0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Naravno, kultura obuhvata cjelokupno ljudsko znanje i načine ponašanja
kao je teško pričati sa uskogrudim ljudima o bilo čemu.
mnogo mi je žao, ali eto
'aj uživajte , stvarno to mislim,i izuvajte se obavezno, u suprotnom ćete biti nekulturni
ne razumem, zašto ljudima ne dopuštate da im sve, pa i izuvanje, bude stvar izbora.....banalizujem, možda uopšte nemaju tepihe, ili imaju jeftine etisone i ne žele da robuju glupostimared, zapravo ono što vi podrazumevate pod tim, uvodite u sopstvenoj kući i životu.......niko vas ne tera na suprotnoja, prva u kući imam tepihe, izuvaju se uglavnom svi, ja uvek, zato što ih održavam, ali i dalje ne mislim da je to najbolje rešenje
Opet ja Svako ima pravo na svoje misljenje. I taj red o kome svi govorimo je kada nekome ides u goste i kakvo je pravilo u nasoj kuci. Kada pricamo o kulturi i nacinu ponasanja sasvim je u redu da se izujete jer mozda taj neko praktikuje to u kuci. Prosto je bezobzirnost uci kod nekog obuven i da taj neko posle nas treba da cisti i sredjuje jer je nama bilo tesko da se izujemo.Ako kod nekog svi idu obuveni i taj neko naglasi da i mi treba tako da udjemo je druga stvar.Nije tesko biti fin
Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.
Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.