Pa znam! Ko nije, neće nikada i bolje nikad nego nekad, jer posle ako jadan uspe i oseti da je to tako divno sigurno će mu biti gorko što to nije mogao kao mlad...pa da se obesi!
Ja sam odabrao da me više ove slinave stvari ne privlače, gubim volju i osećaj potrebe za time! I onako su sve drolje neka spavaju sa debilima štrokavim, zato bolje bi mi bilo da poradim na tome da mi bude milo što sam drugačiji da uživam tako, izoluvaću se neko vreme da se orjentišem na neke druge stvari, dok se totalno ne ohladim prema ovim glupostima i u buduće da mi bude smešno kada vidim osobe koje su u vezi i vole se isto i oni koji se hvale koliko sexa imaju u životu ...jadnici!
Ne, ne tražim više nikakav savet, niti neko da me sažaljeva... pišem samo da se više ne maltretirate oko mene (možda vam je zanimljivo da se rugate kroz laži osobama koje su poput mene pa bi kao da mi pomognete da savladam ovu "nesreću") kako god ne bih da živim u nadi da ću za koji mesec uspeti jer sve više cura su poremećene one to kao da ne primećuju vidim nemaju više osećaja i nežnost, lude za štrokama i kriminalcima, ja to nikada ne želim biti samo da bi bio privlačan curama ili da padnem nisko i počnem da se muvam sa klinkama kao što većina rade jer znaju da ih je lako slagati samo da bi neku dovukao do kreveta (nisam pokušao nikada i sigurno ne bi ni uspeo, grozno je), i takođe ne bih da konačno dočekam tu neku starost samo zbog prve ljubavi u kojoj ću napokon imati smrdljivi sex do mile volje!!