Finale "Zvezde Granda" 2011

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Finale "Zvezde Granda" 2011
« poslato: 02:36:18, 18.Jun.2011. »
Finale ovogodišnjeg takmičenja „Zvezde Granda“ održaće se večeras u 21 sat u Beogradskoj areni. Pobednik dobija dvosoban stan u Beogradu i snimanje muzičkog albuma.

Za titulu najboljeg boriće se Milan Mitrović, Bojana Šarović, Andrija Marković, Ivana Pavković, Stefan Petrušić, Mirjana Mirković, Mišel Gvozdenović i Dragi Domić. Program vode Buba Dobrosavljev i Vlada Stanojević, a osim takmičara, u Areni će zapevati i najuspešnije zvezde „Granda“ iz ranijih serijala.
Karata još ima u prodaji, a naslednika Baneta Mojićevića, Milice Todorović, Dušana Svilara i Darka Lazića bira publika svojim SMS glasovima.
Direktan prenos koncerta je na TV „Pink“.

Izvor: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/260643/Veceras-finale-Zvezda-Granda

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: Finale "Zvezde Granda" 2011
« Odgovor #1 poslato: 12:22:21, 18.Jun.2011. »
Oni su lepe pare zaradili na sms glasovima ;)

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
  • Pol: Žensko
    • Facebook
« Odgovor #2 poslato: 12:24:22, 19.Jun.2011. »
Nakon više od deset meseci i žestoke borbe među kandidatima, Srbija je dobila pobednika novih "Zvezda Granda" za 2011. godinu. To je mladi Stefan Petrušić koji je sa više od 200.000 glasova u superfinalu pobedio Ivanu Pavković koja je imala više od 180.000 glasova.

Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #3 poslato: 23:03:53, 22.Jun.2011. »
Stefan Petrušić: Očekivao sam pobedu!

Mladi Stefan Petrušić, pobednik takmičenja za  "Zvezde Granda" je iznenađen svojom pobedom, a kao nagradu je dobio stan u Beogradu i mogućnost da snimi album za "Grand".
"Nisam se nadao da ću pobediti, očekivao jesam. Iznenadili su se i moji roditelji i prijatelji, ja sam mislio da će pobediti Ivana Pavković. Bio je to šok kada sam čuo da sam pobedio", rekao je Stefan.
Za Petrušića su počele obaveze koje se tiču estradnog posla, fotografisanja, davanje intervjua, a hteo on to ili ne moraće što pre da se navikne.
Pevač je bio podstanar tri godine u Beogradu, od kako je upisao studije ali je sada rešio i taj problem. "Znam samo da je stan u Krnjači i da je dvosoban. Ne znam kada ću se preseliti, ali živeću sam. Roditeljima to neće teško pasti, jer već tri godine živim u Beogradu kao podstanar, od kako sam upisao fakultet", rekao je Stefan.

http://www.svetplus.com/vesti.asp?vid=9707

*

Van mreže Лав

• 1 825
  • 2
  • .-.
« Odgovor #4 poslato: 13:31:28, 23.Jun.2011. »
 :krsti:

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
  • Pol: Žensko
    • Facebook
« Odgovor #5 poslato: 21:46:07, 29.Jun.2011. »
STEFAN PETRUŠIĆ: GRAND ME JE SKUĆIO

Slavilo se za sve pare!
Stefanu Petrušiću prekjuče su uručeni ključevi od stana koji je dobio kao pobednik „Zvezda Granda“! Pre toga priređena su mu brojna iznenađenja, a sve u organizaciji generalnog sponzora i Saše Popovića.
- Oko 17 časova po mene je došla limuzina ispod prostorija „Grand produkcije“. Otišli smo na jedan splav na Zemunskom keju, a posle smo se provozali gliserom. Potom smo slavili u jednom restoranu - rekao nam je Stefan, koji se najviše obradovao kada su mu uručeni ključevi jednoiposobnog stana:
-Ispred zgrade sačekao me je crveni tepih, beli baloni, hostese, rodbina i navijači. Zaista sam uživao - zaključuje Stefan.

www.kurir.info
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000