Mesec u horoskopu muskarca

• Odgovora: 23
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Mesec u horoskopu muskarca
« poslato: 03:06:48, 19.Mar.2011. »
Zanimljiv tekst,preuzet sa neta

Ako muskarac ima MO u finom aspektu sa ME npr ne treba da se plasite da nece moci da verbalizuje svoje emocije...nece mu biti potreban podsticaj da poprica sa vama o tome kako se on ili vi osecate.Ako su kvadrirani onda ocekujte istu takvu zainteresovanost uz beskrajne i teske polemike.

MO u dobrom kontaktu sa VE je divan aspekt za muskarca,ali tezak za njegovu partnerku ako ona nema u sebi razvijenu i ljubavnicku i majcinku crtu,ako nije i brizna i razigrana.Onda ce pre da sklizne u svaleraciju nego MO90VE...jer ako je zena pre svega majka,a MO u njegovoj karti jaci,onda i nema potrebe za onim sto ga negde duboko odbija ,a to su principi VE.

MO u kontaktu sa Jupijem je blagosloven ako ste zena sirokih interesovanja...ali opet pravoverna.Znate nije JU Uran pa da odobrava neke ekscentricnosti,Strelac je izmedju ostalog i znak visokog morala...dakle dobra volja i pozitivan stav je bar najmanje sto ovde mozete ocekivati,velikodusnost po svim pitanjima takodje.To je tip koji bi vam rado dao i poslednji dinar,ako su vam ciljevi dostojni.Kvadratu pak daje ili pak velike dogmate ili moralnu labavost,ali crta velikodusnosti i dobra volja ostaju.Medjutim cest kao i kod VE 90 JU preterivanje u zadovoljstvima ,pa i sklonost zenama lakog morala.

Mo u pozitivi sa Saturnom...pa sta reci...,srce vam cesto nece ubrzano kucati...ali cete imati najpouzdanijeg coveka pored sebe i to uglavnom u nevolji.Kad ste dobro i niste mu toliko zanimljivi :D Ovaj aspekt ,kao i u ostaom VE120SA daje istinskog dzentlmena,kome topli demonstrativni maniri nisu prazan pojam..sto donekle daje i muski MO u Vagi.

Kvadratura pak daje bazicno nepoverenje i osecaj zrtve u odnosu na zene.Ako VE nije bolja,onda je ova osoba operisana od zadovoljsatva ovoga sveta.Ipak ostaje vernost duznostima i sklonost perfekcionizmu,pa bi eventulano mogao da pase zeni koja iznad svega vrednuje sigurnost i ne plasi se da za to proda dusu djavolu.

Kontakti MO i Marsa daju muskarca koji je obicno i vise nego svestan zenske seksualnosti...ovo su odlicni ljubavnici,ali prilicno trapavi slusatelji...oni bi ako je moguce odmah resii problem.Puno grese,ali puno i urade za zivota,konkretno za zenu.Iako vole energicne zene,obicno to nije blagosloven odnos,jer je vec njihova dusa vec sama po sebi jaka,pa zato stalno dolazi do rasprava i trvenja.Slicno je i sa MO u Ovnu.
Kvadrirano daje nestrpljivog muskarca,koji bi jednim potezom zgromio sve ono sto je slabo,sentilmentalno i nejako u zeni.Iako ga privlace snazne zene,sa njima je tek katastrofa,jer one brutalnost ne trpe,pa dolazi do jos gorih ekcesa nego kod trigona.Ovo je muskrac,ako drugi elementi to ne negiraju,sasvim u stanju da kinji slabijeg od sebe...sto delimicno daje i MA u Raku...i jos da misli da ga time celici i osposobljava za zivot.

MO u kontaktu sa UR je pogodan za zene koje ce svakog dana govoriti "Jadna ja",ali ce ipak na kraju provesti uzbudljiv i ispunjen zivot.Naravno ako ima duge polozaje da ga zadrze,jer ovo nije covek koji pripada jednoj zeni,on je dosao ovde na zemlji da pohodi sve zene sveta u nekoj misiji...i da pohodi dobrotu i osecanja,da im dosapne,kako nikako nije poseban samo tamo neki ljudski um,vec kako osecaji stvaraju svet.Ipak ovaj kontakt nije za vatrene zene,posebno kvadrat,kao i MO u Vodoliji,jer ovi ljudi ce im uvek nekako izmicati...nije njima stalo do intenziteta,nego da raznovrsnosti emocija pre svega.
Kvadrat daje posebne ispade i hirovitost,iako mozda jos jace izrazenu genijalnost.Cene samosvojnost kod zene,ali samo toliko dok ne ugrozava njihovu,a stalno im se cini da ih nesto ugrozava.Veliki cinizam i sujeta.

Kontakti MO i NE daju muskarcu sposobnost da ne progovori sa zenom,dok je jednim pogledom "skenira" obuhvativsi njenu nutrinu.To je muskarac koji moze biti svaka zena,samo ako hoce i ako mu ostali polozaji to dozvoljavaju,sto je verovatno prilicno retko...tako da se obicno pokaze kao prijemcivost za religiju,poeziji ili muziku.Setimo se da je i Isus bio aseksualan...osim ako nije trebao da preobrati kurvu Magdalenu ;D

Negativan aspekt daje istovremeno i privucenost i panican strah od haosa...a haos je ovde zena,ono njena neopipljiva mreza koju ona plete oko ovog muskarca,bar kako se njemu cini .On je cesto zrtva sopstvene nesposobnosti da ima vere u svoje osecaje ili veruje osecajima samo kad ga preplavljuju,a istinski ne zna sta bi sa njima.

I na kraju MO u kontaktu sa Plutonom daje "rudara" koji tezi da se dokopa svog posebnog parceta ugljena ne bi li ga on vremenom"izbrusio"u dijamant.Dakle ove muskarce privlaci sposobnost transformacije nekog kvaliteta u zeni iza koje pre svega oni treba da stoje kao pokretaci.Ako otkriju da ste vi bili pogresan ugljen,tesko vama...Pre rastanka,obicno su na sceni razlicita kinjenja,jer PL zeli da nesto traje i posle smrti.Najlepsa osobina ovde kao u ostalom i kod MO u Skorpiji je sto zele da budu plodonosni i korisni,manje dobro je to sto su cesto manipulativni,kako oni misle sa razlogom...a ovde jednostavno postoji nedostatak istinske spontanosti i vere.

Kakava su vasa iskustva sa muskim Mesecom?

"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • Pol: Žensko
  • sve se može postići samo treba htjeti
Odg: Mesec u horoskopu muskarca
« Odgovor #1 poslato: 10:49:09, 19.Mar.2011. »
koliko primjera se treba navest :D
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 11:52:33, 19.Mar.2011. »
Ima istine u ovom tekstu.Npr.muskarac sa MO u Vodoliji u 3.kuci, ima konjukciju MO sa SO i konjukciju sa ME...hm..sto se tice ove konjukcije sa ME, pa ne znam bas... ovoga treba "hvatiti' ne bi li sta god progovorio o svojim emocijama, osjecanjima :(

Medjutim, ovaj ima kvadrat MO sa NE i ovo je vrlo tipicno za njega :"Negativan aspekt daje istovremeno i privucenost i panican strah od haosa...a haos je ovde zena,ono njena neopipljiva mreza koju ona plete oko ovog muskarca,bar kako se njemu cini .On je cesto zrtva sopstvene nesposobnosti da ima vere u svoje osecaje ili veruje osecajima samo kad ga preplavljuju,a istinski ne zna sta bi sa njima."

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #3 poslato: 22:04:25, 19.Mar.2011. »
koliko primjera se treba navest :D
navedi?  :D
ja sam se nasao u mojim aspektima..

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #4 poslato: 22:24:58, 19.Mar.2011. »
hmm...pa evo recimo MO konjukcija SA ,te MO trigon UR....ajde,plutnoče,reci mi ti kako vidiš ovu osobu mušku...u pitanju su polja broj 4 i polje br 9 (uran je u 9,a ostalo u 4 ) :)
Natalna karta

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #5 poslato: 22:30:18, 19.Mar.2011. »
rekao bih da ima jaku kontrolu nad emocijama,da moze osecati dosta a malo pokazati,moje licno misljenje je da SA umanjuje potencijalnu kolicinu emocija,ma koliko oni tvrdili da ih imaju puno,to nije dovoljno,a UR ne bih ni komentarisao,ja ne bih uspeo sa time da izadjem na kraj,previse nepredvidive reakcije,emocije,cudne..izazivale bi mi napade besa..

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #6 poslato: 22:32:04, 19.Mar.2011. »
rekao bih da ima jaku kontrolu nad emocijama,da moze osecati dosta a malo pokazati,moje licno misljenje je da SA umanjuje potencijalnu kolicinu emocija,ma koliko oni tvrdili da ih imaju puno,to nije dovoljno,a UR ne bih ni komentarisao,ja ne bih uspeo sa time da izadjem na kraj,previse nepredvidive reakcije,emocije,cudne..izazivale bi mi napade besa..

(e*e) (e*e) (e*e) (e*e)....upravo tako...a ono što je meni tužno je to što ima tako lijepu VE u vagi
Natalna karta

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #7 poslato: 22:34:12, 19.Mar.2011. »
a kako se ti postavljas prema njemu,znajuci kako stoje stvari? popustas mu i prihvatas to sto ti daje ili se besomucno ubedjujes s njim? u kom znaku mu je taj mesec?

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #8 poslato: 22:47:20, 19.Mar.2011. »
u biku  ;D ;D ;D...vjeruj mi da me "veseli" ko.....  ;D...uglavnom,škorpion je,podznak strijelac,mjesec u biku,venera u vagi..a mars u jarcu,u prvom polju...od svega toga,najmanje škorpion čini u njemu....hladan ko stijena,umiljat i mazan kao mačka...u biti totalno nepredvidiv...

a ja kako reagiram...pa hm,recimo da pizdim :D.....al opet,radi svega što me čini..još i toleriram  :-[
Natalna karta

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #9 poslato: 22:54:47, 19.Mar.2011. »
pa on je mix neki..steta,taj mesec u biku je navodno najbolji..u svakom slucaju,mozda kasnije postane domacin,kucni covek,gurman i sve to,npr kad se vencate  ;D jer je u  4-oj,pa mozda bude topao bar prema deci  8)

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000