Natalna karta - besplatno

• Odgovora: 133
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Natalna karta - besplatno
« Odgovor #70 poslato: 16:42:47, 08.Dec.2012. »
Prezadovoljna sam  :D

Sto se tice rasipanja energije,primjecujem da sa godinama ucim da je kanalisem,vjerovatno za koju godinu(mozda kad me Sade sati prevaspitaju  ;D) necu vise imati problem sa time.
Istina je i ovo za autoritete,generalno imam problem sa njima.Ako primjetim da osoba nema dovljno cvrstu ruku ili ne odradjuje najolje ono u cijem je domenu meni autoritet,prestajem da je postujem u tom smislu.
Vjerovatno to zaista proizilazi iz te sumnje u sopstvene snage,koja je podsvjesno prisutna kod mene.
Emocije su moj najveci problem.Mnogo me zbunjuju,kako moje,tako i one drugih ljudi.
Mislim da sam tu napravila balans sa izborom zanimanja i hobija,jer sam se bas posvetila proucavanju tih sitnih niti kod covjeka.Samo mi je,etotesko da postavim tu granicu u davanju emocija..
Na impulsivnosti tek treba da radim  ;D

Ako su to moje najistaknutije mane,onda sam ja i vise nego zadovoljna  ;D
Zahvaljujem se na posvecenom vremenu  :daisy:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #71 poslato: 18:52:55, 26.Dec.2012. »
Evo i moje,ako neko vidi nesto zanimljivo da mi kaze,bilo bi lepo!  ;D

Par zanimljivih stvari...
U toku prosle godine vi ste zapoceli nesto novo u svojoj karijeri, iako je taj vas izbor delovao daleko usudili ste se. Sada je potrebno da budete vredni i ambiciozni da tu svoju ideju izgurate do kraja. Verovatno ste bili nesigurni sto se tice vase karijere odnosno izbora zanimanja pa ce sa vremena na vreme da vam se pojavljuju trenuci preispitivanje buducnosti. Ipak, vas ceka jedna veca promena na planu karijere nakon 2020. godine kada cete jos snaznije da utvrdite svoj pravac ka uspehu.

U vama se bore dve kontra energije...  velika, velika osetljivost, emotivnost i sa druge strane skrtost u emocijama, trenuci gasenja emocija zbog nepoverenja, odricanje od osecanja itd. I jedno i drugo su dve krajnosti koje su na neki nacin nepotrebne, potrebno je tu da pronadjete ravnotezu i balans koliko je moguce.
Obozavate tajno, neistrazeno, mocno...  seks, okultizam, nasledstvo...
Zudite za dubokim emotivnim vezivanjem iako se na neki nacin toga plasite, ali sta je tu je.

Vase veze odlikuje jak libido, jaka potreba za ljubavlju i emocijama, kao i potreba da uskladjujete odnos sa partnerom.

*

Van mreže Ivana147

• *
  • 2
  • 0
  • Moc je u nama!
« Odgovor #72 poslato: 16:45:59, 28.Dec.2012. »
pozdrav svima! Ja sam se tek sad registrovala ovde  :(
jer jos uvek vazi ponuda za besplatno tumacenej natala?  (*o*)
ako da,  zanima me moje buduce zanimanje i da li ce mi se mozda poboljsati finansijska situacija kasnije? i.. ma zanima mene sve ukratko i ljubav i deca i muz , samo ne znam koliko pitanja moze da se postavi xD
 ;D

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #73 poslato: 17:59:25, 28.Dec.2012. »
pozdrav svima! Ja sam se tek sad registrovala ovde  :(
jer jos uvek vazi ponuda za besplatno tumacenej natala?  (*o*)
ako da,  zanima me moje buduce zanimanje i da li ce mi se mozda poboljsati finansijska situacija kasnije? i.. ma zanima mene sve ukratko i ljubav i deca i muz , samo ne znam koliko pitanja moze da se postavi xD
 ;D
Pozdrav i vama.

Kao sto vidite tema je aktuelna.
Preduslov da bismo analizirali vasu kartu je da budete aktivni (napisete minimum 150 poruka) na forumu.
Nakon toga jedno pitanje mozete da postavite.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #74 poslato: 09:52:07, 30.Dec.2012. »
Hvala :D
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #75 poslato: 17:43:37, 10.Feb.2013. »
Evo i mene :) Voljela bih neshto uopshteno ali ipak u ovom periodu su mi fax i posao nekako prioritet pa me zanima kako su mi naklonjene zvjezdice na tom polju? 

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #76 poslato: 01:28:02, 15.Feb.2013. »
Mogu li i ja da vas zamolim da malo pogledate za ovu godinu sta ce mi se desavati. :flowers:
Valjda ce biti dosta promena, pa me zanima i vase misljenje ako moze.  :-*
Natalna je u potpisu :)

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #77 poslato: 23:33:09, 12.Mar.2013. »
Mene interesuje kakva mi je ova godina za posao, odradjujem pripravnicki od 15. januara (oko 11h sam potpisala ugovor), e sad tu sam do 15 oktobra definitivno, ima li sanse da ostanem i kakvi su mi aspekti od jula do septembra jer bih da polazem diplomski rad sa specijalistckih studija, koji vise od godinu dana vucem (ovdje je bachelor 3 godine, a ovo je sa te plus jedan- cetvrte)? Prva je moja natalna karta a druga direktora u firmi u kojoj radim pa ako sta znaci inace njegovo vrijeme nije tacno, unijela sam podne.. kada budete raspolozeni, stajem u red :P :-[

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #78 poslato: 09:57:56, 13.Mar.2013. »
Nazalost, ne razumijem se u astrologiju.Ali rekla bih da sve ukazuje na to da ce ovo biti dobra godina za tebe, odradjujesh pripravnichki na 4toj si godini. Ne znam nikog koje pao diplomski rad tako da opushteno na tom polju.

P.S. Izvini, shto uleceh sa ovom "neastroloshkom" konstatacijom ali sam morala prokomentarisati.  :flowers:

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #79 poslato: 17:26:42, 23.Mar.2013. »
Evo i mene :) Voljela bih neshto uopshteno ali ipak u ovom periodu su mi fax i posao nekako prioritet pa me zanima kako su mi naklonjene zvjezdice na tom polju? 
Iza vas je jedan težak emotivni period čije su posledice još uvek prisutne...
Kad je reč o studijama kod vas su često prisutni prekidi vezano za spremanje ispita, ali imate velike kapaciteta za studije što znači da morate raditi na motivaciji. U početku ste bili ambiciozniji kada su u pitanju ispiti, vremenom se nešto promenilo što se tiče vašeg odnosa prema radu, zbog posla ili radnih navika i sada nema tog kontinuiteta sa početka studija. Ukoliko uspete da se izborite sa radnim navikama brzo ćete doći do diplome. Trenutno je neki period kada morate malo više da zapnete, možda malo više da se trudite...

Poslovna situacija nije sjajna, mnogo je bilo bolje pre godinu dana. Bilo je više prilika i više protekcija za uspeh. Dosta planova, a nekako kao da trud izostaje. Ne znam da li ste zaposleni ili niste, u svakom slučaju nemate razloga za veliku brigu jer se uvek smenjuju periodi sa preprekama i periodi sa protekcijama.

Ivana nema uslov, a to važi i za Alegru koja će morati malo više da se aktivira.
« Najnovija izmena:: 17:29:19, 23.Mar.2013. Tim foruma »

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000