Musko/zenski odnosi

• Odgovora: 90
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mikan

• 732
  • 20
  • Pol: Muško
Odg: Musko/zenski odnosi
« Odgovor #20 poslato: 15:11:59, 22.Avg.2012. »
Ne bih da menjamo uloge, pre se ne bih zenio nego ona da me prosi  :krsti:

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
« Odgovor #21 poslato: 15:20:36, 22.Avg.2012. »
Najbolje,neka se svako drzi onog sto je karakteristicno za njegov pol  :D Kad dodjem dotle da prosim muskarca,onda mi ni smak svijeta nece smetati  :157:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #22 poslato: 14:54:58, 24.Avg.2012. »
Najbolje,neka se svako drzi onog sto je karakteristicno za njegov pol  :D Kad dodjem dotle da prosim muskarca,onda mi ni smak svijeta nece smetati  :157:

Za to bih morala da budem bas bas ocajna :////  ;D
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
« Odgovor #23 poslato: 12:17:20, 21.Maj.2014. »
slazem  se sa PantaRei92 , danas zene moraju da poduzmu nesto  kad imaju priliku  , u vecini slucajeva, rijetki su oni koji imaju hrabrosti da sami nacine prvi korak ili tako nesto....ali nazalst u vecini slucajeva ti koji su puni samopouzdanja su obicno zenskarsi :( mada naviknuti su da se trudimo oko njih i ja sam to primjetila... ma kako god okrenes komplikovani su postali  musko-zenski odnosi strasno u danasnje vrijeme.... svi kukaju kako ne mogu naci nesto normalno i vjerujem im, normalnog momka koji zeli vezu i kome ce djevojka biti jedna od bitnijih stavki a ne zadnja na spisku... i ljudi odustaju, razocaraju se kad vide da je to uzaludna misija naci nesto takvo... nadam se da ce se promijeniti ovo stanje jer je katatrofa....

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #24 poslato: 14:18:59, 21.Maj.2014. »
što ste tako negativne  ??? ima svega, tačno, ali svaka krpa nađe zakrpu, polako  ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • 15
« Odgovor #25 poslato: 14:52:32, 21.Maj.2014. »
Ma nismo negativne plutonac, sam pricam sta svega ima danas i s cim se sucavamo ... ima svega danas  to je realnost  kad citam clanke i price drugih djevjaka i cujem i vidim sta se zbiva i sta ljudi pricaju  vidim da je to bas problem rasiren narcito na balkanu ...ne znam stvarno sta se to zbiva u danasnje vrijeme i cemu to vodi ..

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #26 poslato: 15:05:04, 21.Maj.2014. »
 (*o*) ne znam, ja evo menjam veru ne bih li oženio koju sam zacrtao

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • 15
« Odgovor #27 poslato: 15:13:49, 21.Maj.2014. »
Ne kazem da nema izuzetaka plutnac  ;D ali su takvi evo govorim za momke - rijetki, svaka cast kad si i na to spreman...

Kliko vidim puno je nezadvljstva-nerazumijevanja u musko-zenskim odnsima.... kazem ti svaki dan slusam uvijek mi neko kuka na probleme s momcima ili u muvanju ili u vezi... pa jos kad procitam i na internetu sta ljudi pisu  i u ostalim drzavama  generalno po  mom misljenju puno se taktizira bespotrebno... danas je lutrija naci nesto normalno , ne kazem ni da smo i mi djevjoke idealne ima svega kao i muskaraca ali cinjenica je da se mi puno puno trudimo a dobijamo vrlo malo zauzvrat jer je izgleda danas takva moda postala..to ne valja nikako...  mada kazem ima izuzetaka ali moras imati lude srece za to

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #28 poslato: 15:15:16, 21.Maj.2014. »
ljudi previše očekuju jedni od drugih u vezi, to je problem, pritisak taj

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • 15
« Odgovor #29 poslato: 15:21:29, 21.Maj.2014. »

Ima i toga definitivno , ali danas je teko i naci nekog ko zeli vezu , pisala sam vec... meni se deavalo dok sam bila single  ;D upoznam se  s  tipom , razmijenimo fb-telefon i onda nastane problem ko kome da se javi, sto se ne javlja, sto ne poziva da izadjemo itd    to ti  je da   :dash: :dash:  i ne samo to, i kad izadjete onda natezanje kad cete opet... ili nestane kao u zemlju propao nakon par sastanaka  i da ne pricam cega je svega biol - a sve izgledalo super....

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000