Tranzit Saturna

• Odgovora: 290
Stranice: « 1 ... 18 19 20 21 22 ... 30 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Latasha

• *
  • 7
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Saturna
« Odgovor #190 poslato: 09:40:16, 11.Sep.2011. »
Da li mi netko može odgovoriti što može donijeti tranzit saturna kvadrat mjesec? Mjesec se nalazi u drugoj kući, a vladar je uklješten u osmoj kući, a natalno mjesec pravi trigon sa saturnom i trigon sa plutonom? Da li će biti promjena na emotivnom planu ili se to odnosi na materijalne vrijednosti obzirom je mjesec u drugoj kući, ili pak ima veze sa simbolikom osme kuće (iako  mjesec nije vladar, već je u uklještenom znaku)?

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #191 poslato: 15:02:59, 11.Sep.2011. »
Saturn je kao otišao od moje Venere, jesam li upravu? Mada, stičem utisak, da nisam ništa naučila  :-[
A Pluton, neki astrolozi su mi ga pominjali  (*o*)

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
  • Pol: Muško
« Odgovor #192 poslato: 11:35:28, 27.Sep.2011. »
Da li mi netko može odgovoriti što može donijeti tranzit saturna kvadrat mjesec? Mjesec se nalazi u drugoj kući, a vladar je uklješten u osmoj kući, a natalno mjesec pravi trigon sa saturnom i trigon sa plutonom? Da li će biti promjena na emotivnom planu ili se to odnosi na materijalne vrijednosti obzirom je mjesec u drugoj kući, ili pak ima veze sa simbolikom osme kuće (iako  mjesec nije vladar, već je u uklještenom znaku)?
Simbolika druge, osme kuce i simbolika Meseca!!  Kvadrat donosi prepreke ili teskoce,kako bismo ocvrsnuli vezano za te stvari  ;)
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže ZzZz

• *
  • 81
  • 0
« Odgovor #193 poslato: 14:49:06, 27.Sep.2011. »
..mozda ti

..mozda ti lepo nista ne donese...jer ne reaguje savko na tranzite..ukoliko natalno nemas aspekt izmedju meseca i saturna ne treba da se opterecujes sa ovim  :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #194 poslato: 16:10:45, 27.Sep.2011. »
Zbog toga ja uvek insistiram da se uzme celokupna analiza u obzir...
Ja nemam taj kvadrat ali mi je tranzit preko Meseca itekako doneo desavanja. I naravno Solar iz tog perioda.

*

Van mreže ZzZz

• *
  • 81
  • 0
« Odgovor #195 poslato: 16:26:39, 27.Sep.2011. »
..a da kod nje pravi natalno trigon, sad videh  ;D ..mozda neki napetiji period je ocekuje...

..mene je zezao kada je bio na asc...ali natalno pravi 90 sa asc...i sad mi pravio haos kada je bio na direktivnom asc (meni je saturn vladar 5p~ljubav...pa na tom planu)...primetila sam da kod mene rade tranziti na direkcije..
..samo daj Boze da mi ne donese neki emotivni haos ovaj tranzitni saturn kada bude u konj. sa nat. Mesecom...jer saturn 5p~ljubav koju dajem..a mesec 11p~ljubav koju dobijam ..ako sam ja to dobro povezala  ;D  ;D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #196 poslato: 16:31:57, 27.Sep.2011. »
Iz svog dosadasnjeg iskustva primetio sam da se u analizi ne treba drzati krutih pravila ali treba imati na umu koje znacenje ima neko astrolosko telo, aspekt ili cela konstelacija. Npr. onaj ko ima taj kvadrat jeste osetljiviji na taj isti tranzit ali ne mozemo da kazemo da onaj ko nema natalno taj kvadrat nece osetiti kvadrat. Osetice ako ima podrsku drugih tela, aspekata ili pak neke druge prediktivne metode...   :)

*

Van mreže ZzZz

• *
  • 81
  • 0
« Odgovor #197 poslato: 17:20:40, 27.Sep.2011. »
Aha..hvala  :) ..imacu to na umu  :)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #198 poslato: 20:51:10, 27.Sep.2011. »
Ovih dana intenzivno razmisljam o tranzitu Saturna kroz moje VIII polje. Necu preterati ako kazem da me plasi ali pokusavam da otkrijem koja je lekcija koju moram nauciti tokom tog tranzita. O njegovom prelasku preko MO, PL i konacno SA, kao i opozicijama sa SO, ME i MA ne smem ni da pomislim  :;

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #199 poslato: 17:39:28, 30.Sep.2011. »
Ovih dana intenzivno razmisljam o tranzitu Saturna kroz moje VIII polje. Necu preterati ako kazem da me plasi ali pokusavam da otkrijem koja je lekcija koju moram nauciti tokom tog tranzita. O njegovom prelasku preko MO, PL i konacno SA, kao i opozicijama sa SO, ME i MA ne smem ni da pomislim  :;
A gde je optmizam?  :namigivanje:

Da okrenemo malo na salu... mozda vise volis da na jednom casu naucis sve lekcije pa su se zato svi vladari zgurali na jednom mestu  :eusa_shifty:

Stranice: « 1 ... 18 19 20 21 22 ... 30 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000