Natalna karta - besplatno

• Odgovora: 133
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Natalna karta - besplatno
« Odgovor #20 poslato: 15:26:56, 14.Mar.2012. »
Moguće da ste slični.
Što se tiče opisa on je validan pitanjima koje postavljate. Ako neko ne navede šta studira, šta radi ili šta ga konkretno muči odgovori i liče jedan na drugi i u svakom neko može da se pronađe...  to nije ništa novo.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #21 poslato: 08:04:10, 16.Mar.2012. »
Hvala Carobni!
nemam nista da dodam,sve si bas lepo rekao ;) vecinu stvari smo vec tokom chata na forumu pretresli..
e sad,tesko meni sa mnom ;)
sto se meseca tice,dam mu malo oduska ali posle mi se to obije o glavu,pa ga proklinjem..jer ne moze se biti i boem i umetnik i slediti moju misiju,mozda nekad i nadjem balans
hvala jos jednom!
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #22 poslato: 18:41:28, 16.Mar.2012. »
Mesec je simbolika duše i psihe, a svi znamo da oni ne smeju da trpe jer sve to može da se vrati.
Nemoguće je da uvek izbegavaš "udarce", moraš da naučiš i da primaš "udarce" jer ćeš tada biti pravi "borac".  8)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #23 poslato: 07:02:47, 17.Mar.2012. »
tacno! ;)
nekako mi je taj moj mesec pod kontrolom,da tako kazem,emocije su mi uzas ali zivim s tim..vise mi smeta i u sve se mesa ma90pl aspekt i me180sa,to me cini mi se vise koci 
bas si lepo rekao da cu konstantno morati da radim na sebi,da se menjam,to je u sustini dobro za svakoga,nikad se ne treba ucauriti..
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #24 poslato: 00:03:51, 21.Mar.2012. »
Nikola, spoj si dva podjednako neizražena, veoma talentovana, ali nesigurna, malo sigurna u sebe i psihološki slaba znaka... praktičan, bistar Blizanac, s jedne strane, i snažne osećajnosti, instinktivnosti od strane Riba.
Rekao bih da si jako usmeren na prijateljstva i na neki način kao da tu najviše ulažeš energiju...  karakteristično je da ćeš se sresti sa "prijateljima" (ne svim) koji ti na neki način ne žele dobro, žele da ti podmetnu, obmanu pa i da te navedu na pogrešan put. Moguće da se tako nešto dešavalo pri kraju 2010. ili u toku 2011. godine. Iako te prijateljske odnose idealizuješ ne bih ti preporučio da neke od njih posmatraš ružičastim naočarima i zanemaruješ ono što se dešava.
Kad smo već kod podrške...  osloni se na svoj dom i neki autoritet iz kuće. Kuća i sigurnost porodice je osnovna stvar u tvom životu. Sigurno porodično okruženje je ključ za uspeh u tvojoj karijeri.

Što se tiče planova rekao bih da su oni tvoja slaba tačka. Moguće da nema jasnih planova.

Edukacija... 
Imaš sposobnost da prodreš u srž saznanja one nauke koja bude tvoj predmet interesovanja.
Verovatno da ćeš do kraja 2014. shvatiti šta to sve tebe interesuje. Mogući su neki prelomni trenuci na studijama, drugačiji vid studiranja ili čak upisivanje još jednog fakulteta.

Što se tiče interesovanja...  kriminalistika, psihologija, ekonomija, prava, trgovina, hemija, gluma, filozofija, tehnika, medicina..   ali ovo je previše uopšteno...
Zainteresovan si da posetiš zemlje i krajeve sa posebnom kulturom, tradicijom i filozofijom, možda zemlje koje su na neki način van okvira civilizacije ili opasne krajeve.

O zdravlju pričamo samo kad neko ima problem pa ako imaš reci pa ćemo naknadno da zavirimo.

Emotivni život je posebna priča. Moguće da je krenula neka veza ili odnos otprilike pre godinu dana.
Dok ima ljubavi, poštovanja i privlačnosti imaš i volju kada toga nema spreman si da prekineš. Na emocijama si malo škrt, ali kada su u pitanju veće ljubavi ne štedi ih. Trenutno je neki period emotivnog sazrevanja ali tek nakon 3 godina ćeš tačno znati šta želiš na tom planu....  tako da ti je moja preporuka da se do tada ne ženiš   :smesko:   Jednostavno, dosta ćeš do tada da se promeniš.

Može tu još dosta toga da se kaže, ovo je nešto kratko.  :smesko:

*

Van mreže Nightmaster

• **
  • 437
  • 3
« Odgovor #25 poslato: 10:26:30, 21.Mar.2012. »
O, hvala, hvala :)

Generalno, pogodio si većinu stvari, da ne kažem sve!  ;) Prava i hemija me ne zanimaju od ovih nauka koje si spomenuo inače. :)
Što se zdravlja tiče nikad do sad nisam imao zdravstvenih problema. U poslednjim 2 meseca mučim muku kao da imam 70 godina, a dvadesetogodišnjak sam. Navukao sam mononukleozu, što i nije tako strašno, ali pored toga krenuli su skokovi visokog pritiska, ničim izazvani. Vučem se po lekarima već duže vreme i svi rezultati su odlični, nema srčanih problema, išao kod pulmologa, nefrologa, kardiologa, infektologa... A pritisak povremeno skoči i dalje i to do 160, što nikako nije uobičajeno za moje godine.  :-\

Ženidbu ne planiram još, a u vezi sam nekih 8 meseci, tako da si u pravu sve to što si rekao. :)
It's better to burn out, than to fade away...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #26 poslato: 12:31:44, 21.Mar.2012. »
Kažem, morala bi podrobnija analiza da se uradi da se vidi okvir tvojih interesovanja jer je ovo bilo čisto protrčavanje kroz kartu. Ipak je cela naša ličnost u toj karti.
Druga stvar je da ja smatram da analiza karte treba da bude razgovor i dijalog jer jedino tako možemo da budemo potpuno precizni. I ovo je dosta, obzirom na informacije koje posedujem o tvom životu.

Gledano kroz natalnu kartu...  možda zvuči kao fraza, ali reklo bi se da to sve potiče sa psihološke strane i da odatle ide taj pritisak. Verovatno "sukob energija", sukob želja i mogućnosti vezano za obaveze, posao i fakultet. Moguće da bi hteo da se posvetiš edukaciji mnogo dublje, a kao da mogućnost i okolnosti ti to ne dozvoljavaju. Radio bi ono gde si prodro u srž nauke, a pitanje koliko je to moguće sa brzim tempom života. Moguće da je potrebno da se prilagodiš i stvoriš sebi jedan ambijent gde ćeš da radiš i postepeno sebe usavršavaš. Vreme i okolnosti su faktori koje ne možeš da promeniš. Gledaj da nekako to amortizuješ.

Što se tiče mononukleoze, ne znam kada je to sve počelo, ali gledaj da to dobro zalečiš i da se ne vrši prolongiranje problema vezanih za to.

« Odgovor #27 poslato: 02:15:14, 30.Mar.2012. »
Super je tema  (e*e)

Gde mogu da nadjem nesto o ukljestenom znaku?  ::)

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #29 poslato: 14:20:19, 31.Mar.2012. »
Gde mogu da nadjem nesto o ukljestenom znaku?  ::)
Molim vas, koristite pretragu foruma.

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000