Natalna karta - besplatno

• Odgovora: 133
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže klaudija

• *
  • 5
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Natalna karta - besplatno
« Odgovor #60 poslato: 20:08:22, 15.Okt.2012. »
jel moze meni neko da ukratko kaze nesto za ljubav,brak..

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #61 poslato: 20:32:43, 15.Okt.2012. »
Klaudija, ovo je tema za aktivne članove.
Kada se malo aktivirate na forumu što se tiče diskusija možete da se obratite za analizu.

*

Van mreže klaudija

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #62 poslato: 00:27:20, 16.Okt.2012. »
Klaudija, ovo je tema za aktivne članove.
Kada se malo aktivirate na forumu što se tiče diskusija možete da se obratite za analizu.

ok hvala svakako :)

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #63 poslato: 11:21:51, 19.Okt.2012. »
Cekam ja i dalje natalnu moju :))))
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #64 poslato: 16:18:22, 31.Okt.2012. »
Stipsica i Haotična još uvek nisu aktivni članovi pa ih preskačemo.

Čarobni jel može i za mene neka uopštena analiza?  :) Evo podataka: 4.7.1986, Niš, 17:40h
Marina ti si rodjena u znaku Raka sa podznakom u Strelcu sto govori da si ti osoba sa duplim i kontradiktornim obelezjima. Rak vodeni znak, emotivan, sa naglasenim porodicnim osobinama, voli tradiciju i humanost uglavnom deli sa svojim najblizima Strelac, vatreni znak koji zeli da siri svoje vidike, menja ustaljeno, otvorenog duha, smatra da je obrazovanje i zivotni smisao iznad svega, pomaze svakom…
Iz ovog se vidi da su tu suprostavljene osobine pa cak I da se one nekad preplicu…

Iz prve ti delujes kao osoba koja je jako originalna pa u svom okruzenju ostavljas snazan utisak. Spremna si da menjas sebe I prihvatis neku novu zivotnu ideologiju jer je tvoj cilj da u poslu, ljubavi i licnim odnosima pruzis mnogo i na neki nacin dokazes sebe, svoj vrednosni sistem..   Hirovita si u odnosima sa drugim ljudima, a kada ta napetost dostigne odredjeni nivo spremna si da se odreknes emocija i prekines odnos jer nisi od onih koji trpe. U svom poslu trebala bi da dobijes jednu od vodecih pozicija…
Vredna si, radna I dobro se koncetrises na ono sto treba da uradis.

Svoj visak energije iskazujes u trosenju zaradjenog novca, pa je to mozda i tovj mali porok  :roll:

Ti si od onih osoba koje mogu iz prijateljstva da se zaljube ili mozda posle avanture zapocnu dugu vezu…  Odlucna si u ljubavi. Svojim vezama pristupas isuvise emotivno, zelis da iskazes svoj identitet a ujedno emocija mora biti I obicno biras sebi partnere koji su veseli, duhoviti, ali pre svega emotivni.

Nesvesno postoje kocnice koje cine da budes jako rezervisana za mnoge svoje postupke i svakodnevno delanje. Svakako ti znas svoje mane, negde se menjas, a ono sto ne menjas ti odlicno prikrivas.  :smesko:

Red za dalju analizu natalne karte izgleda ovako:

Ouroboros
andji123
Elena91
mrva
Zagorakis86
Dada69
PantaRei92
klaudija

* Imena koja nisu podebljana i podvucena još uvek nisu ispunila uslov za tumačenje.

Izvinjavam se sto malo kasnimo sa analizama, ali cemo se potruditi da se na dalje ne ceka vise od 10 dana na analizu. Hvala na razumevanju.  :namigivanje:

*

Van mreže Marina

• 1 544
  • 7
« Odgovor #65 poslato: 17:27:33, 31.Okt.2012. »
Hvala puno Čarobni  :)

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #66 poslato: 18:04:49, 31.Okt.2012. »
Nema nema na tom spisku  :o :(  Ni s crtom ni bez crte  :p 

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #67 poslato: 22:55:44, 01.Nov.2012. »
Nema nema na tom spisku  :o :(  Ni s crtom ni bez crte  :p 

Od pocetka sam pregledao temu i nisam video vase pitanje astrolozima pa verovatno zbog toga niste na spisku za analizu.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #68 poslato: 09:54:51, 09.Nov.2012. »
Sta si ti charobnjak u horoskopu?
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže TF 2008

Urednički tim
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #69 poslato: 17:00:56, 07.Dec.2012. »
Sto se tice natala,voljela bih da mi kazes uopsteno,i da mi akcentujes ono najproblematicnije,sa mojim manama.Pa kada stignes,posto vidim da ti je frka,jer nas je dosta  ;)

Vi ste jedna jako ambiciozna osoba, spremni ste da trpite, spremni ste da se zrtvujete, da upotrebite svu svoju snagu da dodjete do uspeha i cilja. Imate ogromnu kolicinu energije koju morate da kanalisete u konkretne projekte i da je koncetrisete u ono sto zelite da ostvarite. Ne biste smeli da je rasipate...

Jedna od mana je to sto ste spremni da prodjete kroz najteze do uspeha, ali uvidjate propuste i slabosti autoriteta sto vas navodi da pokusate da ponistavate njegovu snagu iako kakav takav je morate da ispostujete njegovo mesto jer je on bas motivacija da se trudite i budete jos bolji i uspesniji. Izvor tog problemcica lezi u tome sto malo sumnjate u svoju snagu i svoj ego verovatno zbog nekih teskoca sa autoritetom iz porodice ili rodnog kraja...

Emocije su za vas velika engima koju ne mozete ni sami da resite pa vam preporucujem da ucite o osecanjima drugih, o empatiji, da vidite sta oni misle i time lakse pronadjete balans. Da uvidite gde je granica u davanju emocija, da ne radite ono sto bi povredilo druge ili da dozvolite pristup vasim emocijama onim ljudima koji to zasluzuju i na vreme postavite granice prema onima koji to ne zasluzuju...

Impulsivnost svedite na minimum, tri puta razmislite pre nego sto nesto kazete ili uradite. Vodite se onom "strpljen spasen".

Red za dalju analizu natalne karte izgleda ovako:

PantaRei92
klaudija

* One clanove koje smo preskocili nisu imali dovoljan broj poruka tj nisu bili dovoljno aktivni.

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000