D

Slazem se da treba da predjes na zabavnije teme, ovo je isuvise ozbiljno za takve komentare  ;)

I sto bi on isao u drugu zemlju kad zeli da se ponosi svojom zemljom  ;)  Bolje vi koji mislite da je ovo stanje u ekonomiji i zivotnom standardu ok idete gde to nije bitno  (mah:mah)
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #22 poslato: 18:45:31, 19.Maj.2012. »
Mila je iz njihove stranke ili nesto slicno cim ih ovoliko brani i to bez argumenata

Slazem se da treba da predjes na zabavnije teme, ovo je isuvise ozbiljno za takve komentare

I sto bi on isao u drugu zemlju kad zeli da se ponosi svojom zemljom  ;)  Bolje vi koji mislite da je ovo stanje u ekonomiji i zivotnom standardu ok idete gde to nije bitno  (mah:mah)

uzgred, u životu nisam bila, niti ću biti u bilo kojoj stranci .... uživajte, vikend je... (mah:mah)
...motiv mi je bio da iskoristim temu, da sve nas, uključujem i sebe, podstaknem da prvo razmislimo o sopstvenim delima....nebitno

:backtotopic: ja sam kriva  :-[
« Najnovija izmena:: 19:23:31, 19.Maj.2012. mila91 »

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #23 poslato: 11:32:05, 21.Maj.2012. »
Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić osvojio je 49,51 odsto glasova, a kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić 47,35 odsto, privremeni su rezultati koje je u ponedeljak saopštila Republička izborna komisija (RIK) sa obradjenih 99,07 odsto biračkih mesta.  ;)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #24 poslato: 00:06:26, 22.Maj.2012. »
Cestitam Tomislave  (e*e)

I idemo sad da svi zajedno pokrenemo Srbiju  (bp)

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #25 poslato: 14:54:35, 22.Maj.2012. »
To Tomo majstore  ;D
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #26 poslato: 15:41:48, 24.Maj.2012. »
Slazem se da nije bitno kako ko izgleda. Bitnije je koliko je obrazovan, strucan i kvalifikovan za odredjene poslove  (*o*)
Nije bilo sjajno proteklih par godina, tacno. Ma koliko sporo se kretali ipak smo se kretali. U nedelju je Srbija stala. Jos tuznije - nije stala, vratila se rikverc i sad je na pragu 90ih, bar mi se tako cini. "Toma diploma" ce sigurno pokrenuti Srbiju, hoce...  :roll:

Rezime: nakon izbora sam shvatila da je doslo vreme da se pakujem pa put pod noge. Divna je zemlja Srbija ali kad je posmatram iz daleka.

*

Van mreže IdiJot

• *
  • 56
  • 3
  • Ђубре као ја, никад не умире...!
« Odgovor #27 poslato: 18:25:30, 24.Maj.2012. »
Не бих се сложио са предходницом ... у неким стварима...
Кретали се јесмо, али по свим резултатима у назад а не у наред...
То говори :
- пад динара
- раст незапослености
- раст дуговања
- пад економске моћи
- пад производње
- уништавање домаћих банака
- раст буџетских корисника
- пад плата за 150% у односу на 2008. годину
- ... итд...

Не слажем се да треба да идемо из земље... нема се где, а и не верујем да ће ико да нас дочека раширених руку, ни са својима не знају где ће...
Потребно је мотрити шта се ради, и на прву лопту изаћи на улице ако се не крене напред...

Проблем који смо имали пре избора, остаје нам и после њих... нисмо имали кога да бирамо, па смо бирали мање зло, али да се не лажемо, ипак остаје префикс "зло" ...

Време је да се појаве нови људи, не толико страначки обојени ( искрено, мука ми је све и једне странке, и не знам која је од које гора, а поновно глорификовање "култа личности" које је почело пре четри године, добро је да се завршло, јер доста ми је "Стаљина, Тита, итд..." па ми не би пријао ни Тадија, ма колико да се представљао "модерним, просветљеним и добродушним" ...

У Томи видим победу промена, а не политике која је и до сад постојала... и то је квалитет који смо изнели на овим изборима, па је сад потребно само одржати тај квалитет и прошири ти га, никако заборавити и користити кад год је то могуће, па и немогуће ...

Ако мени није ( а требало је )  дошло до тога да бежим под влашћу жуто-црвене коалиције последње 4,8,12 година, онда стварно не видим разлог за бег Вас, којима је она одговарала :Р
Тандара - Мандара

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #28 poslato: 23:21:22, 24.Maj.2012. »
Slazem se da nije bitno kako ko izgleda. Bitnije je koliko je obrazovan, strucan i kvalifikovan za odredjene poslove  (*o*)
Nije bilo sjajno proteklih par godina, tacno. Ma koliko sporo se kretali ipak smo se kretali. U nedelju je Srbija stala. Jos tuznije - nije stala, vratila se rikverc i sad je na pragu 90ih, bar mi se tako cini. "Toma diploma" ce sigurno pokrenuti Srbiju, hoce...  :roll:

Rezime: nakon izbora sam shvatila da je doslo vreme da se pakujem pa put pod noge. Divna je zemlja Srbija ali kad je posmatram iz daleka.

Da nisi ti mozda merila obrazovanje jednog i drugog?  :)

Diploma i jednog i drugog je tu a ko si ti da dovodis u pitanje neciju diplomu?

Strucan i kvalifikovan sa psihologijom??  :dash:

U pravu si za kretanje...  isli smo ali unazad jer se sve pogorsalo.
Srecan ti put  ;)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #29 poslato: 12:46:05, 29.Maj.2012. »
Da nisi ti mozda merila obrazovanje jednog i drugog?  :)

Diploma i jednog i drugog je tu a ko si ti da dovodis u pitanje neciju diplomu?

Strucan i kvalifikovan sa psihologijom??
Da, bas tako - tu su obe diplome! Ko je kako stigao do iste, svima je poznato. Tadic je zavrsio psihologiju, a Tomica ne zna ni koji je fakultet pohadjao.... Sirotan  ;D
Procenu stepena obrazovanosti nisam ja radila, radila su mnogo strucnija lica mada bih. Ne nedostaje mi znanja i strucnosti da bih to uradila, vec samo malo iskustva.

U pravu si za kretanje...  isli smo ali unazad jer se sve pogorsalo.
Srecan ti put  ;)
Hvala na lepim zeljama  :D Ja cu najverovatnije sto dalje odavde, a vi uzivajte zajedno sa novoizabranim predsednikom.
Slican se slicnome raduje.

Ovim postom je za mene diskusija na ovoj temi zatvorena.  (mah:mah)

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000