Natalna karta - besplatno

• Odgovora: 133
Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Natalna karta - besplatno
« Odgovor #100 poslato: 19:21:46, 14.Jul.2013. »
nadam se da ce tim foruma i meni pogledati u n.kartu...zanima me ljubav....poslednju vezu sam imala od 2003 pa do negde 2011 god...i posle toga nikako da se skrasim,ne znam sta hocu ???

Vi se teško zaljubljujete, ali kada to učinite ta ljubav može da traje jako dugo.
Zbog stelijuma u prvoj kući možemo da kažemo da ste jako okrenuti ka sebi i potrebno vam je dosta napora kako biste se usaglasili sa partnerom.

Na neobičan način pristupate uživanju i ljubavnom životu. Imate neki svoj poseban sistem vrednosti ko može da vam se zasvidi i njega se strogo pridržavate. Da bi se kod vas aktiviralo peto polje ljubavi potrebno je da taj vaš momak bude, inteligentan, zanimljiv, duhovit, a ujedno pokrene kod vas lavinu emocija. Ne želite monoton odnos i vezu jer onda nemate ni volje da se trudite.

Naglašena pozitivna energija za započinjanje emotivne veze biće za nekih godinu dana tj od juna 2014. do 2015.

Red za dalju analizu natalne karte izgleda ovako:
Alicia
bielenda

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #102 poslato: 20:00:39, 15.Jul.2013. »
Na sta trebam posebnu paznju obratiti sljedece godine? :)
U periodu od novembra 2013. do novembra 2014. potrebno je da se spremite za period kada ce emocije i ljubav biti naglaseni.
Vrlo je verovatno da cete prema nekom u isto vreme osecati simpatiju i antipatiju. Svakako seksualna energija ce biti jako naglasena.
Interesantno da cete jednom osobom biti opcinjeni jer ce on da ispuni mnoge kriterijume koji pre njega nisu.

Uopsteni savet bi glasio da promenite neke svoje principe u ljubavi ili bar pokusate da ih menjate. Koliko ce nailaziti partneri koji imaju jak ego vi toliko zelite da dokazete da ego u ljubavi ne moze da postoji. Slicna siutacija je i to sto ste i ponekad sebicni u ljubavnoj prici, niste spremni za kompromis jer mislite da on rusi vasu licnost. Lekcija se sastoji u tome da uskladite dominaciju, sopstveni interes i zelje partnera...

bielenda
Fifi
  - uslov jos nije ispunjen

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
  • Pol: Žensko
« Odgovor #103 poslato: 22:28:36, 20.Jul.2013. »
Ustvari ...zanemarite moju poruku iznad ove i neka pitanje bude vezano za ljubav ...šta će biti ? samac sam   :zaljubljena:  :157:

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #104 poslato: 19:03:21, 24.Jul.2013. »
Moje pitanje glasi: Kada ću upoznati svog budućeg supruga i započeti vezu koja će završiti brakom?  :)

Poštovana,

Odgovor na to pitanje bi zahtevao da znamo i natalnu poziciju ljudi iz vašeg okruženja, a i ljude sa kojima stupate u kontakt kao potencijale muškarce što morate priznati ne bi bio lak posao!

Astrologija pruža odgovore na pitanja kada treba dati sve od sebe, kada treba iskoristiti povoljnu priliku...
Tako da od nas možete dobiti samo savet kada treba da se potrudite da do toga dodje.

U ovom periodu vi zračite pozitivnom energijom, a i sa partnerima možete da ostvarite bolji odnos.
Taj povoljan period je aktuelan od maja meseca i sve do zime. U ovom periodu iako ćete vezama i ljubavi da pristupate bojažljivo sve što započnete ima izgleda da traje. Obratite pažnju na partnere koji mogu da vam pruže dugotrajnu ljubav i podršku, a ne kratkotrajno zadovoljstvo.
Moguće da ćete morati da se odreknete nečega kako bi ta veza sada uspela.

Fifi

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #105 poslato: 19:27:28, 24.Jul.2013. »
Hvala puno!  :flowers:
Sad, ne znam čega bi to trebala da se odreknem zarad opstanka buduće veze?  (*o*)
Inače, trenutno kao da prolazim kroz neku fazu katarze i nedešavanja na ljubavnom planu, nula, valjda je to zatišje pred buru.  :)

*

Van mreže ivaiva

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #106 poslato: 21:26:37, 24.Jul.2013. »
Da li bi neko mogao da pogleda moju natalnu kartu 24.8.1977 u 17:20 beograd

zanima me upoznavanje partnera, opis, brak, deca?
pozdrav svima :)
« Najnovija izmena:: 14:40:41, 25.Jul.2013. Founder »

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #107 poslato: 00:10:39, 25.Jul.2013. »
bielenda, isto sam i ja kod sebe pomislila "zatisje pred buru", posto i kod mene apsolutno mi se niko trenutno svida. Ima zainteresovanih, ali dzaba kad ja nisam. Mozda promijenim se kad naide taj. Svjesna sam da je do mene...

Hvala Carobnjace...  (kiss3) (da nisi ti taj, ima dana kad me poprilicno ljudis... :p)

ivaiva, prositaj prvi post teme. :flowers:
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Lana22

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #108 poslato: 23:29:02, 29.Jul.2013. »
Lijep pozdrav,
Zanimaju me konkretno događanja na ljubavnom planu. Kada bi u skorije vrijeme mogla stupiti u ljubavni odnos?
Hvala lijepa. evo i karte  :) Zadnja veza je završila u trećem mjesecu 2013. godine a započela u osmom mjesecu 2012.
http://i36.tinypic.com/6p45zk.jpg

*

Van mreže Džudi

• **
  • 212
  • 10
« Odgovor #109 poslato: 14:10:52, 30.Jul.2013. »
Ja bih volela da pročitam svoju natalnu kartu.

26.07.1972. čas rođenja 0.20, Beograd, Savski Venac
Život je sastavljen od dana za plakanje i od dana za smejanje...

Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000