Tranziti

• Odgovora: 28
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Tranziti
« Odgovor #10 poslato: 23:12:50, 11.Okt.2009. »

Ako postoje i natalno ti aspekti naravno da će se jače osetiti tranziti.
U suštini tranzit je jedan faktor, ako nema drugih tranzita koji mu pomažu, nema sličnih stvari u Solaru ili nekoj drugoj prediktivnoj metodi uticaj tranzita će biti slab...

znaci opet se vracamo na onu pricu prvo sve moguce metode ukluciti u analizu pa tek onda doneti zakljucke...joj posao posao nema sta ;)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 23:35:03, 24.Jan.2010. »
Sigurna sam da se ne mogu porediti tranziti Saturna od momenta rodjenja, pa kad dodje ponovo natalni polozaj i krene opet da aspektuje odredjene planete, tako da i ne mogu gledati isto da li ce mi njegova konjukcija sa Plutonom sada kada imam 28god.doneti losu komunikaciju ili razvod ili nesto dr.jer kad je prethodni put pravio taj aspekt imala sam nekoliko god. Isto ona prica za Jupiter kroz prvu kucu, sirenje, nabacivanje kg...nije kod svih isto. Moje iskustvo je da se meni to desava nesto ranije kucu ili dve ranije, a da se ulaskom u prvu kg.istope, a sasvim je i logicno jer se u tom periodu povredim i nakon toga malo i ugojim da cu se cim budem sposobna da budem aktivna, a mene mozda opet posto mi je Asc.na Ovnu tera da se aktiviram, pa prva kuca i Jup.kroz nju donosi pad kilograma. Proverila od pre 12 godina.i evo opet. A istovremeno mi Jupiter kroz prvu kucu donosi putovanja..Jup.mi je vladar 9-og polja. Nisam neko ko je mnogo putovao, a datume znam pa samim tim i mogu da proverim..i tako da ocekujem da tamo negde tek kad Ju.udje u 1polje i mozda malo pre toga mi se otvore putevi..  (mah:mah)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #12 poslato: 14:56:28, 27.Jan.2010. »
znaci opet se vracamo na onu pricu prvo sve moguce metode ukluciti u analizu pa tek onda doneti zakljucke...joj posao posao nema sta ;)
Da, ja uvek insistiram da analiza bude detaljna iako je ponekad to nemoguce.
Ovde kod tranzita najbitnije je izdvojiti po periodima. Znamo brzinu kretanja i orbise pa kazemo taj i taj tranzit ima uticaj u toj kuci i prema tom vladaru ili tacki od tada do tada...   

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #13 poslato: 09:34:11, 11.Feb.2010. »
A koliki je orbis delovanja tranzita neke planete na natalne planete u odgovarajućem aspektu?čitala sam da to obično bude od + - 2 do 4?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 13:56:20, 11.Feb.2010. »
Deluju sa orbisom kao klasicni aspekti ali sto je manji orbis jace je delovanje. U toku tranzita cim se pojavi neko gomilanje faktora eto i konkretizacije...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #15 poslato: 13:59:59, 25.Feb.2010. »
Koliko su jaki aspekti sekstila u tranzitima, pošto sam čula da nisu baš jaki kao trigoni?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #16 poslato: 14:53:04, 25.Feb.2010. »
Da, nisu nešto posebno jaki ali ih ne treba zanemariti...  posebno u slučaju kada imamo podršku još najmanje dva faktora.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #17 poslato: 16:18:21, 25.Feb.2010. »
S obzirom da spadaju u glavne aspekte cudno mi bilo da se slabije osete u tranzitu

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #18 poslato: 16:26:38, 25.Feb.2010. »
Zavisi od mnogo faktora...  O intenzitetu tranzita mozes kada ukljucis druge metode i faktore.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 20:12:30, 25.Feb.2010. »
Zavisi od mnogo faktora...  O intenzitetu tranzita mozes kada ukljucis druge metode i faktore.
Jer se odnosi i na natalne aspekte, odnosno ako imam takav natalni polozaj, zasto se onda ne bi palente koje se ponovo nadju u tom polozaju aktivirale? Milsim da je to logicno, faktor: presudni  ;D

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000