Tranzit Saturna

• Odgovora: 290
Stranice: « 1 ... 19 20 21 22 23 ... 30 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ZzZz

• *
  • 81
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Saturna
« Odgovor #200 poslato: 18:47:28, 30.Sep.2011. »

Da okrenemo malo na salu... mozda vise volis da na jednom casu naucis sve lekcije pa su se zato svi vladari zgurali na jednom mestu  :eusa_shifty:

..ahahaha Čar bezobrazniče  :lol: :vestica:

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #201 poslato: 21:42:11, 30.Sep.2011. »
A gde je optmizam?  :namigivanje:

Da okrenemo malo na salu... mozda vise volis da na jednom casu naucis sve lekcije pa su se zato svi vladari zgurali na jednom mestu  :eusa_shifty:
Optimizam me napusti s vremena na vreme (opet: Saturn u VIII - nista cudno) ali se brzo vrati, sreca moja.
Da, sve lekcije u isto vreme - kao pravi, nestrpljivi Ovan ;)

*

Van mreže nita

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #202 poslato: 12:44:48, 07.Okt.2011. »
Pozdrav kolegama astrolozima! :)

Ocrnjeni Saturn ne mora donijeti samo lose stvari. Ne uvijek. Pregledala sam temu, i vidim (negdje u masi postova :)) tumacenje tranzitnog SA na natalne planete, pa mi se cini da je pretjerano izjednaciti negativan aspekt sa konjukcijom. Takodjer je pretjerano reci da je uvijek i na svakom mjestu ogranicavajuci, zao i naopak. Ok, nece donijeti ekspanziju, ne na Jupiterov nacin, ali zna da pokrene stvari na bolje, kaze mi iskustvo. Recimo konjukcija sa natalnim Suncem ili Saturnom se ponekad tumaci krajnje pozitivno. Sporo, sigurno, malim koracima, ali sa pozitivnim krajnjim ishodom. Sve to, naravno, ako ne potkaci nekim kvadratom nesto drugo. Opet se vracamo na pricu da je natal osnova svega, tako da ako je planeta preko koje prelazi tranzitni SA u natalu u izazovnim aspektima, oni ce se aktivirati...
Ali nije uvijek negativno. Pustite me da vjerujem! :)
Ovih dana ce mi pregaziti Veneru u drugoj, potom Sunce i Saturn, ubrzo poslije Pluton, a onda r'n'r u aprilu retrogradno. Vec 2-3 godine zivim u strahu od tog gazenja, jer mi je prije nekoliko godina okrenuo zivot naopako kad je sjeo na podznak. Sa stelijem u drugoj, izludila sam cekajuci sta ce se desiti. Jos koji dan... Pa jos u solaru 11/12 mi uredno sjedi na nat. Veneri...

Natal je u att.
Ako neko ima vremena, bilo bi divno da pogleda i da neko (bilo kakvo! :)) misljenje. Ja odustajem. Mogu samo da cekam, ne usudjujem se razmisljati dalje... :(

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
  • Pol: Muško
« Odgovor #203 poslato: 13:33:52, 09.Okt.2011. »
Pozdrav kolegama astrolozima! :)

Ocrnjeni Saturn ne mora donijeti samo lose stvari. Ne uvijek. Pregledala sam temu, i vidim (negdje u masi postova :)) tumacenje tranzitnog SA na natalne planete, pa mi se cini da je pretjerano izjednaciti negativan aspekt sa konjukcijom. Takodjer je pretjerano reci da je uvijek i na svakom mjestu ogranicavajuci, zao i naopak. Ok, nece donijeti ekspanziju, ne na Jupiterov nacin, ali zna da pokrene stvari na bolje, kaze mi iskustvo. Recimo konjukcija sa natalnim Suncem ili Saturnom se ponekad tumaci krajnje pozitivno. Sporo, sigurno, malim koracima, ali sa pozitivnim krajnjim ishodom. Sve to, naravno, ako ne potkaci nekim kvadratom nesto drugo. Opet se vracamo na pricu da je natal osnova svega, tako da ako je planeta preko koje prelazi tranzitni SA u natalu u izazovnim aspektima, oni ce se aktivirati...
Ali nije uvijek negativno. Pustite me da vjerujem! :)
Ovih dana ce mi pregaziti Veneru u drugoj, potom Sunce i Saturn, ubrzo poslije Pluton, a onda r'n'r u aprilu retrogradno. Vec 2-3 godine zivim u strahu od tog gazenja, jer mi je prije nekoliko godina okrenuo zivot naopako kad je sjeo na podznak. Sa stelijem u drugoj, izludila sam cekajuci sta ce se desiti. Jos koji dan... Pa jos u solaru 11/12 mi uredno sjedi na nat. Veneri...

Natal je u att.
Ako neko ima vremena, bilo bi divno da pogleda i da neko (bilo kakvo! :)) misljenje. Ja odustajem. Mogu samo da cekam, ne usudjujem se razmisljati dalje...
Sta ti je najvise pravilo probleme kad je bio na ascedentu?
Tranzitni saturn ne deluje uvek sa egzaktnim aspektom, mozda je vec krenuo da deluje ili ce tek da pocne
Vrati film pa se seti sta se desavalo kad je pravio kvadrat na njih  ;)
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #204 poslato: 14:49:12, 27.Okt.2011. »
SA povratak, da li ga se treba plašiti?
Da li je teži SA povratak ili SA konjukcija PL aspekt?

*

Van mreže nita82

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #205 poslato: 14:56:18, 01.Nov.2011. »
Sorry, Abrakadabra, zabrljala sam nesto sa sifrom, mailom...

Elem, tu sam sad. Tranzit preko nat. Venere je prosao.
Sedam dana prije egzaktne konjukcije sa mojom Ve je udario iz sve snage na vezu, poljuljao svijet, mislila sam da necu izdrzati... Ali sam vec dan kasnije dobila neku novu snagu, odlucila da ne odustanem uprkos teskocama. Cijelu sedmicu me je mucio teskim mislima, oduzimao mi energiju, crpio finansije (na to sam vec navikla, odavno je u drugoj), bila sam skoro luda od kolicine negativne energije i teskih misli, a na dan egzaktne konjukcije - NISTA. Pa opet u nedjelju (7 dana poslije egz. konj.), zadaje jos jedan tezak udarac toj napacenoj vezi, i sve u formi vanjskih negativnih uticaja, protivljenja "starijih" i problema te vrste. Poslije svega, osjecam da smo jaci i stabilniji, iako su negativni efekti jos prisutni.

Oh, kad je pravio kvadrate... Bilo je bas ruzno, bilo je znacajno i nepovratno. Kada je krenuo preko AC, prekinula sam petogodisnju vezu, problemi na poslu, ubrzo poslije je kvadrirao moj MA, i umro mi je otac. Koristi okrutne nacine, a ja skupo placam lekcije, i svaki put sam bila potpuno bespomocna.

Posljednji post... Mislim da je na licnom planu znacajnija konj. sa nat. SA, nego sa PL. Zadrzava se u znakovima 11-30 godina, jaaako mnogo ljudi ima PL na "istom" mjestu... Ako je taj PL vec ugrozen u natalu, to svakako povecava mogucnosti da ce tranzitni SA djelovati.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #206 poslato: 17:51:55, 02.Nov.2011. »
Optimizam me napusti s vremena na vreme (opet: Saturn u VIII - nista cudno) ali se brzo vrati, sreca moja.
Da, sve lekcije u isto vreme - kao pravi, nestrpljivi Ovan ;)

Da, ali bih rekao da se slucajno tako pogodilo  :)

Natalna karta nije nesto cega se treba plasiti.  :namigivanje:

Da li je teži SA povratak ili SA konjukcija PL aspekt?
Sve zavisi...

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
« Odgovor #207 poslato: 18:24:43, 12.Nov.2011. »
Sorry, Abrakadabra, zabrljala sam nesto sa sifrom, mailom...

Elem, tu sam sad. Tranzit preko nat. Venere je prosao.
Sedam dana prije egzaktne konjukcije sa mojom Ve je udario iz sve snage na vezu, poljuljao svijet, mislila sam da necu izdrzati... Ali sam vec dan kasnije dobila neku novu snagu, odlucila da ne odustanem uprkos teskocama. Cijelu sedmicu me je mucio teskim mislima, oduzimao mi energiju, crpio finansije (na to sam vec navikla, odavno je u drugoj), bila sam skoro luda od kolicine negativne energije i teskih misli, a na dan egzaktne konjukcije - NISTA. Pa opet u nedjelju (7 dana poslije egz. konj.), zadaje jos jedan tezak udarac toj napacenoj vezi, i sve u formi vanjskih negativnih uticaja, protivljenja "starijih" i problema te vrste. Poslije svega, osjecam da smo jaci i stabilniji, iako su negativni efekti jos prisutni.

Oh, kad je pravio kvadrate... Bilo je bas ruzno, bilo je znacajno i nepovratno. Kada je krenuo preko AC, prekinula sam petogodisnju vezu, problemi na poslu, ubrzo poslije je kvadrirao moj MA, i umro mi je otac. Koristi okrutne nacine, a ja skupo placam lekcije, i svaki put sam bila potpuno bespomocna.

Posljednji post... Mislim da je na licnom planu znacajnija konj. sa nat. SA, nego sa PL. Zadrzava se u znakovima 11-30 godina, jaaako mnogo ljudi ima PL na "istom" mjestu... Ako je taj PL vec ugrozen u natalu, to svakako povecava mogucnosti da ce tranzitni SA djelovati.

Mi od saturna ne mozemo da pobegnemo, mozemo jedino da mu pruzimo otpor nasim iskustvom,zreloscu

Ako je nesto labavo i nema dobar temelj znaj da ce ga saturn kad tad srusiti na ovaj ili onaj nacin  ;)
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže amelie

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #208 poslato: 16:00:36, 09.Dec.2011. »
pozdrav svima. da li nko moze da mi protumaci moj natal i ovaj tranzit saturna preko osmog polja jer sa trenutno u ocajnoj situaciji. hvala unapred

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #209 poslato: 13:18:56, 11.Dec.2011. »
pozdrav svima. da li nko moze da mi protumaci moj natal i ovaj tranzit saturna preko osmog polja jer sa trenutno u ocajnoj situaciji. hvala unapred
Budite malo konkretniji. Osma kuca je puna astroloskih tela, verovatno ce vam se tranzit odraziti na vise zivotnih polja...
Generalno, rec je o sudbinskim situacijama...

Stranice: « 1 ... 19 20 21 22 23 ... 30 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000