Anketa

Da li gosti treba da se izuvaju?

Da
(75%)
Ne
(25%)

Izuvanje

• Odgovora: 58
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: Izuvanje
« Odgovor #40 poslato: 23:16:59, 16.Jul.2013. »
.....banalizujem, možda uopšte nemaju tepihe, ili imaju jeftine etisone i ne žele da robuju glupostima
Kao ti sto kazes neko moze da kaze i za tvoj komentar koji je neodmeren.

Za tebe je to glupost za Pericu mozda nije  ;)

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #41 poslato: 15:51:20, 21.Jul.2013. »
upravo sam to i ja mislila i rekla u par navrata, čemu rasprava, ne razumem

Nema rasprave, diskutujemo da cujemo ko kako razmislja sto je i poenta foruma  :)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Ekriven

• **
  • 126
  • 4
  • Samo vas gledam.
« Odgovor #42 poslato: 21:24:41, 15.Sep.2013. »
Pod obavezno...

A kao, po bontonu, obuća spada u deo garderobe kod gosta. Izem ti ja bonton, 30 godina smo imali neke tepihe umesto poda, ne'š mi ti naviku menjat' jer je po bontonu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
« Odgovor #43 poslato: 22:16:19, 15.Sep.2013. »
Ti sto postuju bonton ga postuju samo kada odu u goste,a kad se dodje kod njih terali bi goste jos kod kapije da se izuvaju  :D
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Tina997

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #44 poslato: 07:22:29, 25.Sep.2013. »
Da li je neko ikada naisao na kucu u kojoj se izuvaju i carape? Ja jesam proletos,kod svoje skolske drugarice u kuci.Inace ne volim da se izuvam,ali sam uradila to kada je zatrazila i nakon sto smo sele u sobu,njena majka ulazi i pita zasto se nisam izula,a na moju konstataciju da jesam drugarica mi ladno kaze da se kod njih skidaju i carape.Posle blagog soka koji sam dozivela dok sam pokusala da se snadjem sa pitanjem i pokusam da razjasnim da li se sale,njena mjka mi prilazi,podize nogu i skida mi carape! Da li je jos neko imao slicno iskustvo ili sam je kuca moje drugarice jedina sa tim pravilom? Zove me da idem kod nje ponovo,a posto zivi van grada ne cima mi se pre svega zbog tog glupog pravila kod njih zbog kog se nisam osecala ni malo prijatno tamo.

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
« Odgovor #45 poslato: 16:50:25, 26.Sep.2013. »
Meni nije jasno, da li i oni idu bosi ili to vazi samo za goste?  ;D
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #46 poslato: 22:53:16, 26.Sep.2013. »
Da li je neko ikada naisao na kucu u kojoj se izuvaju i carape? Ja jesam proletos,kod svoje skolske drugarice u kuci.Inace ne volim da se izuvam,ali sam uradila to kada je zatrazila i nakon sto smo sele u sobu,njena majka ulazi i pita zasto se nisam izula,a na moju konstataciju da jesam drugarica mi ladno kaze da se kod njih skidaju i carape.Posle blagog soka koji sam dozivela dok sam pokusala da se snadjem sa pitanjem i pokusam da razjasnim da li se sale,njena mjka mi prilazi,podize nogu i skida mi carape! Da li je jos neko imao slicno iskustvo ili sam je kuca moje drugarice jedina sa tim pravilom? Zove me da idem kod nje ponovo,a posto zivi van grada ne cima mi se pre svega zbog tog glupog pravila kod njih zbog kog se nisam osecala ni malo prijatno tamo.

Da li je pomirisala tvoje carape?  ;D

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #47 poslato: 23:02:48, 26.Sep.2013. »
A da drugi put odes bez carapica ,da olaksas sebi  ;D

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #48 poslato: 23:04:56, 26.Sep.2013. »
Ako joj nije vratila na kraju carape, stvarno je pokvarena  :157:

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #49 poslato: 23:06:25, 26.Sep.2013. »
 :smehotres:

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000