Anketa

Da li Vas je izdala najbolja drugarica?

Da, vise njih...
Jeste jednom.
Nikada!

Izdala me najbolja drugarica

• Odgovora: 69
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Zoe*

• *
  • 5
  • 0
Odg: Izdala me najbolja drugarica
« Odgovor #30 poslato: 16:26:57, 16.Jan.2010. »
Mnogo puta mi se desilo... ustvari....svaki put.  :(  Svaka osoba prema kojoj sam bila iskrena i dobra me je na kraju sutnula. Jednostavno krenu da me izbegavaju, i na kraju mi se nikad vise ne jave. Ne znam razlog zasto je to tako. Nikada nisam ucinila bilo sta sto bi moglo da ih povredi, prema svakoj sam bila korektna, iskrena, uvek sam bila uz njih kad sam im trebala. I one su bile tu samo dok sam im trebala... Zato sam odlucila da vise ne verujem ljudima tako lako. Bolje mi je da budem sama nego da gajim lazna prijateljstva.

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
« Odgovor #31 poslato: 00:25:03, 02.Feb.2010. »
Citat
Zato sam odlucila da vise ne verujem ljudima tako lako. Bolje mi je da budem sama nego da gajim lazna prijateljstva.

Mnogo puta sam izneverena,ali volim da verujem ljudima,pa makar i oni pokusavali da me slazu,iznevere, povrede. Volim taj osecaj i dajem sve od sebe da ga ocuvam, jer je blagodat. To nikako ne kaze da sam glupa, ali svom srcu cinim uslugu i odrzavam ga, sirim i dajem mu velicinu.Ako covek usadi u sebe nepoverenje to zaista stvara samocu,a kazu najgora kazna je samica .Kada je neko prijatelj to podrazumeva i veliku dozu tolerancije, oprastanja jer svi smo ljudi pa pravimo i fatalne greske u zivotu,a prijateljstva se stvaraju godinama i izgradjuju se na raznim iskustvima.Normalno je da kada je nekom do nekoga stalo da je veca doza i boli ukoliko neko uradi nesto sebicno i na stetu nas ,a i sebe samog.Pa zato nam je od Boga dar -Oprastanje.
U klinackim prijateljstvima ima svega od zavisti,ljubomore,povredjivanja...to sada gledam kao igru lavica..onako kako otimaju svom bratu/sestri hranu iz usta, pa se tuku,grizu i povredjuju,jer prosto se kale za dalje u zivotu. Onda dolazi sazrevanje gde zena tazi sebi ravnu, nekog sa kim ce da deli iskustva, prica o momcima,izlai na ista mesta...sustinski da provede dobro vreme.I dalje faze razvoja..brak,deca...promena zivota,ali iz svakog perioda zivota nam ostane bar jedna osoba draga i mislim da svako prijateljstvo iz svakog perioda zivota, mora da se maksimalno ceni i postuje svim srcem.
Sacuvala sam prijateljstva sto iz detinjstva i ostalih faza dosadasnjeg zivota, svako mi je dragoceno na svoj nacin.Svako je donelo bar jednu bol,ali i prelepih momenata.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #32 poslato: 00:35:18, 02.Feb.2010. »
Nisam imala nekih dramaticnih momenata sa drugaricama.Sa nekima sam prestajala da se druzim usled zivotnih okolnosti ali nikada tu nije bilo neke svadje ili pokvarenosti.
Osoba sam koja ne sklapa lako prijateljstva,ljudi me cesto vide kao hladnu i rezervisano,zato oni koji vide dalje od toga i privatno me upoznaju,uglavnom se pokazu kao pravi prijatelji.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #33 poslato: 13:23:54, 02.Feb.2010. »
Miss ti si imala srece :) .
Za mene isto vazi - na prvi pogled delujem hladna i rezervisana,. Ali ako dozvolim  ;D da me bolje upoznaju, uvere se u suprotno. S porastom broja godina sve teze sklapamo prijateljstva, to je i naucno dokazano  ;) pa kada nas ti "prijatelji iz kasnijeg doba" i razocaraju, ne zaboli toliko kao kad to uradi neko s kim se druzis 3/4 zivota. Na zalost, imala sam upravo takvo iskustvo.

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #34 poslato: 21:48:05, 22.Apr.2010. »
Mozda treba da preispitas odgovor  :D
Mislim da te najprije moze povrijediti neko ko te dobro poznaje, zna tvoje slabe tačke itd.
Ja oprostim drugarici koja to npr.učini spontano. Ali ako uvidim da je namjerno - preispitam koliko mi je zapravo dobra drugarica. Jednom sam imala to neg. iskustvo i dalje se druzimo ali podsvjesno to nesto stoji izmedju nas. Tako da druzenje nije bas kao prije.

Mozda treba da preispitas odgovor  smiley
Se odnosilo na srnino pitanje Zasto ne mogu da glasam na ovu temu
« Najnovija izmena:: 22:48:30, 22.Apr.2010. crvena »
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #35 poslato: 22:53:48, 22.Apr.2010. »
Jeste, ali me je vise povredila postupcima i ponasanjem nego izneverila.Mada smo se upoznale relativno skoro (pre jedno pet godina, ne poznajemo se od detinjstva) ali mi je bila stvarno jedna od drazih osoba u zivotu i jedna od najboljih drugarica jedno vreme....S obzirom da sam ja neko ko je prilicno mirna osoba i mogu stvarno dosta toga da tolerisem a u stanju sam da cinim sitnice coveku, dok je ona osoba koja ako primeti da moze da te iskoristi za nesto vrlo rado ce to uciniti...Na kraju se desio dogadjaj koji je bio kao "kap koja je prelila casu" tako da sam to prijateljstvo prekinula i prilicno burno odreagovala na sve.Da oprostim mogu a da zaboravim ne mogu i to prijateljstvo je zavrseno za citav zivot

Citat: narcisa zec link=topic=1023.msg49959#msg49959 date=1.-271965958
Se odnosilo na srnino pitanje Zasto ne mogu da glasam na ovu temu

p.s.Narcisa, da ne idemo u off u ovoj temi, evo teme u kojoj se diskutuje o tome i odgovor na ovo pitanje  ;)

http://mojforum.net/index.php/topic,7460.0.html

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #36 poslato: 23:17:55, 22.Apr.2010. »
Da je bila najbolja ne bi izdala.

« Odgovor #37 poslato: 22:46:52, 23.Apr.2010. »
Kao što kaže blesava Lady Gaga: Trust is like a mirror, you can fix it if it's broke, but you can still see the crack in that mother fucker's reflection !

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #38 poslato: 10:47:19, 24.Jul.2010. »
Jednom kad me izda u zivotu, sa mnom je zavrsila, pa bio moj tata u pitanju ili moja drugarica... ja sam bez pardona jer sam lojalan i iskren prijatelj , imam brdo razumjevanja za sve i svasta, ali ni moje brdo nije beskonacno, kada se ucine ruzne stvari djela vise govore od hiljade rijeci...ma moze poslije toga biti sve odlicno, ali ja joj vise ne vjerujem i ne moze mi biti prijateljica, vec samo poznanica cao za cao...
« Najnovija izmena:: 22:46:34, 25.Jul.2010. Perla »

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #39 poslato: 16:18:18, 24.Jul.2010. »
Da je bila najbolja ne bi izdala.

Lepo i iskreno rečeno, istinito. Meni se jednom to desilo i posle sam shvatila da moram i želim da imam prijatelje ali ne moraju sve da znaju jer u ljutini, nenamerno iskoriste mnoge stvari samo za sebe i time vas povrede...
Mene je drugarica izdala zbog druge drugarice pa su posle delile jednog momka...sve se vraća!!!

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000