Geometrijska numerologija--predvidjanje buducnosti

• Odgovora: 10
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dragomir

• *
  • 4
  • 0
  • Pol: Muško
Geometrijska numerologija--predvidjanje buducnosti
« poslato: 12:09:30, 28.Mar.2012. »
    Svako proucavanje nastanka svega zivog i nezivog dovodi nas do zakljucka da postoje odredjene matematicke pravilnosti u izgradnji materije, tkiva, prostih i slozenih organizama, jedinjenja, itd...Poznato je od davnina koliko je veliki i važan uticaj brojeva na naš životni put.Brojevi nam i pre rođenja određuju najbitnije faktore naše sudbine.Odnosi među brojevima se definišu u geometrijskoj numerologiji.Geomtrijski oblici pokazuju mnogo više od pukih proračuna.Trouglovi, kvadrati, pravougaonici, pravilni i nepravilni, veliki i mali,svi oni zajedno postoje jedino u ovakvom obliku čitanja sudbine. Njihove pozicije u polju brojeva govore nam precizno o svemu što nas zanima.
Cesto cete od raznih numerologa dobiti uopstene karakteristike vas ili neke druge ososbe, kao jedan nasumicni izbor nekoga od "modela" zivota koji zivimo. Ovde to nije slucaj. Sva "uopstenost" Geometrijske Numerologije vodi uvek i iskljucivo ka preciznom putu koji valja odabrati.

Geometrijska numerologija nam pomaze da izaberemo put, da izbegnemo lose stvari na tom putu, da zivimo srecnijim i zdravijim zivotom sa manje stresa.  :D

« Najnovija izmena:: 15:36:57, 28.Mar.2012. Čarobnjak »

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
Odg: Geometrijska numerologija--predvidjanje buducnosti
« Odgovor #1 poslato: 17:34:39, 28.Mar.2012. »
Za ovo prvi put cujem  (*o*)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #2 poslato: 22:52:17, 28.Mar.2012. »
i tu se radi nekakva karta onda? nisam nikada čula, ali zanima me

*

Van mreže dragomir

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 09:34:52, 29.Mar.2012. »
Nije toliko novo, koliko nije poznato, jos. :) Ovaj sistem je razvio jedan moj prijatelj, on je vise od 20 godina radio na ovom sistemu dok ga nije usavrsio.
Crta se grafikon u kojem se povezivanjem brojeva dobijaju  geometrijski oblici, i onda se iz tih oblika, u zavisnosti iz kog broja krecu, u zavisnosti iz koje na koju stranu idu  itd..  cita buducnost. :)
Tako nesto.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #4 poslato: 21:59:28, 29.Mar.2012. »
 (rzm) zanimljivo.
Moram priznati da prvi put cujem za ovo  :-[

*

Van mreže filozof

• 697
  • 34
« Odgovor #5 poslato: 11:12:54, 30.Mar.2012. »
Da li postoji i skola za geometrijsku numerologiju?  (rzm)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže dragomir

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 12:04:19, 02.Apr.2012. »
:D Ne postoji skola za geometrijsku numerologiju, ali sve sto vas zanima slobodno pitajte.
Potrudicu se da vam sto bolje objasnim kako funkcionise.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #7 poslato: 19:49:29, 03.Apr.2012. »
:D Ne postoji skola za geometrijsku numerologiju, ali sve sto vas zanima slobodno pitajte.

Da li mogu da zamolim za malo detaljnije objašnjenje, sigurna sam da ima još puno nas koje jako interesuje kako funkcioniše geometrijska numerologija (jer svako je upoznat i sa geometrijom, a i sa numerologijom, al sa ovom kombinacijom možda i nije) Svako dobro i unapred hvala  (mah:mah)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže filozof

• 697
  • 34
« Odgovor #8 poslato: 21:11:04, 04.Apr.2012. »
Necu da idem u tu skolu nego pitam iz radoznalosti posto nikad nisam cuo za tu geometrijsku numerologiju.
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže dragomir

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 11:38:02, 09.Apr.2012. »
Kako bi bilo lepo kad bi ja imao vremena da sad lepo, na tenane, svima objasnim... Ajde probacu ukratko, mada je stvarno kompleksna stvar... Iz ciste dosade i bez jasnog razloga, neko, nekada, kao npr. ja, je sedeo i sa svojim drugarima na casu u srednjoj piskarao i racunao sve i svasta, pa i cuvenu foru - bioritam... Kako su casovi postajali sve dosadniji, a time i broj zainteresovanih drugara rastao, ja sam malo produbio matematiku u tom pravcu i poceo da redjam brojeve kao na digitalnom telefonskom brojcaniku, a zatim spajam linije dobijenog zbira datuma... Vremenom doslo se do toga da nula nema nikakvu vrednost ili uticaj pa se ona izbacuje iz brojcanika, a ostaje tada dvo-dimenzionalna ravan, sada tro-dimenzionalna... sa devet sudbinskih brojeva i veza medju njima isrtanih linija koje grade sliku, pricu , predvidjanje, i mogucnosti. Polako postaju pravila i veoma utvrdjene cinjenice jer se ponavljaju redovno stvari poput veoma vaznih dogadjaja u necijem zivotu... Sa par profesora, matematike, i fizike, postavio sam temelje ove nove grane, a sada iz ogromnog iskustva jer sam prevalio pola zivota, i usput racunao sto se kaze i Kurti i Murti, dosao sam do objedinjenja cele price i slike koju donosi ovaj nacin predvidjanja sudbine. Imao sam motiv, i potporu u knjizi Biblijski kod, koju je jedan reporter napisao o radu jevrejskih matematicara koji su uocili pravilnosti u Tori. Po tom sistemu se u vidu osmosmerke dobija podatak sa svim detaljima zivota o svim ljudima ikada rodjenim na nasoj planeti.
Brrrr. ako je nekada neko imao moc da na takav nacin iskodira toliku masu podataka, onda nam trebaju svi kompjuteri sveta da bi taj kod danas uocili, pa ipak, verujem da je resenje jednostavnije, i da je matematicka formula koju grade datumi rodjenja nasih predaka i nas samih kao i ljudi sa kojima delimo nas zivot i svakodnevicu, prosta i na upotrebi svima nama. Da nas upozori i spreci neke korake koji bi nas doveli u problem, ali ne i da nam promene sudbinu, jer nju mi sami gradimo nasim delima.    Uh, osecam da sam se rasplinuo... Ajde za sada toliko, a ja obecavam da cu se posvetiti kada budem imao vremena da vam nacrtam kako to u praksi izgleda. A da bi vam dublje objasnio znacenje svih mogucih varijanti kojih ima nebrojeno puno, to ne verujem da cu moci zbog ograde vremenom i prostorom na forumu. Za to obucavam nekoliko odabranih ljudi koji ce ovu ideju dalje siriti i uciti druge, pa cemo jednom lepom matematickom progresijom jednog dana svi to znati... Jednog lepog dana. Dotle se cuvajte, jer ko se cuva i Bog ga cuva, i zelim vam svako dobro u zivotu!

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000