Не бих се сложио са предходницом ... у неким стварима...
Кретали се јесмо, али по свим резултатима у назад а не у наред...
То говори :
- пад динара
- раст незапослености
- раст дуговања
- пад економске моћи
- пад производње
- уништавање домаћих банака
- раст буџетских корисника
- пад плата за 150% у односу на 2008. годину
- ... итд...
Не слажем се да треба да идемо из земље... нема се где, а и не верујем да ће ико да нас дочека раширених руку, ни са својима не знају где ће...
Потребно је мотрити шта се ради, и на прву лопту изаћи на улице ако се не крене напред...
Проблем који смо имали пре избора, остаје нам и после њих... нисмо имали кога да бирамо, па смо бирали мање зло, али да се не лажемо, ипак остаје префикс "зло" ...
Време је да се појаве нови људи, не толико страначки обојени ( искрено, мука ми је све и једне странке, и не знам која је од које гора, а поновно глорификовање "култа личности" које је почело пре четри године, добро је да се завршло, јер доста ми је "Стаљина, Тита, итд..." па ми не би пријао ни Тадија, ма колико да се представљао "модерним, просветљеним и добродушним" ...
У Томи видим победу промена, а не политике која је и до сад постојала... и то је квалитет који смо изнели на овим изборима, па је сад потребно само одржати тај квалитет и прошири ти га, никако заборавити и користити кад год је то могуће, па и немогуће ...
Ако мени није ( а требало је ) дошло до тога да бежим под влашћу жуто-црвене коалиције последње 4,8,12 година, онда стварно не видим разлог за бег Вас, којима је она одговарала :Р