Anketa

Da li Vas je izdala najbolja drugarica?

Da, vise njih...
Jeste jednom.
Nikada!

Izdala me najbolja drugarica

• Odgovora: 69
Stranice: « 1 2 3 4 ... 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže rada

• **
  • 163
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Izdala me najbolja drugarica
« Odgovor #10 poslato: 20:03:15, 09.Mar.2009. »
ali su retki slucajevi gde se to nije desilo :(

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #11 poslato: 14:11:23, 22.Mar.2009. »
Da, izdala me je i potpuno izneverila moje poverenje devojka sa kojom sam se druzila 19 godina  :( .
Presla sam preko svega, oprostila joj i nastavila da se druzim sa njom, racunajuci nece se to vise ponoviti... Kad ono - opet isto, na istu foru! E dokle?! Nase prijateljstvo je gotovo...nikada vise rec necu progovoriti sa njom (ali sam joj prvo rekla sve sto sam imala  ;D )

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #12 poslato: 14:26:13, 22.Mar.2009. »
Eto vidite i sami na sta sam mislila...

naravno, za kraj uvek ostaje ''reci sve u lice sta mislis'' :-\
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #13 poslato: 14:43:51, 22.Mar.2009. »
Eto vidite i sami na sta sam mislila...

naravno, za kraj uvek ostaje ''reci sve u lice sta mislis'' :-\

Ma jedino tako i moze - sasuti sve u lice, okrenuti se i otici! Ma nema tu prijateljstva vise, jednom kad se to narusi tesko je ponovo uspostaviti poverenje.

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #14 poslato: 14:48:09, 22.Mar.2009. »
Znam, imala sam i ja taj problem..
i kod mene svi iz prve imaju poverenje, izdaju ga i za mene su gotova prica, ne postoje vise..
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #15 poslato: 19:36:58, 22.Mar.2009. »
Ja sam se skoro mnooogo razocarala u jednu drugaricu... Bile smo super, poveravala sam joj mnoge stvari, a ona je meni nesto precutala, zasta bi samo ludak mislio da necu saznati! I neka njena ponasanja i postupci su me mnoogo razocarali. I jos me gleda u oci i pravi budalom! A to je nesto sto NAJVISE mrzim!!! Jednostavno, nista me vise ne moze iznenaditi od nje! Nista, nista, nista! Ja sam pocela postepeno da je kasiram, jer da se vrati ono poverenje koje sam imala u nju i sve ostalo... NIKADA nece moci! Preterala je! Em me je razocarala sto mi je nesto precutala, a ja njoj rekla nesto sto samo ODABRANI broj osoba zna, em su me njeni neki postupci previseee razocarali! Tako da, tu sam ako joj treba neka pomoc ovako.. Ali za neko vece cimanje... Ne postojim za nju!
~Sunshine~

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #16 poslato: 19:42:31, 22.Mar.2009. »
Ja sam se skoro mnooogo razocarala u jednu drugaricu... Bile smo super, poveravala sam joj mnoge stvari, a ona je meni nesto precutala, zasta bi samo ludak mislio da necu saznati! I neka njena ponasanja i postupci su me mnoogo razocarali. I jos me gleda u oci i pravi budalom! A to je nesto sto NAJVISE mrzim!!! Jednostavno, nista me vise ne moze iznenaditi od nje! Nista, nista, nista! Ja sam pocela postepeno da je kasiram, jer da se vrati ono poverenje koje sam imala u nju i sve ostalo... NIKADA nece moci! Preterala je! Em me je razocarala sto mi je nesto precutala, a ja njoj rekla nesto sto samo ODABRANI broj osoba zna, em su me njeni neki postupci previseee razocarali! Tako da, tu sam ako joj treba neka pomoc ovako.. Ali za neko vece cimanje... Ne postojim za nju!

Slicna prica kao moja  :(!
I da, sto ti kazes i ova je uradila neke stvari i pri tom je mislila da nikad necu saznati...mislim stvarno  :-\! I jos me `ladno pita: "pa jel se ti nesto ljutis na mene, nemas razloga?"... Tada sam planula, rekla joj sve i ...dovidjenja. Za razliku od tebe, ova moze da umire necu joj pomoci. Znam da nije ni ljudski ni eticki ali takva sam, necu dozvoliti da neko pravi budalu od mene. A cinila sam joj neke stvari koje niko nikada ne bi uradio za nju.

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #17 poslato: 19:44:10, 22.Mar.2009. »
Ma i ja, i jos jedna drugarica za ovu.. Bile smo uvek tu za nju, kada nije bio niko drugi... ALi ocigledno da neke osobe to ne znaju da cene. Kad shvate, bude kasno!
« Najnovija izmena:: 19:46:49, 22.Mar.2009. sunshine_Dijana »
~Sunshine~

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #18 poslato: 19:51:52, 22.Mar.2009. »
Nije cenila to sto sam radila za nju dok smo se druzile e sad kad je to izgubila, sad juri zamnom, salje mi poruke da se pomirimo... Ma zaboravi, nema sanse!

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #19 poslato: 19:55:48, 22.Mar.2009. »
Pa naravno... Tako obicno i  biva! E pa jbg, necu da budem stalno zabludna budala i da svima verujem i da ja uvek budem ta koja prasta! Jednostavno ne mogu vise!!! Kako stalno mislim za mnoge:"Ma nije tako, dobra je ona" iako mi drugi pricaju suprotno za te osobe... E pa vise NE! Dosta mi je toga da svi iskoriste to moje ukazano poverenje! Breee ako je neko covek da bude uz tebe kad niko nije, i ako ti veruje, kada niko ne! Jbt, najmanje sto mozes da uradis je da budes fer prema njemu i da ga ne lazes! Ali NE! Ocigledno da sam ja malo vise idealizovala ovaj svet i ljude.. Ali pukao mi je film! Sada ce mnooogooo trebati nekome da bi zadobio moje poverenje! Nece bre vise da me povredjuju TAKVI ljudi!!!!!!!!! tasm
~Sunshine~

Stranice: « 1 2 3 4 ... 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000