Uran u horoskopu

• Odgovora: 15
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Uran u horoskopu
« poslato: 13:51:24, 01.Apr.2012. »

Uran u horoskopu predstavlja našu originalnost i spremnost da se odstupa od ustaljenih obrazaca i formi.
On je simbol nečega što je van granica običnog i već vidjenog. Uran je sve ono što se vezuje za budućnost, jedinstvenost, iznenadjenje i preokret. Donosi iznenadne i nepredvidive dogadjaje. Njegov uticaj se odnosi na podizanje svesti i podstreka ka samoizražavanju. Munjevit je svom izaražavanju tj delovanju.

Uranu je potrebno negde oko 84 godine da obidje ceo krug oko Sunca, a u proseku u jednom zodijačkom znaku boravi oko 7 godina. Njegov položaj može ukazivati na promene, vašu originalnost i način podizanja vaše svesti. Aspekti pokazuju potrebu gde želite da budete originalni, individualni i koje vaše osobine su ekstremi. Aspekti su odraz potrebe za neku višu svest. Uran ukazuje našu želju da menjamo sebe ili da inspirišemo da se drugi menjaju.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Uran u horoskopu
« Odgovor #1 poslato: 12:29:52, 25.Apr.2012. »
Ja ga imam u šestoj kući u konjukciji sa Jupiterom i mogu vam reći da baš imam sreće u poslu, a bilo je i neočekivanih preokreta na polju posla.  I nemoguće je moguće sa dobrim Uranom :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #2 poslato: 12:54:32, 04.Avg.2012. »
Dobro je ako je dobro postavljen u sestom polju. Ja tako ne trpim nikakva mijesanja dok radim, to me najvise izbaci iz takta, ne volim ni savjete, sama znam najbolje, moja koleginica mi kaze da ja postavim pitanje i sama dam odgovor:-)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #3 poslato: 13:50:42, 04.Avg.2012. »
Moj je u trecem,kao i vecina planeta,uostalom  ;D
Buntovnik sam,kad imam nesto protiv necega,bojkotujem na sve moguce nacine.Mrzim uniformisanost i stereotipe.Svemu imam neki svoj pristup.Uvijek tjeram svoje,bez ozbira sto moji stavovi ne nailazi uvijek  na najbolje reakcije.Ne podnosim autoritete,zbog Ma0Ur u Jarcu.Kada me nesto naljuti,reakcija bude ravna eksploziji,tada je najbolje da se krivac skloni.Imam ogromnu kolicinu energije i nema sanse da me mjesto moze drzati.Stalno zujim i skitam negdje,a ako sam zbog necega prinudjena da budem u kuci,postanem cangrizava ili depresivna.Ma0Ur,Ma0Ne,pa Ur0Ne i to rezultira time da sam jako sklona umjetnosti,slikarstvu najvise.Ove konjukcije sa Ne mi malo remete tok ove moje energije,pa je ponekad rasipam bez veze.
Neko mi rece za moj Ju120Ur da imam srece sa igrama na srecu.Da li to stvarno mogu tako da gledam?Posto se do sad nije nesto pokazalo  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #4 poslato: 14:05:09, 04.Avg.2012. »
Ako je Ur0Ju u petom polju, te ako ima i drugih pokazatelja za to, osoba moze dobiti u igri na srecu. E sad zavisi gdje ti se prostire taj trigon i kojim poljima vladaju Ju i Ur, svakako u tim podrucjima imas srece. Ovi aspekti donose sirenje, ekspanziju, srecu, dobre nove stvari i pozitivno glediste ka buducnosti.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #5 poslato: 14:17:27, 04.Avg.2012. »
Ju je vladar 3.,Ur 4. A trigon je izmedju 3.(u kojoj je  Ur) i 11.(u kojoj je Jupi).
Nema mi smisla ovo za igre na srecu.Kod mene je dobitak evidentan samo uz rad i posvecenost,kad igram na srecu,obicno nemam nista od toga  :) Po ovom aspektu,neke vise filozofije mi idu od ruke  ;D Brzo mi dosade iste situacije,stvari,prostori,sto opet mislim da potice od ovog aspekta.Takodje,djeluje mi i kao aspekt "zastitinik" kad je u pitanju Ma0Ur.Volim rizicne,adrenalinske sportove,pa mislim da mi je ovaj Ju120Ur nebrojeno puta glavu spasio  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #6 poslato: 14:23:20, 04.Avg.2012. »
Ima tu potencijala i za visoko obrazovanje, postdiplomske studija kao i pomoc prijatelja.

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #7 poslato: 13:14:39, 08.Jul.2013. »
Moj je u Jarcu u konjukciji sa Neptunom (6.kuca)  ???

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #8 poslato: 19:04:21, 08.Jul.2013. »
Meni je uranko vl III, smješten u prvoj, Ur0Sa, 60 Me, 90 Mc, 90 So, 90 Ma, 120 Ju, 60 sa vrhom XI- e i valjda je to to  :D

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #9 poslato: 19:27:39, 14.Jul.2013. »
Meni je uranko vl III, smješten u prvoj, Ur0Sa, 60 Me, 90 Mc, 90 So, 90 Ma, 120 Ju, 60 sa vrhom XI- e i valjda je to to  :D

Iznenadne promene kod braće i sestara, nenadani dobici od treće kuće...

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000