hvala 
e sad jedino mi nije jasno iz odgovora da li bi trebalo da dipl odložim i da nastavim da ulažem u praksu, koja mi je bitna ali i ovo bih da dam jer ima skoro dvije god od kako sam dala ispite i nisam odradila dipl pošto jer to jeste ubiranje plodova i tačka na i, ako sam dobro ispratila..uvijek sam imala sreće za sitne stvari ostalo bez velikog strpljenja, poštenog rada ne baš..pita se, to je mala firma, čini mi se da se nisam oslonila ni na kakve pretpostavke, bar do sad..
osim ako niste mislili na datum koji je tačan jer do tada traje pripravnički a potrebno je da ne ispoštujem ugovor baaaš da bi bio raskinut.
hvala još jednom 
Najbolje bi bilo kada biste mogli i jedno i drugo... svaki vid ulaganja u karijeru je sada podrzan tako da je malo i na vama da odlucite. Koliko bude bila zrela vasa odluka toliko ocekujte da budete nagradjeni.
Prve rezultate od ulaganja biste trebali da ocekujete krajem 2014. i pocetkom 2015. Ukoliko sada ne budete odgovorni i ozbiljni sa karijerom ocekujte da cete tada to sve morati da nadoknadite.
Mogu li i ja da vas zamolim da malo pogledate za ovu godinu sta ce mi se desavati. 
Valjda ce biti dosta promena, pa me zanima i vase misljenje ako moze. 
Natalna je u potpisu 
Mislila sam vise na poslovnom podrucju, dali ce zavrsiti jednom vise fakultet. Na emotivnom polju ce valjda biti zakomplikovano.
Vama nije bas lako da se usresredite jer cesto dozivljavate emotivna i ljubavna desavanja koja vas povucu i ne daju vam da budete disciplinovani kada su u pitanju studije. Razlog tome su naglasene emocije.
Sto se vas tice potrebno je da se trudite koliko je moguce, a kako budete emotivno zreliji vama ce biti lakse da se organizujete.
Trebalo bi da ste iz prve dobro krenuli a da je kasnije naišao period koji vas je "izbacio iz koloseka" i sada se još uvek oporavljate od toga. Pokušajte da napravite prioritete, da znate sta je najbitnije. Napravite plan i pokušajte da ga se pridržavate.
Imate potencijal za ucenje i sticanje znanja tako da je potrebno da se samo dobro organizujete i disciplnujete i verujte rezultati nece izostati.
Red za dalju analizu natalne karte izgleda ovako:
univerzums
Alicia
bielenda