Musko/zenski odnosi

• Odgovora: 90
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Musko/zenski odnosi
« Odgovor #60 poslato: 11:17:02, 26.Maj.2014. »
 po mom odugovlacanje govori ili je smotan previse -stidi se  ili taktizira kao stv rece elena ili kao sto kaze plutonac nije dovoljno stalo  sve je otvoreno  ;D

slazem se founder....mada danas je puno takvih koji odugovlace  ;D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #61 poslato: 00:18:51, 28.Maj.2014. »
sta to odugovlacenje govori?

Da gube vreme  :D

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • 15
« Odgovor #62 poslato: 14:08:26, 30.Maj.2014. »
Hajde da cujem vas muskarce  sta znaci kad momak nikad nema vremena za curu i sve mu prece nego izaci s njom, i njemu je to ok da se vide i jednom u sedam- deset dana.  :o .. poznajem takav jedan par i drugarica vise ne zna sta ce s njim   :o

Tip je fin , znam ga ali drustvo mu je number 1  :pijani: , izlasci sa curom kad stigne a stalno je sa drustvom  (*o*)... da cujem i vasa misljenja  ;D

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #63 poslato: 14:16:25, 30.Maj.2014. »
Ja nisam musko ali da odgovorim  ;D.Po meni je neko ko se tako ponasa jos uvek nezreo za ozbiljnu vezu koliko god godina da ima,ili mu jednostavno nije toliko stalo do nje,ne znam koliko su dugo zajedno
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • 15
« Odgovor #64 poslato: 14:23:42, 30.Maj.2014. »
Mogu i djevojke naravno  pisati  Elena   ;D,   rekla sam njima da i oni isto daju milsjenje - hvala ti na komentaru ,kratko su oni zajedno, a oboje su od mene malo mladji nisu puno-  23 god imaju i on i ona ,zao mi cure kad vidim koliko se nervira oko toga  :dash:  koliko znam po prici, on je super prema njoj uzivo   :zaljubljena: kad se vide jednom u 7-10 dana ponasa se kao da su u vezi ali ja joj kazem da mi to vise lici na neku semu nego na vezu i meni djeluje neozbiljno a ona ipak misli da je veza  i  pojede kilu zivaca svaki dan  >:(... nemam pojma vise ni sta da joj savjetujem (rzm)... (*o*)

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #65 poslato: 14:40:52, 30.Maj.2014. »
Jedan jedini savet,neka ga ostavi. On je jos uvek mlad i neozbiljan koliko vidim,nije mu do veze kako god da se prema njoj ponasa dobro.Iz iskustva kazem jer sam bila duze vreme sa takvim,nece sigurno da se promeni,bar ne prema njoj,ne vredi d se nervira,po meni to i jeste samo sema i nista vise i tesko da ce da preraste u nesto vise jer se on od pocetka tako postavio prema njoj  (rzm)

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • 15
« Odgovor #66 poslato: 14:49:54, 30.Maj.2014. »
Ma i meni lici na semu  (rzm) , a cudno mi to da ti se neko navodno tako puno svidja i super ti s tom osobom a sve prece da se vide... mislim s njegove strane, vide se oni ali ne tako cesto pa mi zato ne djeluje na vezu.. koliko cujem stalno je  s drustvom,i to mu je najprece  :pijani:- po mom momak ne zna postaviti prioritete... ili ima neke cudne-posesvne drugove hajde znaj  (*o*) a mozda ima i neke druge cure-seme pa zato  :o ...ona mi prica da joj momak djeluje kao vjeran, fin, miran. :-[ da joj ne djeluje da ima druge cure  (rzm) . ali eto problem  je taj sto uvijek  mu je prece musko drustvo i izlasci od nje ... ma znam ja, ne mijenaju se takvi lako, imala sam i ja svakavih  ;D  8)  ali kontam mladi su oni pa mozda se i promijeni on ali sta  znam  cudan mi je taj tip i takv ponasanje, da ih ne znam uzivo mislila bih da je cura zaljubljena u nezainteresovanog lika ali posto sam ih vidjela uzivo   inlove  i cujem kakav je prema njoj uzivo ne bih rekla da mu se ne svidja  :no:
« Najnovija izmena:: 14:56:24, 30.Maj.2014. tinkerbell »

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #67 poslato: 14:58:21, 30.Maj.2014. »
Naravno da mu se svidja inace ne bi bio sa njom,ali isto mislim da je problem i sve ovo sto si navela po malo,tu ne bih iskljucila ni neku drugu devojku,bila sam sa takvim,identicno ponasanje  :dash: :789:

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • 15
« Odgovor #68 poslato: 15:17:07, 30.Maj.2014. »

Pa i ja tako njoj kazem otvoreno  :t2715: da mi djeluje kao sema i da ne iskljucujem da ima jos sema s drugima  :o ali ona tvrdi da je to nemoguce jer joj tip djeluje super fin, miran, vjeran  :angel: i da je on bas pravi drug, ona misli da to sto se ne vidjaju cesto da je splet okolnosti ili eto stvarno je zauzet opravdano , ona vjeruje da je samo problem musko drustvo i nezrelost...  (*o*) nemam pjma

Ma da i ja mislim da mu se svidja... svaka ti cast kako si to trpila ? Koliko ste bili zajedno? To ti je da  :dash: Ne znam sta je to, ali primjecujem po pricama drugarica puno puno takvih tipova ima,  musko druzenje number 1  :pijani: a cura number 100  >:(

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #69 poslato: 16:03:09, 30.Maj.2014. »
Ma bili duze zajedno,a njegovo drustvo,vecina bili strasno ljubomorni na mene,stalno ga negde odvlacili,mada ne krivim ja tu njih vec njega sto je to dopustio

Ne znam sta da ti kazem za drugaricu,najbolje da joj ne pricas nista jer sta god da kazes ona nalazi neka opravdanja za njega,mada mislim da time samo sebe tesi kao sto sam i ja

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000