1.karijera,koliko visoko mogu da doguram i kako?
2.koga da se cuvam,slabe tacke?
3.kako da izvucem sve svoje potencijale i da smanjim sukob sa samim sobom?
ovo je sve jedno pitanje,samo sortirano radi preglednosti
Plutonac, najveći neprijatelj si sam sebi. Koliko možeš sam sebe da gurneš na dno, niko drugi ne može.
Ti si taj koji sam sebe obara na ispitu, ti si taj koji sam sebe koči u karijeri iz straha da li je to ono što se traži, ti si taj koji može jednim potezom da zavede ili pak da za tren ugasi i veliku ljubav...
Tražiš savršenije i bolje izdanje sebe i svoje ličnosti. Odustaješ jer to nije 100% onako kako si zamislio, kočiš jer misliš da bi te u nastavku čekalo veće razočarenje i veća patnja. I sad se sigurno pitaš jesi li u pravu?
Ako je to tvoja priroda onda jesi jer pitanje je koliko možeš da je promeniš, a ako nije to tvoja priroda onda nisi svestan koliko gubiš na iskustvu. Na greškama se uči najbolje i najbrže napreduje, rađaju se bolja i savršenija izdanja nas samih i da ne pričam koliko to utiče na druge segmente života.
Sve ovo u karti deluje kao da je potrebno da dosta kroz život evoluiraš, da menjaš sebe...
Neuspeh, greška i poraz nije i kraj.
Ne bih imao primedbu na tvoju posvećenost već na način rada... mislim da ti radu pristupaš "sve odjednom ili ništa". Spreman si da se posvetiš nečemu kao "manijak", tako da uspeh nece izostati. Savet je da se to dovede u ravnotežu. Znači kontinuiran rad, ali u manjoj meri. Dati odušak emocijama i zadovoljstvima tj ne okupirati sebe u potpunosti za jednu stvar.
Astrološki savet bi bio: neka Pluton spusti malo taj gard, pa i neka dobije neki udarac jer je Mesec isuviše nežan da će dugo izdržati Plutonovu disciplinu.