Ćao

moje pitanje je vezano za ljubav ...imal nekih naglasaka u Natalu da ću kojim slučajem da budem sa jednim Taksistom AAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAH eto vidite na šta me je muka naterala , na to da moram da smaram ljude sa ovako banalnim pitanjem

(do sada nisam imala nikada partnera jer smatram da je manja briga kad si sam ...i već neki perjod mi se sviđa taj Taksista xDDD,i ako znam da ja njemu ne mogu da se svidi nikako jer smo dva različita sveta ali eto da vidim možda Natal kaže drugačije hiihihi..inače ne mora ništa ni da se desi ..inovativna sam dovoljno da mogu o njemu da razmišljam danima,mesecima,godinama bez da se išta desi xD

)

Elem ,znam da moram da budem aktivna i da imam minimum 150 poruka ...i nemam pojma gde da utrošim tolike poruke ..da kuckan,tipkam kako god neke gluposti na nečije postove ,samo da bi moja aktivnost rasla i ne želim .... Ali dobro ako Čarobni ne želi zbog toga (što nemam 150poruka) da mi odgovori na moje postavljeno pitanje,onda ću morati da budem primorana i da idem unakolo po forumu i da laprdam gluposti